00marta 04.02.2011 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 niecałe 12, chyba nie za mało jak na taie ciemne kolorki, cóż i tak juuz nie mam wyjscia, płytki w większosci przyklejone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MadzialenkaT 04.02.2011 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Witam Moja łazieneczka już*kończy się wykańczać mam pytanko do osób ze Śląska: - gdzie zamawiacie lustra do łazienki? - czy zamawialiście z montażem? - jakie są ceny? Będę musiała zakupić lustra wielkości 1). 1,70 x 0,98 m 2). 1,2 x 0,98 m 3.) 0,2 x 0,98 m i dwa lustra na drzwiczki od szafki: 0,48 x 0,98 Szafka z lustrami ma tworzyć z lustrami 2 i 3 jedną całość. Szafeczki też jeszcze nie mam zamówionej i nie wiem gdzie. Mogę liczyć na jakieś namiary? Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 04.02.2011 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 niecałe 12, chyba nie za mało jak na taie ciemne kolorki, cóż i tak juuz nie mam wyjscia, płytki w większosci przyklejone marta 12m2 ma moja kuchnia :D:D Na pewno nie jest za mało :D:D Moja łazienka ma 5m2 i też jest w szarościach, nie cała ale jednak. Widziałam bardzo dużo łazienek i to właśnie malutkich, dolnych, które zrobione są na bardzo ciemno i wyglądają świetnie. Kto powiedział, że ciemne farby i płytki nadają się tylko do dużych przestrzeni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 04.02.2011 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 niecałe 12, chyba nie za mało jak na taie ciemne kolorki, cóż i tak juuz nie mam wyjscia, płytki w większosci przyklejone fajny metraż u mnie łazienki średnio o połowę mniejsze a że mam upodobanie do mrocznych klimatów to grafitów i granatów nie szczędziłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
00marta 04.02.2011 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 marta 12m2 ma moja kuchnia :D:D Na pewno nie jest za mało :D:D Moja łazienka ma 5m2 i też jest w szarościach, nie cała ale jednak. Widziałam bardzo dużo łazienek i to właśnie malutkich, dolnych, które zrobione są na bardzo ciemno i wyglądają świetnie. Kto powiedział, że ciemne farby i płytki nadają się tylko do dużych przestrzeni? Wasze słowa to miód dla moich uszu, nektar dla duszy, WIELKIE DZIĘKI za dodanie otuchy w chwilach zwątpienia, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 04.02.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 http://img717.imageshack.us/img717/5638/dsc09285r.jpg Uploaded with ImageShack.us Nasza łazienka - na razie przed montażem kabiny, kibelek tymczasowy -właściwy jeszcze nie dojechał- będzie Keramag z czarną deską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mapei 04.02.2011 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 witam wszystkich, co zrobić jeżeli glazurnicy tak wyszlifowali płytki, że poodpryskiwało szkliwo i wszystkie narożniki wyglądają fatalnie. Czy może ktoś ma patent jak to zamaskować i zechce się tym pomysłem podzielić? Będę bardzo wdzięczna Witam USUNIĘTO na zadane pytanie odpowiem krótko. Kafelki powinien kłaść glazurnik z doświadczeniem a nie piekarz ,wracając do tematu to odpryski na szkliwie( cięciach Joliy) jeżeli są małe można przyszlifowaci papierem ściernym (kolor czarny do szlifowania ceramiki ) lub przymaskowaci spoiną którą były spoinowane kafelki jeżeli jest w podobnym odcieniu do kafelków. REKLAMA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanika 04.02.2011 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 mrówka75 to podświetlenie po to, żeby tafic do wc po wypiciu?? Wybacz, ale tak mi się jakoś skojarzyło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata1164 04.02.2011 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 mrówka75 czy mogła byś zdradzić jakie płytki masz w łazience? Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 04.02.2011 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 @mrówka75normalnie wyśmiałabym podświetlenie kibelka, ale wyszło ciekawie, naprawdę się podoba efekt końcowy. bardzo ładne kafle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 05.02.2011 01:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 mrówka75 bardzo ładna łazienka, taka dziewiczo biała Przeszkadza mi tylko podświetlany kibelek ale ja generalnie nie lubię robienia ołtarzyków z kibla (z tego powodu nie mam paska dekoru w tym miejscu jak to się często zdarza) no ale to rzecz gustu. Możesz pokazać więcej fotek łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 05.02.2011 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Podświetlenie super ale nie jestem przekonana czy akurat podświetlenie kibelka jest potrzebne i ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 05.02.2011 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 monikaa13 i ja tak uważam podświetlenie samo w sobie super ale myślę że lepiej by wyglądało podświetlone np lustro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jkar1 05.02.2011 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 mrówka75 Bardzo ładne płytki.Czy można prosić o więcej zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_i_Robert 05.02.2011 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 fajna ta łazienka, podoba mi się mozaika.. jedynie szkoda że wc nie wyszło dokładnei na jej środku,albo może tak na zdjęciu to wygląda tylko. dopatrzyłam się tylko 2 rodzajów płytek [te duże i mozaika] i w 2 kolorach. dla mnie bomba nicol21 wc jest we wnęce, na poprzednim zdjęciu nałożyły się dwie płaszczyzny i stąd takie złudzenie. Poniżej zdjęcie z innej perspektywy. Mozaika faktycznie fajna, dziekuję za dobre słowo, ale przyznam że za tą cenę (390zł/m2) spodziewałam się nieco lepszej jakości. Łazienka jest już wykończona ale nie mam aktualnych zdjęć. Pozdrawiam http://img841.imageshack.us/img841/5555/kibelek.jpg http://img227.imageshack.us/img227/3969/kibelek1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 05.02.2011 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Mrówka75, ja też na początku sceptycznie popatrzyłam na podświetlany kibelek, ale ostatecznie bardziej skłaniam się ku opinii, że wygląda to całkiem fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 05.02.2011 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 nicol21 wc jest we wnęce, na poprzednim zdjęciu nałożyły się dwie płaszczyzny i stąd takie złudzenie. Poniżej zdjęcie z innej perspektywy. Mozaika faktycznie fajna, dziekuję za dobre słowo, ale przyznam że za tą cenę (390zł/m2) spodziewałam się nieco lepszej jakości. Łazienka jest już wykończona ale nie mam aktualnych zdjęć. Pozdrawiam http://img841.imageshack.us/img841/5555/kibelek.jpg mi się tam podoba, ale wiadomo, że gołym okiem, ewentualnei ubranym w soczewki bądź okulary ;P, więcej człowiek widzi. z tego co się zorientowałam to mozaiki bardzo ciężko położyć równo. no i fajnei że kibelek jest symetryczny. w sumie i kibelek sam też fajny. czekam na zdjęcia jak już będzie skończone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 05.02.2011 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 (edytowane) płytki na zdjęciu wyszły jak białe ale w rzeczywistości to jasne ecru. Dekor firma Polis, na brodziku Dunin, a cała reszta to Paradyż -na zdjęciu nie widać ale płytki są w cieniutkie paseczki ecru-srebrne. http://img97.imageshack.us/img97/4531/43471253.jpghttp://img692.imageshack.us/img692/378/89176062.jpg A kibelek że podświetlony - no cóż nam się tak podobało- ale rozumiem, że nie musi wszystkim. W zasadzie to nie jest podświetlony kibelek tylko dekor ponieważ jest wypukły i chcieliśmy go wyeksponować. Lustro nie będzie podświetlone mocno , nie chciałam mieć jak większość mocnego światła nad lustrem, nad lustrem i nad kibelkiem będzie czarny kinkiet( dzisiaj zakupione tylko czas oczekiwania 8 tyg:( ) http://img156.imageshack.us/img156/5305/88774392.jpg Edytowane 6 Lutego 2011 przez joliska Połączyłam i naprawiłam fotki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiakulka 06.02.2011 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 mrówka75 śliczny kinkiet, jak się nazywa?a twoja łazieneczka bardzo nice! naprawdę dobrze, a kibelek to musi się świecić?, bo może masz ledy na osobnym włączniku i dla nielubiących zawsze można wyłączyć(żeby nie odlecieli:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 06.02.2011 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 mrówka75 śliczny kinkiet, jak się nazywa? a twoja łazieneczka bardzo nice! naprawdę dobrze, a kibelek to musi się świecić?, bo może masz ledy na osobnym włączniku i dla nielubiących zawsze można wyłączyć(żeby nie odlecieli:)) Misiakulka, nielubiący to mogą w razie potrzeby potrzymać i skorzystać u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts