pola08 12.09.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 moja dolna łazienka, Uploaded with ImageShack.ushttp://img710.imageshack.us/img710/8822/p1080483l.jpghttp://img819.imageshack.us/img819/6126/p1080495p.jpghttp://img52.imageshack.us/img52/2014/p1080477l.jpgUploaded with ImageShack.ushttp://img36.imageshack.us/img36/6486/p1080484e.jpghttp://img843.imageshack.us/img843/9857/94291108.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 12.09.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 pola super się zapowiada, planuję podobną kolorystykę czy możesz napisać jakie to płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pola08 12.09.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 pola super się zapowiada, planuję podobną kolorystykę czy możesz napisać jakie to płytki szare to nowa gala signum, a te drewnopodobne to woodentic ochra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 12.09.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 witam, pytanie - czym zabiezpieczyć ściany łazienki przed wilgocią? Chyba dość tradycyjną metodą jest zielona płyta? Ale podczas wizyty w sklepie pan polecił jakis specyfik, do pomalowania ścian, który takową płytę miałby zastąpić. Czy jest to znana opcja? sprawdzona? czy lepsza gorsza od zielonej płyty? a może warto zieloną płytę jeszcze tym czymś pomalować? Będę wdzieczna za podpowiedzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pola08 12.09.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Nicol21 my ściany (w okolicach prysznica) impregnowaliśmy folią w płynie, ale na to szły kafle. Reszta ścian gdzie nie mam kafli a gładź, pomalowana jest farbą lateksową Tikkurilla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 12.09.2010 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 witam, pytanie - czym zabiezpieczyć ściany łazienki przed wilgocią? Chyba dość tradycyjną metodą jest zielona płyta? Ale podczas wizyty w sklepie pan polecił jakis specyfik, do pomalowania ścian, który takową płytę miałby zastąpić. Czy jest to znana opcja? sprawdzona? czy lepsza gorsza od zielonej płyty? a może warto zieloną płytę jeszcze tym czymś pomalować? Będę wdzieczna za podpowiedzi! Tak, znana i sprawdzona. Folia w płynie. Są z różnych firm. Nasza po zaschnięciu na ścianie była jak guma. Mieliśmy z Miry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 13.09.2010 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Pola pięknie u Ciebie Planuję podobną szaro-drewnianą łazienkę.Tylko,że ja planuję połączyć szarą amandę z woodentickiem brown. zresztą chyba na forum już ktoś pokazywał takie połączenie. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pola08 13.09.2010 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 lady in red...tanks:rolleyes: rzeczywiście była i zwróciła moja uwagę. Nawet rozważałam je, ale moja łazienka ma 6 m2, a kafle amanda są duże..za duże na tak małe wnętrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 13.09.2010 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 efilo, pytanko co do Twojej czarnej łazienki- pisałaś że to kafle na ścianie to vibrazioni z firmy impronta i tu znalazłam Twój dekor, nie jestem tylko pewna czy te gładkie czarne to też z tej samej firmy kryjące się pod nazwą : impronta vibrazoni sogno wymiar 110x34 cm. Czy to te Twoje??? tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 13.09.2010 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Dziękuję Ci bardzo efilo. Podejrzewam że w sklepach z w Lublinie, czy okolicach, nie zobaczę ich na żywo:rolleyes:, jakby ktoś wiedział w jakich sklepach można zobaczyć płytki impronta vibrazioni proszę o info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 13.09.2010 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 MarJel-jesteś z Lublina?Może w Gali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 13.09.2010 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Dokładnie z Lublina:) , po dzwonie i popytam po sklepach, tak czy inaczej, na ulicy Wrońskiej koło gali jest super sklep z płytkami, który prowadzi bardzo miły pan, ma on też właśnie płytki włoskie i mam nadzieje że on mi zamówi po sztuce cobym mogła sobie zobaczyć i ewentualnie zamówić Lady in red, a my to chyba sąsiadkami będziemy;) bo ja się wybudowałam na Nałęczowskiej a Ty chyba na Lipniaku, gdzieś mi się o oczy obiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 13.09.2010 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 MarJel-to prawda będziemy sąsiadkami-miło mi Apropo płytek-jest jeszcze firma która ma dośc duży wybór (jak na Lublin oczywiście ) glazury włoskiej i hiszpańskiej na Spoldzielczosci Pracy 82 (chyba)-mają nawet ładną stronkę @.Dośc duży wybór mają w Gali ale nie w "glazurze królewskiej" ale w "and-bud".W przyszłym tygodniu będę u nich Venisa zamawiać . Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 13.09.2010 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Dzięki za namiary:)A ten venis też czarny zamawiasz? bo ja szukam ładnej czarnej płytki, te efilo są śliczne i pomyślałam o nich, ale może znajdę jakieś zastępstwo, aczkolwiek do tej pory efiliowe są dla mnie nr.1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 13.09.2010 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 MarJel! Venisa zamiawiam szarego.Ale jeśli interesuje Cię czarna glazura -mi się bardzo podoba fragrance.Będę miała tą płytkę w łazience małżeńskiej.Jest to czarna błyszcząca płytka z matowym motywem roślinnym.Jak tylko zobaczyłam tę płytkę-pomyślałam-chcę ją mieć .U mnie ta łazienka będzie w kolorze black&white-z czarnym dużym żyrandolem i kinkietami,czarną mega dużą ramą lustra i krzesłem Louis Ghost . Z tego co pamiętam łazienkę w tej płytce ma m.in.Monah. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 13.09.2010 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 hej, super ze ten plyn do zabezpieczenia scian jest ok, - choc pewnie efekty uzytkowania będąwidoczne po paru latach i jego ewentualne niedociągniecia. Oczywiście na to położyłabym płytki Dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 13.09.2010 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 noooo zapowiada się fajne łazienka, całkowicie w moim stylu . Ja natomiast szarą planuję w łazience małżeńskiej, zaraz sobie pooglądam te płyteczki. Dzięki jeszcze raz i pozdrawiam sąsiadkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 13.09.2010 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 (edytowane) MarJel-jest nawet temat dotyczący Fragrance : http://forum.muratordom.pl/showthread.php?115791-%C5%81azienka-Czy-kto%C5%9B-uk%C5%82ada%C5%82-glazur%C4%99-FRAGRANCE-z-Leroy-Merlin a tu moje krzesło-już je kocham http://forum.muratordom.pl/showthread.php?115791-%C5%81azienka-Czy-kto%C5%9B-uk%C5%82ada%C5%82-glazur%C4%99-FRAGRANCE-z-Leroy-Merlin Edytowane 13 Września 2010 przez lady in red Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka12 13.09.2010 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 A ja mam do Was pytanie. Podobają mi się płytki Le Rable Impronty. Do tej pory udało mi się zobaczyć tylko jedną łazienkę w tych płytkach. Czy ma ktoś te kafle u siebie i mógłby wkleić jakieś fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 13.09.2010 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 ja mamale zdjęć sensownych na razie brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts