yaro672 22.10.2010 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 za ciekawe projekty płaci się grubą forsę! wygodnictwo i bezczelność niektórych sięgają już zenitu [/quote Poszedł na żywioł ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tacim 22.10.2010 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 dawno mnie nie było to i swoją wkleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 22.10.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 ładna łazienka, wydaje się dość dużą i wygodna, choć nie robi na mnie wrażenia zupełnie nie moja kolorystyka, ale kafle mi się podobają. za to nie podoba mi się sposób montowania baterii, a gdyby to ode mnie zależało - nie robiłabym również tych półeczek w zabudowie geberitu. na jakiej wysokości masz to lustro? mam wrażenie, że strasznie wysoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tacim 22.10.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 dół gdzieś 120 góra 190 my z żoną dośc wysocy są kole 180 to jest super a dzieci choc małe to wysokie porosły bez problemu w użytkowaniu a nie "świni się " od pasty wody itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artmag 22.10.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Tacim, ładna łazienka Z jakiej firmy i serii bidet i wc? Wygodne w użytkowaniu i utrzymaniu czystości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tacim 22.10.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 super się sprawdzają to Roca Dama Senso choć teraz bym nie kupił desek wolnoopadających kosztują baliard a uważam że to zbytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 22.10.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 dół gdzieś 120 góra 190 my z żoną dośc wysocy są kole 180 to jest super a dzieci choc małe to wysokie porosły bez problemu w użytkowaniu a nie "świni się " od pasty wody itp my też wysocy (ja 1.80, chłopię 2.02), więc doskonale rozumiem - 1.20 to zdecydowanie wygodna wysokość zresztą to wcale nie tak wysoko, pierwotnie wydawało mi się, że lustro zaczyna się koło 1.40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tacim 22.10.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 dokładnie tak jak piszesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E w e l 22.10.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 A mnie u tacim nie podoba się to, że nad WC dekor nie wszedł do środka wnęk (przynajmniej na tylną ścianę), myślę że byłoby ciekawiej. Druga rzecz, to ta dziura pod wanna w podcięciu na nogi. Mam też wątpliwości co do wygody użytkowania lustra na wysokości prawej umywalki. Z tego co widać na zdjęciach górna część lustra obcięta jest przez obiektyw na wysokości 165cm a piszesz, że oboje jesteście wysocy, właśnie dlatego nie bardzo chce mi się wierzyć, że osoba wysoka korzystając z prawej strony lustra czuje się komfortowo. Tyle ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wnuczek99 23.10.2010 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 Witam, Proszę o poradę czym wykończyć przejście między plytkami a deskami. 1.Listwy przypodlogowe z tego gatunku drewna odpadaja (brak mozliwosci kupna),2. Plastikowe jakos nam nie leżą3. W Castoramie są sosnowe fornirowane pod kolor tego drewna ale boimy się ze sosna w lazience to bedzie porazka http://i44.photobucket.com/albums/f36/wnuczek99/IMG_2790.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 23.10.2010 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 wnuczek99, moze listwy debowe barwione na taki odcien jak podłoga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wingerman 23.10.2010 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 Właściwie, to podłoga powinna być docięta i ułożona tak, by dylatacja wyszła pod wanna i w miejscach najmniej widocznych. Jakiej szerokości masz te szpary?Może możesz wstawić tu zdjęcia pozostałych miejsc połączeń drewna z płytkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E w e l 24.10.2010 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 wnuczek99 a czym będzie oddzielony bok wanny podczas brania prysznica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wnuczek99 24.10.2010 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 wingerman - deska nie jest docieta rowniutko i szpary pomiedzy sciana a deska sa rzedu 5-15mme w e l - bedzie parawan narannowy (lazienka nie jest w 100% skonczona) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.10.2010 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 Wingerman ma rację. Tu nie powinno być żadnych listew... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wingerman 24.10.2010 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 wnuczek99 rozważyłbym w takim przypadku (poza wymiana podłogi ) zabranie deski do stolarza, pocięcie jej na paski szer np. 20mm a następnie pocięcie tych pasków / listew na plasterki kilku np3-4mm w zależności od usłojenia tego drzewa. Mam nadzieję, że to co narysowałem jest dość zrozumiałe. http://img254.imageshack.us/img254/4769/wycinkazdeski.jpg Dzięki temu nie będziesz miał siermiężnych listew, tylko leżące na płasko delikatne zgrubienie wokoło. Oczywiście i rant fazujesz na półokrągło, impregnujesz je czy co tam masz z ta podłogą. Myślę że to najlepsze rozwiązanie by uniknąć pakowania w takie dziury jakiś akryli, kitów, szpachli czy korka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.10.2010 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 jesli chodzi o listwy cokolowe to nie wierze zeby nie bylo listew z tego drewna, jaki to gatunek? chyba ze tu chodzi o listwy przejsciowe miedzy kaflami a deska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzia i Grzegorz 25.10.2010 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 WitamMam pytanko czy ktoś z szanownych forumowiczów ma może w swojej łazience płytki Tessa z Opoczna??? Jeśli tak to bardzo proszę o fotki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 25.10.2010 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 nemi obie wersje ladne ale w zebrano nie podoba mi sie rozmieszczenie plytek na gebericie przycisk wypada tak dziwinie niby na fudzie niby obok mam nadzieje, ze to tylko tak na wizualce bo mi tez tak wyszlo ale majster wie ze ma zaczac rozmieszczac z innej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wnuczek99 25.10.2010 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 wingerman z ta wymiana podlogi to niezly pomysl a tak na serio to twoj pomysl jest strzalem w "dyche" dzieki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts