Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

m.d czekam na efekty.ładnie ten brown wyszedł....Na początku wydawał mi sie za ciemny ale u Ciebie fajnie wygląda

Ciesze sie, że się podoba :)

Mówiąc szczerze, to też długo nam zeszło z wyborem koloru. Wybraliśmy brown (mimo obaw, ze za ciemny bedzie :)), bo beige byl zdecydowanie za jasny, a ochra zbyt "rustykalna" jak na nasze potrzeby.

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

co to za czarna krecha tuż nad wanną? grzybek już się czai? masz odpowiednio zabezpieczone krawędzie? może to przez kolorystykę zdjęć, ale tak średnio mi się niestety ta łazienka podoba. Ale co tam - nie ma się czym przejmować, grunt żeby się Wam podobała i dobrze użytkowała.

A to łazienka moich synków. Starszak uwielbia kolor pomarańczowy.

http://images50.fotosik.pl/588/545e130645e32b9amed.jpg

Moniaq nawet fajnie to wyszło, rozumiem że te "ciapy" to tapeta :) a czy obok wc te skrzyneczki to szafki czy może k-g?

nie wiem czy do końca by to pasowało, ale przymierzyłabym do tej łazienki nei białą żaluzję ale drewnianą. choć byłoby to wprowadzenie kolejnego koloru....

http://img87.imageshack.us/img87/3592/brodzik.jpg

fajna ta łazienka, podoba mi się mozaika.. jedynie szkoda że wc nie wyszło dokładnei na jej środku,albo może tak na zdjęciu to wygląda tylko. dopatrzyłam się tylko 2 rodzajów płytek [te duże i mozaika] i w 2 kolorach. dla mnie bomba :)

Terry ...Podciągam pytanie o wannę!!!!!!!!!!!!!

Wanna to nasze polskie KOŁO :)

Terry

Czy uzywacie juz gornej lazienki na tyle, zeby stwierdzic, czy lustro jest na dobrej wyskosci? Chodzi mi o to, czy nie chlapie sie przy korzystaniu z umywalki.

Jeśli chodzi o lustro to dzisiaj z pewnością bym go tak nisko nie przykleiła. Wystarczy jedno umycie rąk przez dzieci i już jest ochlapane :(

Dzięki. A wanna???

I śliczne te szare płytki. Z jakiej kolekcji?

Te szare płytki to włoska seria Minerals. W sprzedaży figutują jako czarne, ale to jest bardzi chropowaty kamień, więc nie jest zupełnie czarny i super się mieni pod światło. My mamy je połączone z białym, ale jest jeszcze super brąz.

moje wklejane lustro jest na wys 110, 10 cm ponad krawędź umywalki. nie chlapie sie nic, myśle ze to kwestia umywalki i baterii. moja umywalka jest szersza i głębsza (cersanit, 70), a bateria nie leje wody centralnie z góry.

czy to znaczy, ze górną krawędź umywalki masz na wysokosci 100cm?

witam wszystkich,

co zrobić jeżeli glazurnicy tak wyszlifowali płytki, że poodpryskiwało szkliwo i wszystkie narożniki wyglądają fatalnie. Czy może ktoś ma patent jak to zamaskować i zechce się tym pomysłem podzielić?

Będę bardzo wdzięczna

moi glazurnicy często zmieniają tarcze, żeby były ostre, jako tako patentu nie znam