mr6319 21.09.2010 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Poszukuję Inspiracji do łazienki w czerwieni...Może macie jakieś fotki i podpowiedzi kolekcji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polaczka 21.09.2010 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 U mnie będzie jedna łazieneczka w płytkach Braid - Paradyż. Tam jest płytka dekoracycja z elementami czerwieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 21.09.2010 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Blat jest z olejowanego merbau - namiary na wykonawcę przesyłam na priv. Umywalka to Memento z Villeroy&Boch - wymiary 600x420 mm Pavis, tak się składa, że też mam Memento do lerabelkowej łazienki powiedz mi proszę - bo nie widzę dobrze na fotkach - czy umywalkę przysunęłaś do ściany czy też zostawiłaś te 6cm wg zaleceń producenta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pavis 21.09.2010 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Pavis, tak się składa, że też mam Memento do lerabelkowej łazienki powiedz mi proszę - bo nie widzę dobrze na fotkach - czy umywalkę przysunęłaś do ściany czy też zostawiłaś te 6cm wg zaleceń producenta? Nie, nie przysuwałam do ściany. Nieźle się naszukałam umywalki, która po pierwsze odpowiadałaby mi wizualnie, po drugie - wymiarowo, a po trzecie możnaby było ją odsunąć od ściany. Memento jest ładnie wykończona od tyłu, także pięknie prezentuje się odsunięta od ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 21.09.2010 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Nie, nie przysuwałam do ściany. Nieźle się naszukałam umywalki, która po pierwsze odpowiadałaby mi wizualnie, po drugie - wymiarowo, a po trzecie możnaby było ją odsunąć od ściany. Memento jest ładnie wykończona od tyłu, także pięknie prezentuje się odsunięta od ściany no fakt, nieźle wygląda z każdej strony Ty masz dużą łazienkę, ale ja muszę przysunąć do ściany, ze względu na ograniczone miejsce - inaczej wejdzie w światło drzwi i nie byłoby może żadnego problemu, gdyby nie to, że będzie stała na szafce wzorowanej na oryginalnej - ze szklanym blatem - wycięcie otworów w szkle tak blisko krawędzi może być problemem... chyba.. eee, nie znam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margaryt 21.09.2010 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Dziękuję za namiar na Ronala i Koło jeśli chodzi o taflę szkła do brodzika. Od szklarza pewnie tafla wychodzi taniej, ale takie szkło nie ma powłoki zabezpieczającej przed smugami po kroplach. Moja koleżanka męczy się z nimi po każdym prysznicu. Mam jeszcze pytanie odnośnie odpływu liniowego, który chcę wstawić do takiej kabiny. Mam zagwostkę Wybrałam odpływ liniowy kessela z serii LINEARIS System 100, mam deszczownicę Kludi z przepustowością do 40l/m. Odpływ ma przepustowość 24l/m, pewnie nie podoła. Doradźcie proszę, jaki odpływ wybrać. Macie coś sprawdzonego, najlepiej dość niskiego, żeby zmieścić się w wylewce betonowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akselek 22.09.2010 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Wpisałam w wyszukiwarkę i nie wskazała mi ani jednej firmy o takiej nazwy, mogłabym dostać od Ciebie bezpośredni link do tej firmy? http://www.kaldewei.com/products/baths/avantgarde/ bo żle wpisałam nazwę, sorry trzeba było napisać na pw szybciej bys miuała odpowiedź a tu nie zaglądam tak często strona trochę zampotana, ale wybór wanien i brodzików maja bardzo duży, i naprawdę doskonałą jakość emalii. Sama mam brodziki i wannę z tej firmy bo z akrylem nie ma porównania, i duzo łatwiejsze w utrzymaniu czystości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.09.2010 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Mam jeszcze pytanie odnośnie odpływu liniowego, który chcę wstawić do takiej kabiny. Mam zagwostkę Wybrałam odpływ liniowy kessela z serii LINEARIS System 100, mam deszczownicę Kludi z przepustowością do 40l/m. Odpływ ma przepustowość 24l/m, pewnie nie podoła. Doradźcie proszę, jaki odpływ wybrać. Macie coś sprawdzonego, najlepiej dość niskiego, żeby zmieścić się w wylewce betonowej. po pierwsze to maksymalna przepustowość osiągana przy wysokim ciśnieniu wody którego może u ciebie nie być, po drugie nie musisz odkręcać na full. nie mówiąc o tym że zanim uzbiera się nadmiaru wody który by zaczął wędrować poza brodzik skończy ci się przy takim zużyciu ciepła woda wiem to z własnego doświadczenia. oczywiście warto szukać czegoś z większą przepustowością ale jak nie znajdziesz to nie masz się czym specjalnie przejmować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.09.2010 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 ten systemu 125 ma wieksza przepustowosc a punktowe maja chyba wieksza niz liniowe edit: sprawdzilam ten liniowy 125 ma przepustowosc 35l/min a punktowy 1.8l/s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 22.09.2010 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Polaczka : A idziesz w szarości czy w beże...? rozważam tę kolekcję lub Hanabi z Paradyża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
spring 22.09.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Hej hej Czy ktoś ma łazienkę z płytek [B]TUBĄDZIN KOLEKCJA MACIEJA ZIEJA LONDYN PICCADILLY[/b] chętnie zobaczyłabym zdjęcia w Waszych łazienkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ash5 22.09.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Poszukuję Inspiracji do łazienki w czerwieni... Może macie jakieś fotki i podpowiedzi kolekcji? Ja! Ja mam czerwoną łazienkę! Pięęęęknąąą... ale zdjenć ni mom Wrzucę, jak dotrę na budowę- pewnie za dwa- trzy dni. Ale płytki są Inalco: czerwone łączone z białymi i czerwone fugi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moriam 22.09.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Oto moja lazieneczka- az 2,7 m2. Nawet zdjec nie bylo jak zrobic:p Koncepcja szarosci- jak widac Dojdzie szafka pod blacik, lustro nad umywalke i waska szafka nad bidet. Jakie kolory mebli proponujecie? Mialy byc biale, pomysl wycofany Byc moze grafit. ? Wiem, ze przydalby sie kolor, zeby ozywic, ale chyba to nadrobie dodatkami, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 22.09.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Oto moja lazieneczka- az 2,7 m2. Nawet zdjec nie bylo jak zrobic:p Koncepcja szarosci- jak widac Dojdzie szafka pod blacik, lustro nad umywalke i waska szafka nad bidet. Jakie kolory mebli proponujecie? Mialy byc biale, pomysl wycofany Byc moze grafit. ? Wiem, ze przydalby sie kolor, zeby ozywic, ale chyba to nadrobie dodatkami, Białe Według mnie z aponuro będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moriam 22.09.2010 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Białe Według mnie z aponuro będzie... zgadzam sie zupelnie. Juz jest ponuro, choc mnie sie to podoba. Co proponujesz? zdjecia nie oddaja w pelni koloru plytek-to Azulev Nord Pearl i Nord Gris. Te ciemniejsze wpadaja troszke w zielen. W kazdym badz razie sa mniej ponure niz na zdjeciach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 22.09.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 tez mi sie ta "ponurosc"podoba...fajnie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 22.09.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Mnie też zapewniam, ale ja bym poszla w kolor wanny i umywalki, jeśli chodzi o meble. Dodatkowy kolor dla tak małej łazienki... tak nie bardzo No ale szafkę musisz zainstalować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muszelek 22.09.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 (edytowane) prosze o pomoc!! majac dla odniesienia sciane wannowa, jaka aranzacje drugiej sciany byscie wybrali??http://lh3.ggpht.com/_JyFMHolIDwo/TJpq06JNtaI/AAAAAAAAFf0/oCfsYbHTbwo/s288/wanna.jpghttp://lh6.ggpht.com/_JyFMHolIDwo/TJpq1OC_rTI/AAAAAAAAFf4/xPexvZYeK1E/s288/lewa1.jpghttp://lh4.ggpht.com/_JyFMHolIDwo/TJpq1ZpIJ7I/AAAAAAAAFf8/R1mZxqX5i-k/s288/lewa2.jpg Edytowane 22 Września 2010 przez muszelek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 22.09.2010 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Oto moja lazieneczka- az 2,7 m2. Nawet zdjec nie bylo jak zrobic:p Koncepcja szarosci- jak widac Dojdzie szafka pod blacik, lustro nad umywalke i waska szafka nad bidet. Jakie kolory mebli proponujecie? Mialy byc biale, pomysl wycofany Byc moze grafit. ? Wiem, ze przydalby sie kolor, zeby ozywic, ale chyba to nadrobie dodatkami, czarne meble i biało srebrne dodatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moriam 23.09.2010 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 ile forumowiczow, tyle opinii:)) na czern sie nie zdecyduje, lazienka za mala , a Glamoura i i tak z tego nie bedzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts