MonkaD 22.11.2010 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 czy ma ktoś z Was łazienkę wąską i długą ? jeżeli tak, czy możecie zamieścić zdjęcia ? umywalkę, wc, pralkę i kabinę albo wannę będę musiała ustawić w szeregu i nie wiem jak to zrobić żeby było ładnie (łazienka ma wymiary 4,5 x 1,2) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.11.2010 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 czy ma ktoś z Was łazienkę wąską i długą ? jeżeli tak, czy możecie zamieścić zdjęcia ? umywalkę, wc, pralkę i kabinę albo wannę będę musiała ustawić w szeregu i nie wiem jak to zrobić żeby było ładnie (łazienka ma wymiary 4,5 x 1,2) Moja ma 155x380 i mam w niej po kolei umywalkę kibelek, bidet i kabinę na końcu. W trakcie wykańczania strona 10 w dzienniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 22.11.2010 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Nie podoba mi się ta niebieska fuga Już wolałabym biała niewidoczną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 22.11.2010 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 (edytowane) Martinezio, podziwiam twój wklad pracy w łazienkę ale za duzo plytek, po grzyba one na skosie i po sufit, przez to lazienka przypomina masarnię i niebieska fuga niepotrzebnie spotegowala ten efekt. Podświetlana wanna miała na luksus wskazywac ale sąsiedztwo prozaiczej pralki luksus w łeb wzięło . Pralkę jak juz nie można jej do pralni wsadzić powinno sie obudować, niepotrzebnie straszy swoim wygladem. Przez co zamiast przyjemnej lazienki mamy wspomnienia ciasnej lazieneczki z blokowiska. Edytowane 22 Listopada 2010 przez Kasiorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 22.11.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 oj zgadzam się ze ta błękitna fuga wygląda paskudnie i kiczowato. niby przyzwoicie, ale to na moje oko jedna z tych łazienek, w których totalnie nie wiem co autor miał na mysli - baterie sugerują, ze miało być stylowo i nowocześnie, kolorowe płytki wskazują raczej na chęć stworzenia radosnego, świeżego wnętrza, fuga - ni cóż, po przeczytaniu komentarza o masarni, mam juz tylko 1 skojarzenie. brak mi tu spójności. @hrhrhrzdjęcie juz wprawdzie wrzucone, ale przy najbliższej okazji tez mogę zrobić (pewnie jutro lub czw), ale podpowiadam, ze u mnie tez jest idealnie na gładko. pomiędzy lustrem a płytką jest zaś bezbarwny silikon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 22.11.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Martinezio łazienka moim zdaniem niezła - niebieskiej fugi nie dałabym na pewno, ale np obudowa wanny i blat umywalkowy mnie się podobają. Widać, że włożyłeś w nią bardzo dużo pracy. Osobiście zabudowałabym pralkę i tę magiczną półkę na chemię, bo to po prostu nie wygląda to tani ładnie ani estetycznie. Możecie pomyśleć o jakiejś ładnej szafce na pralkę i detergenty - gdzieś już wrzucałam taki projekt. I tę przestrzeń pod blatem chyba też bym zamknęła jakimiś drzwiczkami. Baterii nie zazdroszczę - ciężko utrzymać je w czystości - woda z octem i czyszczenie kamiennego osadu pewnie z raz w tygodniu, Was czeka. Nasi znajomi zakupili cudo i już wymienili (po mniej więcej pół roku mieszkania). Nie specjalnie natomiast podoba mi się umiejscowienie baterii przy wannie - wąż prysznicowy ciągnie się przez pół wanny. Może warto pomyśleć o zamontowaniu dodatkowego uchwytu na słuchawkę bliżej baterii, a tej co jest używać wtedy, gdy chce się wziąć prysznic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaMariusz 22.11.2010 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Martinezio, lustro nad umywalkami będzie ciągle zachlapane. Ładnie wygląda, ale ja już się nie skuszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E w e l 23.11.2010 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Jak dla mnie łazienka Martinezio nic nadzwyczajnego, właściwie, to na jej temat miałabym więcej złych słów niż dobrych.Pomijając kolor fugi niebieskiej która pasuje tu jak pięść do oka, (właściwie może i pasuje ale źle wygląda), to pralka jest podstawową rzeczą, która powinna zniknąć. Nikt wam nie doradził zabudowy pralki???Kolejna sprawa, to mijające się fugi na murku z baterią wannową, zarówno z tym wąskim paseczkiem pod skosem sufitu jak i z boczną ścianką - koszmar.Co za partacz to robił, kto tak rozmierza płytki, że o podpowiedzeniu czegoś mądrego nie wspomnę. Przecież nawet płytki przy lustrze są beznadziejnie rozmierzone, Ciekawe jak inne narożniki. brrrrrr....Żal patrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 23.11.2010 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Hej kochani, a pomyśleliście jak się czuje Martinezio po przeczytaniu waszych uwag? Uprzedzam Waszą obronę, OCZYWIŚCIE macie prawo wyrazić swoją opinię, ale co ona tu daje? Sprawia tylko przykrość właścicielowi, z jego postu wyrazie wynika, że jest z efektu mocno zadowolony i do tego łazienkę wykonał sam - Elwel.Miejcie litość, super że wasze wnętrza są lapsze/ładniejsze, bardziej dopracowane i przemyślane, ale chyba krytyką nie próbujecie dowartościować siebie i Waszych wnętrz i pokazać samym sobie o ile lepiej Wam niektóre rzeczy wyszły.Jakbyście się czuli czytając to co sami napisaliście lecz o swoich wnętrzach?Nie odbierajcie ludziom radości z tego na co tyle czasu pracowali, sami przecież wiecie ile to potu, łez i radości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hrhrhr 23.11.2010 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Serdeczxnie dziękuję wszystkim za zdjęcia, lepiej nie wrzuce tego co mi z lustrem poczyniono - w skrócie wygląda jak wklęsły telewizor kineskopowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 23.11.2010 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Ja mam tak: http://img27.imageshack.us/img27/8222/listopad2010077.jpg Raśka Ty masz coś srebrnego na ścianie, tynk? co to? pokaż, napisz Jakoś mi umknęło w Twoim dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 23.11.2010 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 ..... po takich słowach Martinezo to nic tylko kuj łazienkę i kulka w łeb bo FM wyraziło swój niesmak....po pół roku tworzenia dzieła dowiedziałeś się ,że jesteś partaczem....ja pierdzielę .... ale chłopie olej to ,to tu normalka że stado hien czeka na swoją padlinę tu mi kaktus... jak macie tak idealnie:mad:Ewel pokaż co u Ciebie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 23.11.2010 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 e-mól -zgadzam się!E v e l - chyba troszkę poniosły Cię emocje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia1981 23.11.2010 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 jeśli ktoś zamieszcza w tym wątku swoja łazienkę to musi się liczyć z uwagami. czasem rzeczywiście można się powstrzymać od tych bardziej kąśliwych. ja osobiście tylko oglądam wasze projekty. nie chwalę i nie ganię.pogodziłam się z tym że nie mam zacięcia artystycznego i moje łazienki nie będą zachwycać. dla mnie są okej. jak kiedyś będę miała ochotę żeby wytknięto mi wszystkie niedociągnięcia to zamieszczę zdjęcia. na razie wolę żyć w błogiej nieświadomości.Martinezio wyraźnie napisała że chce poddać swoją łazienkę ocenie forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 23.11.2010 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 bo ,żeby coś pokazać na forum najpierw trzeba się zaszczepić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 23.11.2010 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Hej, nie przesadzajcie z ta krytyką na krytykę. nie chodzi o to żeby sobie slodko pierdzielić ( a myśleć co innego) Nie padly tu żadne przykre zdania tylko sugestie i podpowiedzi np dotyczace baterii lub zabudowy szafek i pralki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikuś 23.11.2010 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Przez takich jak EWEL nie chce mi się tu wracać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 23.11.2010 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Martinezio wyraźnie napisała że chce poddać swoją łazienkę ocenie forumowiczów. Dosłownie tak, ale w podtekście chyba nie trudno wyczuć, że liczy na aplauz. To tak jak spytać kogoś z rozbrajającym uśmiechem i euforią w głosie " jak Ci się podoba moja nowa fryzura?" mając na głowie koszmar. Dokleić włosów się nie da, właścicielka fryzury jest przeszczęśliwa, to co przyniesie szczera odpowiedź. Co innego jak się spyta o radę przed pójściem do fryzjera, wówczas można zasugerować że ostatni kolor nie był zbyt trafiony, a fryzjer mógł bardziej się przyłożyć do cięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 23.11.2010 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Zgadzam się z e-mól i Claudii. Mnie się natomiast wydaje, że padło zbyt wiele gorzkich słów, a przecież wystarczy wyrazić swoją opinię w mniej kąśliwej formie. Wiadomo, jak ktoś wystawia swoje wnętrza na pokaz publiczny, i do tego jeszcze prosi o ocenę, to musi sie liczyć z tym, że nie wszystkim musi sie podobać. Ale na litość boską, ludzie, jak sie czyta niektóre wypowiedzi, to aż mnie skóra cierpnie na karku. Po prostu tak nie można!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 23.11.2010 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 e-mól, Claudii - dziewczyny zgadzam się z Wami w 100%. Kurcze mnie też się zrobiło przykro, jak przeczytałam posty zaraz po wrzuceniu tych zdjęć. A już porównanie czyjejś łazienki do masarnii to dla mnie PORAŻKA totalna!!! Czasem mam wrażenie, że niektórzy na forum są tylko po to, żeby krytykować, to co inni zrobili i osiągnęli swoją ciężką pracą! Kilka stron wcześniej rasia zamieściła słuszną uwagę - nie krytykujmy całkowicie zrealizowanych projektów, bo ktoś zainwestował w to czas i pewnie spore pieniądze. Napracował się człowiek, wrzucił fotki łazienki, z której jest dumny. Nie każdemu się ona musi podobać, ale jak ktoś chce się wypowiadać tylko po to, żeby zdołować autora, to niech po prostu NIC nie pisze. Uważam, że dobrze jest podpowiedzieć coś, co można jeszcze zmienić, ale nie krytykować ogółu, tylko dlatego, ze "to nie mój styl". Mam wrażenie, że dla niektórych jak łazienka nie jest szara, to jest beznadziejna. Póki co tyle w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts