Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

cikyna super łazienka - ze smakiem powiedziałabym! ładne oświetlenie nad lustrem - zdradzisz co to za nabytek :D?

Kurcze nie umiem znaleźc idealnego odwzorowania, ale ogólnie cos takiego:

http://www.leroymerlin.pl/produkty/l...251443812.html

a z bliska może tak:

http://www.leroymerlin.pl/produkty/r...284387564.html

Ogólnie jest to srebrna lampa i nie świeci na żółto tylko ma jasne światło.

ADUSKA, CIKYNA

Ile Wasi majstrowie wzięli za ułożenie 1 m.kw. ścian i podłóg w łazience? Mój glazurnik jest drogi jak na nasz rejon, ale chciałabym porównać... JEST DROGI I JAK WIDAĆ BYŁO NA PRZESŁANYM PRZEZE MNIE ZDJĘCIU - WPADKI MU SIĘ ZDARZAJĄ...

Ja nie wiem ile za metr, wyliczenia ma mój narzeczony na mailu, ale wyliczył nam 6,5tys za całe mieszkanie 45m w stanie surowym (kafelki łazienka, korytarz, aneks, nadbudowki i podwieszane sufity z k/g, cekolowanie, malowanie, kładzenie paneli, montowanie drzwi), więc się okazuje, że BARDZO tanio... no ale to znajomy rodziny można powiedzieć ;) inny znajomy wycenił nam 8,5 tys za całe mieszkanie. Z tym że my sami kupowaliśmy wszystkie materiały, on nam tylko powiedział co i ile,

Gres Producent: Nord Ceram

Seria: Graffio

szare:Graffio Grau Lappato

jasny braz: Graffio Mokka Lappato

Isiu bardzo ładnie prezentuje się Twoja łazienka. Bardzo lubie takie kolorki. A teraz jak doczytałam że to Graffio Grau firmy Nora Ceram to jestem w 7 niebie ! Właśni dziś odbieram taki gres do kuchni. Zebra 82 na żywo gres jest równie ładny jak na zdjęciach Isiu.