pepejeans 07.11.2010 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 MadzialenkaTfajnie i prosto tylko ta zasłonka ni epasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 07.11.2010 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Dziewczyny - gdzie wy widzicie zasłonkę? Wg mnie to jest szafka i jest ok, ale może ja jakaś inna jestem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 07.11.2010 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Dziewczyny - gdzie wy widzicie zasłonkę? Wg mnie to jest szafka i jest ok, ale może ja jakaś inna jestem ... Nad geberitem jest chyba okno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MadzialenkaT 07.11.2010 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Już tłumaczę, nad geberitem jest wnęka a nad nią szafka. Szafka ma być dokładnie w tym samym kolorze drewna co blat pod umywalkę. Chce żeby drzwi też były dokładnie w tym samym odcieniu. Kolor na szafkach to zdjęcie mojej podłogi. Bo chcę, żeby drewno było odbarwione na szaro. Pod szafką we wnęce będą dwa halogeny takie bardzo delikatne, żeby w nocy nie zapalać górnego światła tylko właśnie te halogenki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 07.11.2010 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Czyli dobrze kombinowałam .... Mnie się podoba.Lustro zrobiłabym tak jak masz - wklejone. Wg mnie rama lustra mogłaby dać efekt "za dużo dobrego na raz". Ale to tylko IMHO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MadzialenkaT 07.11.2010 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Anulek2005 lustro , akurat nie będzie wklejone, tylko raczej naklejone na płytki. Sama nie jestem pewna czy ma byc tak jak w projekcie zrobiłam czyli wielkość płytki tylko, że w pionie Nie bardzo rozumiem stwierdzenia "za dużo dobrego na raz"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 07.11.2010 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Chodzi mi o to, że masz kilka "konkretnych" elementów: szafkę pod umywalką, półkę nad geberitem i szafkę. Wg mnie tyle "akcentów" wystarczy. Lustro wkleiłabym w płytki, żeby nie robić kolejnego znaczącego elementu (czyli ramy). Gdyby miała być jakaś rama, to zrezygnowałabym z szafki pod umywalką. Wg mnie nie można tak małej toalety "przeładować". Pomyśl, że jeszcze będzie tam jakiś wieszak na papier, jakiś ręcznik i ... wg mnie może się tam zrobić "ciasno". Ale powtarzam - to tylko moje zdanie. Ostatnio przechodzę etap minimalizmu i to pewnie dlatego .... Dopisek: Lustro zrobiłabym na szerokość szafki pod umywalką .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 07.11.2010 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 ja bym to na prosto zabydowala - polka mi się niezbyt podoba, będzie się tam tylko kurz zbierał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 07.11.2010 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 ja bym to na prosto zabydowala - polka mi się niezbyt podoba, będzie się tam tylko kurz zbierał Ale można na niej ręcznik dać .... A myjąc umywalkę "przelecisz" szmatką półkę i już ... Ogólnie nie lubię otwartych półeczek, ale ta mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MadzialenkaT 07.11.2010 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Anulek2005 mnie też właśnie chodzi o minimalizm. Dlatego lustro jeśli będzie to naklejone, bez ram samo lustro. Co do półki to ja muszę mieć miejsce na książkę , gazetę czy laptopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emjot27 07.11.2010 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 (edytowane) To po co się w ogóle odzywasz, jak nie masz nic do powiedzenia? Moment. , o co Wam chodzi? Jak to nie mam nic do powiedzenia. Właśnie napisałem, że ta łazienka ma okropną kolorystykę, która mi się nie podoba. To jest właśnie moje zdanie. Skoro podoba się innym to ok. Jak już to napisałem, każdy ma swoje gusta i guściki. Dlaczego Ty możesz się wypowiadać a ja już nie, tylko dlatego, że mam odmienne zdanie? Czy na tym forum trzeba tylko wyrażać swoje ohy i ahy? Edytowane 7 Listopada 2010 przez emjot27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 07.11.2010 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Chyba muszę odpocząć skoro ja widziałam okno i zaslonke;)szafka jest oklustro bez ramypodoba mu się pomyślą zpolka na książkę i laptopa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.11.2010 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Moment. , o co Wam chodzi? Jak to nie mam nic do powiedzenia. Właśnie napisałem, że ta łazienka ma okropną kolorystykę, która mi się nie podoba. To jest właśnie moje zdanie. Skoro podoba się innym to ok. Jak już to napisałem, każdy ma swoje gusta i guściki. Dlaczego Ty możesz się wypowiadać a ja już nie, tylko dlatego, że mam odmienne zdanie? Czy na tym forum trzeba tylko wyrażać swoje ohy i ahy? Takie rozmowy już tu były, argumentów też padało mnóstwo, więc nie będę ich wszystkich powtarzać. Generalnie chodzi o to, że w gotowych, już zrealizowanych projektach, jak Ci się nie podoba, to się nie odzywasz, chyba że jeszcze można coś zmienić, a najczęściej nie można. W powstających projektach wyrażasz swoją krytykę pod warunkiem, że jest konstruktywna i chcesz w ten sposób pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 07.11.2010 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 no a nie jest to tak ,że jak ktoś już coś pokazuje zrealizowanego to liczy na opinię innych i niekoniecznie przychylną ?bo mnie się nie raz na FM oberwało za coś już zrealizowanego , ba nawet bezczelnie ktoś "rozgrzebał" mój dziennik nie proszony o zdanie.Mnie to akurat dynda bo lubię krytykę.Szanuję Twoją wypowiedź Rasia , niestety nie wszyscy mają tyle taktu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RSP 07.11.2010 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Mnie też się podoba. Co prawda kolorystyka nie moja - aktualnie przechodzę fazę brązów - ale daje sporo możliwości aranżacji. Szarości są na prawdę fajne. Ja mam tylko pytanko do RSP - pisałaś, że łazienkę zrobiliście z kuchni i ma ona spore okno - co planujecie z nim zrobić? Inaczej - będą rolety, żaluzje, firanki? Dzięki:) No własnie...okno...Nie mam zielonego;) pojęcia co z nim zrobić. Początkowo myslałam o żaluzjach zwijanych od góry i dołu-o takich : http://zaluzjeroletki.pl/Plisy___zaluzje_plisowane,10.html ale z drugiej strony prosta delikatna firana spowodowałaby większe poczucie przytulności-nie wiem na co się zdecydowac, może coś doradzicie? Swoja drogą kupilismy swiatelko centralne: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emjot27 07.11.2010 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Takie rozmowy już tu były, argumentów też padało mnóstwo, więc nie będę ich wszystkich powtarzać. Generalnie chodzi o to, że w gotowych, już zrealizowanych projektach, jak Ci się nie podoba, to się nie odzywasz, chyba że jeszcze można coś zmienić, a najczęściej nie można. W powstających projektach wyrażasz swoją krytykę pod warunkiem, że jest konstruktywna i chcesz w ten sposób pomóc. Ok. W takim razie przepraszam i nie wypowiadam się już w tej kwestii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.11.2010 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margaryt 08.11.2010 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Witam, chcę się pochwalić i poczekać na konstruktywną opinię. Brakuje paru elementów: blat pod umywalkę i zabudowa pralki. To będą drewniane elementy, które ocieplą wnętrze. Zastanawiam się nad kolorem forniru. Nad lustrem szukam kinkietu w prostym stylu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muszelek 08.11.2010 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 a ja z pytaniem o wykonczenie laczenia wanny i plytek - czy macie to miejsce przeciagniete silikonem - a jesli tak to czy jest to silikon bezbarwny czy w kolorze plytek?chodzi mi o to ze wydaje mi sie ze sprzedawca w cAstoramie przestrzegal przed uzywaniem do tego kolorowego silikonu, bo moze odbarwic wanne akrylowa.natomiast nasz spec wlasnie kolorowym to laczenie pociagnal?czepiac i kazac zmieniac - czy to naprawde nie ma znaczenia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monjan 08.11.2010 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 bardzo ładna elegancka łazienkajakie to płytki? i listwy jako dekory?ta półeczka pod prysznicem-dobudowaliście ją specjalnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts