LYRECO7 12.10.2010 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 heh, czyli jednak dobrze zrobiłam, że się zapytałam, bo... mi też to w ogóle nie pasowało A co to to ciemne? Chyba jednak zostane czy ego z koła, bo do szarego będę mogła dodać np bordo albo turkus i będzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 12.10.2010 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 to to czarne znajdziesz tu: http://lux-aqua.istore.pl/pl/bidet-wiszacy-str-5019-18-czarny.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grjek 12.10.2010 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Dawaj zdjęcia !!!!!!!!! Dam, ale po remoncie. Chwilowo na prawdę nie ma się czym chwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MadzialenkaT 12.10.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 LYRECO7 jak dla mnie te płytki są nie szare,a czarne. Mnie się osobiście bardzo podobają sama się nad nimi zastanawiałam, ale mam za małą łazienkę. Co do ceramiki to popieram, że te szare podesłane retro nie pasują stylistyką, natomiast te co podesłała atika będą świetnie pasować. Powodzenia w urządzaniu i koniecznie wklej fotki jak zrobisz łazienkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 12.10.2010 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 @emjot27 super, zmiany moim zdaniem na lepsze. a kabinkę zamówcie u szklarza cenowo wcale nie wychodzi sporo, a wymiar dopasuje wam idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emjot27 12.10.2010 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Dzięki duś. Nam też się już podoba Teraz zaczynam poszukiwania szklarza z okolic Bydgoszczy co zrobi kabinę. Przydała by się też sprawdzona firma, która zrobi zabudowę z mebli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redlum 12.10.2010 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 yummyyummy czy mogłabyś napisać ile kosztowała was wasza łazienka tak na oko, bo ja niedługo będę robić swoja i muszę tak mniej więcej oszacować koszt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 13.10.2010 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 A jak robicie taki myk, ze podtynkowy zestaw "wtapia się" w ścianę?Chciałabym, aby był w jednej płaszczyźnie z całą ścianą, a nie "powieszony" na niej i obudowany jak klocek.Jak należy to zrobić? Trzeba zostawić dziurę w ścianie czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yummyyummy 13.10.2010 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 azalka, u mnie obrobione wszystko karton gipsem. po prostu dajesz profile koło geberita do samego sufitu zamiast robic z nich klocek. wyszła mi taka wąska półka, bo ściany były hmmm, mało rowne więc wiekszość geberitu schowała się w ścianie właśnie (karton gips na profilach koło wanny jest odsunięty około 5-6 cm od ściany, żeby zniwelowac nierówności) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 13.10.2010 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Chodzi o całą ścianę gładziutką, bez półeczek - np ma 5m szerokości, na tym wisi kibelek i cała ściana jest jedną taflą. Jedynym wyjściem jest obudowanie całej ściany K-G? Moje ściany są z Silki. Twoja Łazienka jest yummy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margaryt 13.10.2010 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 A to łazienka "dolna"...biało-szara....ciepła dodają elementy drewna Brakuje jeszcze ramy lustra-(oczywiście z drewna) oraz "koszyczków " na kosmetyki:) http://images38.fotosik.pl/347/4493169ce6306b37m.jpg http://images41.fotosik.pl/347/44424ca54af297e1m.jpg http://images39.fotosik.pl/347/447c421dcebac92em.jpg Świetna łazienka! Możesz napisać jaki masz kolor na ścianie? To jakaś złamana biel szarością? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margaryt 13.10.2010 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Może ktoś doradzi jaki kolor fugi do szarości? Płytki Rako seria Sandstone Plus - podłoga grafitowa, ściany jasno szare. Dumam też nad kolorem ścian nad płytkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alossa 13.10.2010 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Świetna łazienka! Możesz napisać jaki masz kolor na ścianie? To jakaś złamana biel szarością? Tak to delikatna szarość.Tutaj akurat jest farba:CAPAROL( venato50)+brokat do farb ALPINA (silver ).Dopasowywałam do fugi:) Zdjęcie nie oddaje uroku tej ściany.... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyposaza 13.10.2010 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Ciekawe jest to, że jak czytam ten wątek to wszyscy tu dyskutują i komentują zakupione lub planowane do zakupu płytki ścienne czy terakotę, czyli ogólnie ceramikę, natomiast praktycznie nikt nie bierze pod uwagę wykorzystania w łazience naturalnego kamienia, podczas gdy można obecnie znalezć na przykład płytki z trawertynu czy marmuru w cenach sporo niższych niż markowa ceramika. A naturalny kamień wg. mnie zawsze będzie ciekawiej wyglądać niż ceramika, ze względu na swoją niepowtarzalność - każda płytka jest inna i ma własny unikalny wzór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 13.10.2010 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 natomiast praktycznie nikt nie bierze pod uwagę wykorzystania w łazience naturalnego kamienia, podczas gdy można obecnie znalezć na przykład płytki z trawertynu czy marmuru w cenach sporo niższych niż markowa ceramika. A naturalny kamień wg. mnie zawsze będzie ciekawiej wyglądać niż ceramika, ze względu na swoją niepowtarzalność - każda płytka jest inna i ma własny unikalny wzór. podpisuję się pod tym:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 13.10.2010 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Ciekawe jest to, że jak czytam ten wątek to wszyscy tu dyskutują i komentują zakupione lub planowane do zakupu płytki ścienne czy terakotę, czyli ogólnie ceramikę, natomiast praktycznie nikt nie bierze pod uwagę wykorzystania w łazience naturalnego kamienia, podczas gdy można obecnie znalezć na przykład płytki z trawertynu czy marmuru w cenach sporo niższych niż markowa ceramika. A naturalny kamień wg. mnie zawsze będzie ciekawiej wyglądać niż ceramika, ze względu na swoją niepowtarzalność - każda płytka jest inna i ma własny unikalny wzór. e tam, nie prawda, ze nikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 13.10.2010 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 myszka, w każdym razie mało kto. Mnie osobiście nie podobają się łazienki całe wykończone kamieniem, ale pewne elementy już tak:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 14.10.2010 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Ja się zastanawiałam na łupkiem do kabiny prysznicowej, znalazłam piękny czarny. Jak zaczęłam szperać, pytać to okazało się, że trzeba go nieźle zaimpregnować bo jest nasiąkliwy (czynność powtarzać). Porównałąm sobie w sklepie z perondą domus (gres) i okazało się, że płytki wyglądają identycznie a perondy nie trzeba impregnować. Coprawda ten piękny łupek był nieco tańszy, ale wybrałam jednak ten łatwiejszy w utrzymaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emjot27 14.10.2010 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 mirela99 O jakich dokładnie płytkach mówisz? Też jesteśmy czymś takim zainteresowani. W ogóle czy ktoś z was stosował płytki ze strukturą i wyglądem podobne do małych kamyków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 14.10.2010 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 specjalnie dla emjot27 - mogano brown+travena. jeszcze niewykonczona, wiec wklejam tylko to, na co da się patrzeć (hmm, moim zdaniem...) pozostało nam połozyć koło wanny drewno (pewnie teak), przechodzące w podest do siedzenia i szafkę pod zlew (będize na niewidocznej ścianie), zrobić szafkę na pralkę i różności lazienkowe. nie ma jeszcze szyby do prysznica (się robi). no i jeszcze jedno malowanie sufitu i wielkie uff. można będize zdjąć folię z wanny łazienka super, jakie robiliście fugi? co to za panel prysznicowy ? dobrze widzę, że podłoga jest w karo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts