monikaa13 24.01.2011 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 U nas w rodzinie to ja antytalent jestem chyba we wszystkim, za to mąż i sufity podwieszane robił i kafle kładł (w starym mieszkaniu ) i łazienkę projektował i malował dmuchawce i pieczeń upiecze, ciasto zrobi i pierogi też. Ogólnie wszystko prawie, ja natomiast nic z powyższych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magduska 24.01.2011 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 U nas w rodzinie to ja antytalent jestem chyba we wszystkim, za to mąż i sufity podwieszane robił i kafle kładł (w starym mieszkaniu ) i łazienkę projektował i malował dmuchawce i pieczeń upiecze, ciasto zrobi i pierogi też. Ogólnie wszystko prawie, ja natomiast nic z powyższych heh, jakby tu powiedzieć - ktoś musi być od wyższych celów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielony ogród 25.01.2011 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Zielony ogród : a co to za płytki...? to marketowe chińskie płytki marmurowe creme blue red czy jakos tak. przewaga szarego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.d 25.01.2011 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 monikaa13Gdzie kupiliście ten szablon? Też polujemy na dmuchawce (do sypialni) ale do tej pory widzieliśmy tylko wzory do naklejania. Malowane wydają się z kolei ciekawą alternatywą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 25.01.2011 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 (edytowane) monikaa13 Gdzie kupiliście ten szablon? Też polujemy na dmuchawce (do sypialni) ale do tej pory widzieliśmy tylko wzory do naklejania. Malowane wydają się z kolei ciekawą alternatywą. Malowane są zdecydowanie lepsze. Naklejka może się odrywać, szczególnie na końcach. Mamy naklejki u córki w pokoju, raczej z tych tańszych ale rogi się odklejają poprostu. Szablon kupowaliśmy w sklepie internetowym, w tej chwili nie pamiętam jakim ale postaram się jakoś to sprawdzić. Ale wiem, że dużo jest szablonów, to są takie szablony, które mogą być naklejką lub jednorazowym szablonem. My wybraliśmy opcję 2. Najprawdopodobniej był to ten sklep: http://sklep.deltaarts.pl/product_info.php?cPath=26_31&products_id=64 Edytowane 25 Stycznia 2011 przez monikaa13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 25.01.2011 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Elena ślicznie, prosto, skromnie z umiarem. Brawo!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zebra82 25.01.2011 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Zielony ogród - gdzie kupiłaś kabinę prysznicową?! Poszukuje właśnie takiej, dwie szyby i łączenia. Tyle tylko, że u mnie musi być brodzik, niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielony ogród 25.01.2011 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 są podobne gotowe z Koła, ale wymiary nam nie pasowały. zamówilismy w jakiejś firmie w Warszawie, ogłaszała sie na allegro, to po prostu dwie grube szyby ze szkła hartowanego, okucia i specjalna uszczelka z magnesem, montaz samodzielnie. takie same okucia widziałam u zwykłego szklarza, obawiam się, że troche przepłacilismy. ogólnie bardzo prosta konstrukcja, ale nie wiem, czy nie za ciężka na brodzik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 25.01.2011 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Elena76, a co to za ładny kwadratowy podwieszany WC ? a glazura?? ładnie bo biało! podoba mi się własnie dlatego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.01.2011 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 są podobne gotowe z Koła, ale wymiary nam nie pasowały. zamówilismy w jakiejś firmie w Warszawie, ogłaszała sie na allegro, to po prostu dwie grube szyby ze szkła hartowanego, okucia i specjalna uszczelka z magnesem, montaz samodzielnie. takie same okucia widziałam u zwykłego szklarza, obawiam się, że troche przepłacilismy. ogólnie bardzo prosta konstrukcja, ale nie wiem, czy nie za ciężka na brodzik. Czy mozesz zrobic zdjecie tej uszczelki? Gdzie ją kupiliscie i jaki był jej koszt? wykonywałam już samodzielnie ścianke szklaną przy brodziku ale bałam się dwoch, wlasnie ze względu na brak pomysłu jak je ze sobą zgrać i uszczelnić na styku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielony ogród 25.01.2011 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 ta uszczelka jest tylko naciągana na drzwi i ściankę, i ma magnes w środku, więc łączy ścisle drzwi i ściankę. jak zrobię zdjęcie to pokaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 25.01.2011 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Elena76 super łazieneczka a szafeczka pod umywalką właśnie taka jaką sobie wymarzyłem Elena ślicznie, prosto, skromnie z umiarem. Brawo!!!! Elena76, a co to za ładny kwadratowy podwieszany WC ? a glazura?? ładnie bo biało! podoba mi się własnie dlatego. dzięki wc to kludi esprit, glazura porcelanosa glass Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 25.01.2011 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Elena, mi tez sie bardzo podoba Towja lazienka.Tez sie przymierzam do kranow Kludi Esprit do dolnej lazienki...mam nadzieje, ze wytrzymaja ataki dwoch takich.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 25.01.2011 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 mayadaski, ja praktycznie cały zestaw kludi esprit wybrałam i kupiłam do łazienki dzieci, jeszcze nie użytkujemy, ale są świetne- kupuj:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
00marta 25.01.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 jaki blat pod umywalkę nablatową ? konkretnie jakiś mebelek czy musi byc kamien lub płytka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 26.01.2011 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Zielony ogród - bardzo fajna łazienka! Czy masz może pod ręką jej plan? Byłabym wdzięczna, gdybyś mogła go pokazać, właśnie wpadłam na to, że mamy identyczny układ sprzętów, a ja się głowię, jak wszystko u nas porozmieszczać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielony ogród 26.01.2011 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 nie mam planów niestety. łazienka jest mniej więcej 2,2 x 2, prysznic jest głęboki na 1,2, a szeroki 1m. dodam jeszcze zdjęcie, troche na nim wiac rozkład http://i1.fmix.pl/fmi2954/95be3496000eb60a4d3c5529/zdjecie.jpg http://i3.fmix.pl/fmi62/604d2898000c92384d3c40ee/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielony ogród 26.01.2011 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Zielony ogród ja tam widzę coś takiego : listwa z reflektorkami halogenowymi http://www.leroymerlin.pl/multimedia-storage/0e/66/64111d5e852ecf901b2c1ed00762-43802143_d.jpg http://www.leroymerlin.pl/multimedia-storage/52/4b/b514015846c6d2034d216d02101f-42679672_d.jpg Lub takie bardziej rozłożyste (taki mój szalony pomysł): (gdzieś widziałam takie super, wyglądało jak pająk-a same te oprawy miało bardzo delikatne właściwie same pręty i halogeny-ale nie mogę teraz znaleźć) http://www.leroymerlin.pl/multimedia-storage/60/1e/ea0549a5ac77da1428dbc983cd02-42827645_d.jpg *nie znam się na lampach -jeszcze żadnej nie zakupiłam do nowo wybudowanego domu, ale także się rozglądam bardzo fajne reflektory, ale łazienka jest wysoka, są juz tam reflektorki w suficie (4szt) i myśłam, aby to nad lustrem zwisało z sufitu dosyć nisko, praie do połowy lustra, i aby to był coś co łądnie się zwielokrotni w lustrze łazienka jest bardzo pusta i surowa, ta lampa miałaby ja ozdobić (kryształki? sople? szklane kostki? nie wiem, i jeszcze do tego cena gra rolę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 26.01.2011 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 (edytowane) Zielony ogród moja sąsiadka z góry ma surowo zrobioną łazienkę, natomiast oświetlenie lustra ma zrobione jak Ty chcesz. Dwie lampki zwisają z sufitu do połowy lustra. Są takie jakby z kryształu. Ślicznie to wygląda. Takie ładne refleksy rzuca na ściany Myślałam nawet żeby od niej zgapić i u siebie tak zrobić Ona ma coś tego typu http://www.oswietlenielampy.com/index.php/lampy-krysztalowe/zyrandole/nave-729450.html Tylko zwisa jak ta na takim długim pręciku http://www.farol.pl/lampa-sufitowa-prisma-suspension-victoria-p-419.html Najlepiej zrób sobie wizualke jakby to u Ciebie wyglądało nawet w zwykłym poincie można Edytowane 26 Stycznia 2011 przez Korozja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 26.01.2011 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Skoro to wątek o łazienkach to mam pytanko z nią związane czy ktoś może polecić sprawdzony zestaw podtynkowy: deszczownica, słuchawka z baterią termostatyczną we w miarę ludzkiej cenie? Markowe zestawy zaczynają się od 2 tyś więc jestem ciekawa czy można dostać coś mniej znanej firmy, taniej bez obawy że się po pół roku rozpadnie. Jak do tej pory wszystko co ładne w cenie do 1,3 tyś jest bez baterii termostatycznej natomiast w tej cenie i z ta baterią nie jest podtynkowe ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts