Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Oj tam marudzicie ;) Nigdy się Wam nie zdarzyło czegoś zapomnieć? (powiedział pan, co czasami zostawia otwarte deski :p )

Deski wolnoopadające to b. fajna sprawa, ale trzeba młodzierzy też tłumaczyć, że nie wszystkie są takie ;) wciąż jeszcze są mało popularne, choć ich cena wcale nie jest taka wysoka ;)

Mam ogromna prośbę do forumowiczek. W mojej łazience planuję jedna ścianę obłożyć drewnem oraz obłozyć nim regipsowe półki pod umywalki ale w bliskim sąsiedztwie wanny. i zastanawiam się jakie drewno wybrać. Słyszałam też o fornirze w arkuszach i panelach pokładowych.Czy ktoś takie ma, użytkował????????

Mam ogromna prośbę do forumowiczek. W mojej łazience planuję jedna ścianę obłożyć drewnem oraz obłozyć nim regipsowe półki pod umywalki ale w bliskim sąsiedztwie wanny. i zastanawiam się jakie drewno wybrać. Słyszałam też o fornirze w arkuszach i panelach pokładowych.Czy ktoś takie ma, użytkował????????

u mnie jest drewno na scianie w miejscu gdzie umoywalka, fachowiec doradził lite drewno klepkowe, nie klejone, najtrwalsze jest egzotyczne, na podłodze miedzy płytkami też bedzie drewno,

A poza tym szukam jeszcze czarnej płytki na wysoki połysk.Wiem, ze jest duży wybór ale ja szukam takiej o długości min.90cm :-(

Agi75 Drewno z Castoramy, całkiem niedrogie 136 mkw, nie impregnowałam i nie będę, to jest to samo drewno co na podłogę, dom wykańcza mi Ekipa znajomego, jeden z lepszych fachowców w moim miescie, mniej wiecej rok temu robił całą łazienkę w drewnie bez prysznica z wanna i do tej pory jest ok, więc się nie boje,

Drewno firmy DLH Jatoba, ale kolorki klepek są przebierane, powtórzę się ale ważne, żeby to był egzotyk bo jest trwalszy, i lita klepka nie jakaś warstwowa, która z wierzchu ma egzotyk, pod nia sosna i coś tam jeszcze,

jedno Wam powiem, na tych szarych płytkach będę na okrągło jezdzić na mopie..... jeszcze sobie tego nie uświadomiłam, ale co na nie spojrze to już to czuje, a w kabinie to dopiero będzie jazda na całego, dnia na sprzątanie mi nie wystarczy, w wolnej chwili jade szukać impregnat do płytek, coś ala powłoka na ceramice, chroniąca przed brudem, kamieniem itp..