Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Marmichkon wg mnie projekt jest ok, ale nie wiem czy projekt w tym dziale "wnętrza" powinien się znaleść czy może w "projektach"? :) bo tutaj gotowce... ale może niepotrzebnie się czepiam :)

Anulek2005 o ile dobrze pamiętam "przeganiał" mnie również z tego miejsca...Obsydian chyba też się wściekał...

Tu się znalazł projekt, bo ja nie mam czasu przeszukiwać wątków na forum. Projekt łazienki czy wnętrze łazienki - podobne... A tak w ogóle to projekt kibla teraz zamieściłam, a nie łazienki, to może jest taki wątek na forum?

Jak kogoś obraziłam tym, że się tu znalazłam - to wybaczcie kobiecie pracującej.

Zobacz o której mogę zajrzeć na forum... Jak "dziecka" usną (i ...mój pierwszy mąż).

LATAM PO FORUM JAK SMRÓD PO GACIACH... TRUDNO...

Edytowane przez Marmichkon

Marmichkon, nie obraź się, ale właśnie po to są podziały na wątki, zeby oszczedzić czas kobietom pracującym. Jak się wrzuca byle gdzie to się robi bałagan i nic nie można znaleźć.

http://forum.muratordom.pl/forumdisplay.php?107-Projektowanie-wnętrz/page2&order=desc

khm... jaka jest wysokość ściany kolankowej?

czy przy muszli nie brakuje Wam miejsca?

tak sobie myślę, że to średnio wygodne - mój mąż ma.. 196cm wzrostu i jego w tej łazience raczej nie widzę....

Przecież twój mąż nie będzie chodził do łazienki przy ICH sypialni:lol2:

Mi łazieneczka się podoba:yes:

Marmichkon, nie obraź się, ale właśnie po to są podziały na wątki, zeby oszczedzić czas kobietom pracującym. Jak się wrzuca byle gdzie to się robi bałagan i nic nie można znaleźć.

http://forum.muratordom.pl/forumdisplay.php?107-Projektowanie-wnętrz/page2&order=desc

Marmichkon - ja cię grzecznie zaprosiłam do wątku o projektach - link też dałam. Nic nie trzeba było szukać .... A cel jest dokładnie taki, jak podała Irma - uniknięcie bałaganu, żeby zapracowane, dzieciate i do tego budujące kobiety (i mężczyźni takowoż) łatwiej znajdowali to, czego szukają. Tłumaczenie - wybaczcie, ale i tak zrobię po swojemu nie pomaga ...

A kibelek PROJEKTOWANY do istniejących łazienek też nie pasuje .... No chyba że jak "smród do gaci" - to twoje słowa :p

mirka - kilka razy przymierzałam się do "twoich" płytek (tych różanych) ale nie miałam na nie pomysłu :-) A u Ciebie mi się podobają :yes:

Przecież twój mąż nie będzie chodził do łazienki przy ICH sypialni:lol2:

Mi łazieneczka się podoba:yes:

no tak..

ja tylko napisałam, że DLA NAS to byłoby niewygodne, a właściwie dla mojego emka ;) ja bym się zmieściła ;)

btw. mnie łazienka również się podoba, oprócz... [patrz wyżej] ;)

Możecie mi podpowiedzieć czy są jakieś zasady co do kolorystyki fugi?

MAm taką łazienkę w takiej kolorystyce:

http://foto3.m.onet.pl/_m/eb3c32f761d78d77bd770b0f0c38c537,10,19,0.jpg

Do płytek jasnych wybraliśmy fugę o kolorze lekko szarym, zbliżonym do pasków na płytkach. Czy tą samą fugę należy dawać do podłogi, która będzie ciemna czy powinno się wybrać inną odpowiednio do kolorystyki podłogi?