Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

g_cz - ja mam te większe, czyli 41,5x30 cm.

Ponieważ przeczytałam tutaj kilka miłych opinii na temat mojej łazienki, pozwalam sobie na wklejenie jeszcze kilku zdjęć - tym bardziej, że dziś udało mi się zakończyć kolejny etap - zdobyłam w końcu kinkiet nad umywalkę, więc można było i resztę zainstalować. Został już tylko właściwie parawan do wanny do zrobienia:)

http://images33.fotosik.pl/434/51db9f84e86275c4.jpg

i detale:

http://images24.fotosik.pl/310/e216bd90b2ae59d8.jpg

Mamy dzieło :wink: dziękuję. Te koszyki z Jysk i tak pokryłam warstwą farby białej w sprayu, bo oryginalnie miały takie matowe wykończenie. Pozostałe koszyki są z Ikei - też przemalowane tą farbą.

Jak Ci zależy na gotowcach z turkusową tkaniną to są takie (tylko małe, ok 30 cm na 15 cm) - nowość Marki Carrefour, zatem tylko w Carrefour i to chyba nie wszystkich (ja widziałam we Wrocławiu). Za to ładnie i niedrogie, chyba 12 zł.

jestem wykonawcą tej łazienki myślę że mozaiki nie muszą byc nudne :p

http://images29.fotosik.pl/297/893a2fc33d831f7b.jpg

Czy ktoś się orientuje jakiej firmy jest ta wanna? :roll:

witam

ta wanna jest firmy "polspa" niestety nie pamiętam modelu

super wanienka , super obudowana

pozdrawiam

Wykonanie pierwszorzędne. Ale sam pomysł został zaczerpnięty z nr 6 listopad 2006-styczeń 2007 "Świata łazienek i kuchni".

Oksymoron co to za płytki??

Ineso bardzo ładna łazienka. Dozownik na mydło i pojemnik na szczoeczki to też z Jyska? Jaką farbą lakierowałaś koszyki? Ja też mam w planie umieszczenie na półkach takkich koszyków. Łatwiej później sprzatać.

Moja łazinka w trakcie realizacji i coraz większe wątpliwości :roll: Wybrałam płytki w kolorze koralowym z Fashion Coral Paradyza. No i różowo się robi hehehe. Może dzisiaj uda mi się wkleić jakieś fotki.

Czy mozecie pomoc w wyborze kilku elementow w lazience? Bedzie w bambusie Paradyza.

1. Jaki pionowy pasek wybrac? mozaika schodzaca po scianie na podloge, a potem na wanne, czy beż z dwoma dekorami?

2. W jakim kolorze wybrac poleczki nad wanna? Czy braz nie bedzie za duzym kontrastem?

3. Czy projekt nie jest zbyt przeladowany? Co byscie usuneli, albo dodali?

mi osobiście najbardziej podoba się wersja 2, ale pasek na podłodze zrobiłabym taki jak na ścianie - tylko beż z dekorami i brązowe półeczki, chociaż z zielonymi też fajnie - trochę lżej i bardziej świeżo :-)

dzieki za odpowiedz :) zostawilam dwie zielone poleczki na sciane z grzejnikiem i jedna brazowa na scianie prostopadlej Pomiedzy wc a bidetem jest polka wnekowa na jakies plyn itp. Na podlodz zostala mozaika, mam nadzieje ze jak dojdzie jeszcze mozaika na wannie, to bedzie to bardziej spojne. Bo swiezosc zieleni bije po oczach :) Zobaczymy jak bedzie z fuga, na sciananach ma byc wanilia, a na podlodze braz. Czyli fugi zleja sie praktycznie z kolorem kafli, czy takie rozwiazanie jest ok?