duś1719506024 08.01.2011 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 Duś......a gdzie można zobaczyć Twoje wnętrza????????????????? Jestem ich bardzo ciekawa, bo wierzę, ze położą nas na łopatki.Czytam Twoje opinie i porady i jestem przekonana, ze miałabyś się czym pochwalić... nie mam swojej galerii i bardzo niechętnie umieszczam zdjęcia online (naukowo zajmuje sie prywatnoscia w internecie i za dużo sie naczytalam), ale czasem korci żeby zrobić jakas wszystko jeszcze nie jest u mnie na błysk, mieszkam w końcu od tygodnia, ale może jak juz będzie cacy )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 08.01.2011 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 duś pewnie nie tylko ja czekam z niecierpliwością na Twój domek...tzn. jego fotki Do odważnych świat należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margulka 08.01.2011 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 tak też sądziłam (i tego się obawiałam) czy ktoś mi chce sprezentować bajerancką, lekko retro, ramę od lustra? Duś, odwiedź dobrą firmę zajmującą się oprawą obrazów. Może ramy Ci tam nie sprezentują, ale wybór ram jest tam ogromny i można mieć naprawdę niepowtarzalne lustro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdala 08.01.2011 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 Agi, całe szczęście, że reszta domu "na bogato" nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ostra71 08.01.2011 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 (edytowane) magnetissm widzę, że mamy podobny gust , mnie też podobają się te płytki , ale cena już NIE! możesz ich poszukać w sklepie internetowym ' dom z bajki' VIVES - Entretela Cachemira Edytowane 9 Stycznia 2011 przez joliska Scalenie postów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJa1719508036 09.01.2011 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 A może ktoś się skusi na płytki ceramiczne WOŚP z limitowanej serii? (można zakupić na allegro)http://photos.aukcje.wosp.org.pl/photos/oryginal/45/4534/453410 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maartaa 09.01.2011 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 (edytowane) to ja tak nieśmiało podrzucę zdjęcie ogólnopoglądowe mojej łazienki Edytowane 2 Marca 2011 przez maartaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnetissm 09.01.2011 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 (edytowane) ostra 71 - dzięki za info, pocieszam się tym, że mam małą łazienkę i w dalekiej przyszłości to się nie zmieni:)))więc może i tę cenę przeżyję. Na tej stronie są niesamowite płytki, piękne po prostu-ceny też zapierają dech w piersi, ale są tam identyczne płytki jak na mojej "inspiracji"-dzięki.maartaa - bardzo przyjemna kolorystyka i przytulna łazienka Edytowane 9 Stycznia 2011 przez magnetissm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Femmee_ 09.01.2011 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Goni mnie termin zakupu kafli ściennych do łazienki, ale mam problem. Obeszłam już wszystkie OBI, Castoramy i inne LM, byłam w wielu salonach typu Max Fliz i nie znalazłam białych matowych ciętych płytek. Jedyne, jakei mi wpadły w oko to Bianco Mate Halcon. Wszystkie inne mają jakiś maziajki, kwiatki albo nie są mleczno białe. Ale może Wy znacie jakieś inne? Niestety ogranicza mnie też cena - mają kosztować nie więcej niż około 70zł/m2.Kojarzycie coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.01.2011 02:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Goni mnie termin zakupu kafli ściennych do łazienki, ale mam problem. Obeszłam już wszystkie OBI, Castoramy i inne LM, byłam w wielu salonach typu Max Fliz i nie znalazłam białych matowych ciętych płytek. Jedyne, jakei mi wpadły w oko to Bianco Mate Halcon. Wszystkie inne mają jakiś maziajki, kwiatki albo nie są mleczno białe. Ale może Wy znacie jakieś inne? Niestety ogranicza mnie też cena - mają kosztować nie więcej niż około 70zł/m2. Kojarzycie coś? Tubądzin, seria Pastele. "Pastel 13"/biała mat/ 200x200mm, chyba jakieś ponad 30zł za metr2. "Pastel biała" jest błyszcząca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 10.01.2011 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 maartaa bardzo mi się podoba umywalka Fajnie dobraliście kolorystykę, wszystko do siebie ładnie pasuje, choć to nie moje barwy to podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 10.01.2011 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Witam,a ja mam takie pytanie:DCzy mając dwie łazienki w domu parterowym (bez poddasza) robić je na jednakowo (tzn.glazura) dodam, że jedna jest rodzinna spora,druga troszke mniejsza jest podzielona wc,mała umywalka /pralnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 10.01.2011 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 IZA30 możesz je zrobić "na jednakowo", ale przy takim wyborze glazury i ceramiki, jaki jest na rynku, nawet do głowy by mi nie przyszło, żeby pozostać przy jednej kolekcji:)Ja sama żałuję, że mam tylko 2 łazienki/WC, każda inna, a i tak jedną od razu bym zmieniła w 100% Niestety muszę odczekać co najmniej kilka lat, bo nasze łazienki mają dopiero pól roku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jannasia 10.01.2011 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Witajcie, mam takie pytanie. Czy ktoś z Was ma sprawdzonego majstra-glazurnika? Sprawdzonego mam na myśli to, że wie, jak się kładzie równiusieńko płytki i mozaiki, szlifuje krawędzie gdzie trzeba pod kątem 45 stopni, a to wszystko robi to równo i dokładnie Najlepiej z Warszawy. Załamałam się już z tymi fachowcami, co jeden to lepszy. Jak widzę u znajomych co zrobili różni "specjaliści" to ręce opadają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.01.2011 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 http://1.bp.blogspot.com/_gH6g1FD0Igw/S6AKLjfka7I/AAAAAAAAASA/DNq_gYX6Npk/s320/lazienki-plytkiPL+paradyzLEGNO+BROWN+50x15cm+cena+47,22z%C5%82+za+0,9m2.jpgCzy ktoś widział te płytki Paradyż Legno? Czy one mają struktuę? A może ktoś ma je u siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kszczyptal 10.01.2011 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Magdala: Wc piękne, podaj proszę wymiary wc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.01.2011 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Witajcie, mam takie pytanie. Czy ktoś z Was ma sprawdzonego majstra-glazurnika? Sprawdzonego mam na myśli to, że wie, jak się kładzie równiusieńko płytki i mozaiki, szlifuje krawędzie gdzie trzeba pod kątem 45 stopni, a to wszystko robi to równo i dokładnie Najlepiej z Warszawy. Załamałam się już z tymi fachowcami, co jeden to lepszy. Jak widzę u znajomych co zrobili różni "specjaliści" to ręce opadają. Zapytaj w grupach warszawskich http://forum.muratordom.pl/group.php?cat=8 a najpędzej tutaj http://forum.muratordom.pl/group.php?do=discuss&discussionid=2742 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jannasia 10.01.2011 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Zapytaj w grupach warszawskich http://forum.muratordom.pl/group.php?cat=8 a najpędzej tutaj http://forum.muratordom.pl/group.php?do=discuss&discussionid=2742 Ok, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 10.01.2011 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 IZA30 możesz je zrobić "na jednakowo", ale przy takim wyborze glazury i ceramiki, jaki jest na rynku, nawet do głowy by mi nie przyszło, żeby pozostać przy jednej kolekcji:) Ja sama żałuję, że mam tylko 2 łazienki/WC, każda inna, a i tak jedną od razu bym zmieniła w 100% Niestety muszę odczekać co najmniej kilka lat, bo nasze łazienki mają dopiero pól roku:) Ale w domu parterowym to nie będzie takie "nakracone"?Łazienki nie są blisko siebie fakt,no ale na jednym poziomie.Choc rzeczywiście,przy dzisiejszym wyborze aż kusi żeby zrobić dwie różne;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 10.01.2011 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Iza30, nie wydaje mi się żeby było "nakracone". Raczej wydaje mi się nawet, że powinny się różnić. Jak by nie patrzeć, to dwa oddzielne pomieszczenia... Sama też będę dawać inne płytki - wręcz kontrastowo odmienne kolekcje, a tez mam parterówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts