Kallula 17.12.2010 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Eminka super że zdecydowaliście się na te płyteczki:) Wczoraj znów byłam je pooglądać.niestety tez mają tylko po 1 sztuce a w innych sklepach tylko w katalogach.chyba zadzwonie do producenta w Bielsko -Białej i zapytam czy nie mają w swoim sklepie gotowej łazieneczki,byłabym gotowa pojechać i na miejscu zobaczyć.Mam pyanie czy na podłogę tez planujecie położyc płytki z tej seri ( kremowe) czy coś zupelnie innego?Ja myslę o drewnopodobnych płytkach np.woodentic tylko boję się jak z ich użytkowaniem...?kiedy planujecie kłaść płytki?Bardzo jestem ciekawa jak to wyjdzie ,choć jestem pewna że będzie pięknie:) My planujemy położyć ją w lazience dzieci ale ja tez będe chętnie z niej korzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 17.12.2010 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Dziewczyny ja jestem strasznie niezdecydowana.To tylko wc a co z resztą domu??????? Mam setki pomysłów, które ciągle się zmieniają ewoluują.....Czy Wy też tak macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 17.12.2010 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Alutka dziękuję za opinię. Ja tez lubie to co naturalne, ale czasami trzeba iść na kompromis.A co sądzisz o połączeniu foresta z czrną płytką? Mysza zaproponowała połączenie z białą. Może to lepszy pomysł przy tak małej łazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 17.12.2010 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Irmo wiesz jak to bywa przy ubikacjach...Chyba żadna tapeta solo by tego nie wytrzymała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 17.12.2010 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Alutka dziękuję za opinię. Ja tez lubie to co naturalne, ale czasami trzeba iść na kompromis.A co sądzisz o połączeniu foresta z czrną płytką? Mysza zaproponowała połączenie z białą. Może to lepszy pomysł przy tak małej łazience mysle, ze z czarna jest bardziej intrygujaco ale i z biala moze wyjsc ok. tylko z gladka bez wzorkow paseczkow itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 17.12.2010 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Dziewczyny ja jestem strasznie niezdecydowana.To tylko wc a co z resztą domu??????? Mam setki pomysłów, które ciągle się zmieniają ewoluują.....Czy Wy też tak macie? tak to niestety jest ja przeewoluowalam i wrocilam do pierwotnych zamierzen (czyli czern i czern, ale juz w przedszkolu robilam czarne pisanki;)). Poczuj w czym sie najlepiej czujesz i konsekwencja, konsekwencja, konsekwencja. Ja chce dom urzadzic raz i porzadnie bo nie lubie corocznych remontow, zmian kolorow scian i kucia w lazienkach, ale znam takie "niespokojne duchy", ktore bez ciaglego remontu nie wysiedza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.12.2010 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 rasia dziękuje za radę. Blat już kupiony... najpierw będę go olejować na próbę, a jak będzie zbyt czerwony to potraktuje go bejcą. W sklepie, w którym kupowałam sprzedawca mówił, że przychodzą w trzech odcieniach. Wybrałam ten najmniej czerwony. Na razie surowy blat jest bardziej właśnie taki bursztynowy, jak pierwsze zdjęcie które wkleiłaś. Marzył mi się teak. Niestety przekraczał moje możliwości finansowe. Utwierdziłaś mnie w przekonaniu, że powinno być ok. Czy oba drewna, które wkleiłaś to merabu? Tak, oba to merbau, ale jak kupiłaś bursztynowy, to po zaolejowaniu tylko Ci trochę ściemnieje i będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 17.12.2010 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Agi75 wizualki fajniutkie. Mnie się podoba ta pierwsza wizualka z tym forestem chociaż ta z fototapetą też fajna. Co do zmian w koncepcjach - u mnie było to samo. 2 miesiące łaziłam do projektantki, która robiła różne wersje, a mnie najpierw się podobało, a po 2 dniach już nie. Nasza łazienka prawie gotowa, a ja już bym coś zmieniała... PS. O projektach łazienek miałyśmy rozmawiać w innym wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.12.2010 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Agi75, jak dla mnie to 1 lub 3 z projektów, chociaż wszystkie trzy są ładne, to pierwsza ze względu na czerń doskonale podkreślającą foresta i nadającą łazience wyjątkowej elegancji, a trzecia z fototapetą super szlachetna w swojej prostocie, ale dałabym na podłogi i ściany to samo w szarości i naturalne drewno w tym samym odcieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 17.12.2010 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Alutka jakbyś zobaczyła moje obecne mieszkanko to poczułabyś się dobrze...duuuużo czerni.Część rodziny w szoku. Ale najbardziej zaskoczył mnie tato .Ponieważ mieszkanie dostałam po dziadku zapytałam tatę co by dziadziu powiedział gdyby żył i zobaczył je w takim stanie.... odpowiedź była taka: " Napewno by mu się spodobało...nie znałaś go dobrze ale on też TAKI był " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 17.12.2010 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Rasia takie jest zamierzenie ! te same odcienie będą napewno!!!!!!!!!!!!!!!!! Bardzo Wam dziękuję! Ta wersja z forestem wydaje mi się łatwiejsza do wykonania i widzę, że przewodzi w tym rankingu, choć co chwilę dogania ja wersja 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 17.12.2010 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Alutka a może pochwalisz się swoimi czerniami....a łazienka Twoja też w tej kolorystyce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 17.12.2010 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Agi75 czernie sie robia wlasnie jak tylko bedzie w miare gotowo to wrzuce. Ale efekt jak u mkof w watku o kuchniach. Lazienki dla odmiany zupelnie nie czarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ankie83 17.12.2010 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Tak, oba to merbau, ale jak kupiłaś bursztynowy, to po zaolejowaniu tylko Ci trochę ściemnieje i będzie ok. Cieszę się bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 17.12.2010 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Też mam czarną małą łazienkę. W prawdzie jest to połaczenie z bielą, ale niektóre ściany są całe czarne Nie żałowałam ani przez minutę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 17.12.2010 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Alutka to czekam z niecierpliwością na Twoje wnętrza w czerni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 17.12.2010 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 jaksie a może jakieś zdjęcie...A jak z czystością? Nie widać na czarnych płytkach białych plam po wodzie z mydłem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 17.12.2010 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Mam tylko jakieś stare zdjęcia robocze http://images44.fotosik.pl/242/4c31239c1ed80ceemed.jpghttp://images45.fotosik.pl/242/214b6f3791c7c868med.jpghttp://images49.fotosik.pl/230/f4c75db24a1c1fa9med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 17.12.2010 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 jaksi kojarzę TWOJA ŁAZIENKĘ.Jakiś czas temu sie nią zachwycałam.Widzę, że też masz fototapetę.Ona jest za szkłem?Fajne to zdjęcie ulicy nocą.Razem z czarnym płytkami nadaje tej łazience tajemnicy....Hmmmmm...bardzo seksownie A możesz zdradzić co to za płytki , te białe i czarne? Lustro masz odsunięte od ściany tak jak u mnie w projektach.Jest pod nim zamontowany wąż świetlny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 17.12.2010 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Oj Jaksi....przeczytałam teraz moją odpowiedź do Ciebie....i źle to zabrzmiało!!!!!!!!!!! Nadal bardzo podoba mi się Twoja łazieneczka a napisałam, ze jakiś czas temu , bo chodziło mi, że wcześniej już ją gdzieś widziałam. Następnym razem zanim coś wyślę to przeczytam .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts