Wer_onika 04.03.2011 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 i duża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 04.03.2011 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 i duża jakie to płytki? mnie sie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 04.03.2011 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 mi się też podoba. Czy te meble w dużej łazience były robione na wymiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wer_onika 04.03.2011 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 obie szafki łazienkowe były robione na wymiar, w łazience na górze są płytki paradyż maxima. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 04.03.2011 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 tak myślałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 04.03.2011 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Ładnie, bardzo ładnie. Co to za sedes w małej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wer_onika 04.03.2011 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 roca meridian N compacto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 04.03.2011 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Nie wiem czy można mieć wymarzony sedes, ale ja właśnie go znalazłam. I cena na zabija. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 04.03.2011 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Weronika czy blat w duzej lazience jest drewniany? olejowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ceruza 04.03.2011 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Czy podobają się Wam te plytki??? http://www.rako.cz/pl/other/realizacja/166-frostica/1446 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaMariusz 04.03.2011 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Cukierkowa inspiracja, bardzo ladna, ale po kilku latach sie znudzi i co dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leaat 04.03.2011 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Czy podobają się Wam te plytki??? http://www.rako.cz/pl/other/realizacja/166-frostica/1446 nie, ten dekor jakis taki...kuchenny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leaat 04.03.2011 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 i duża -co jest naprzeciwko miski wc? -co to za blat, jaka impregnacja? i jeszcze jedno...Ty masz wyjscie na balkon w lazience??? dolna lazienka świetna! gorna tez, choc nie w moim stylu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
00marta 04.03.2011 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 A kto z was ma drewnianą podłogę w łazience i może coś na ten temat powiedzieć? Nasza córka strasznie mocno nas namawia na drewnianą podłogę i dlatego chcę się więcej o takim rozwiązaniu dowiedzieć. mam na scianie i podłodze, pare stron wczesniej jest kilka zdjęć jeszcze roboczych, drewno jatobe, ważne żeby były lite klepki, nie jakieś sklejane i nie trzeba niczym impregnować, tylko jest jeden minus, jest miekkie i w szpileczkach biegać nie bardzo, ale wody jako tako sie nie boi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 04.03.2011 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Wer_onika bardzo przyjemne łazienki. Mam jednak parę spostrzeżeń Lustro w małej łazience ładne ale chyba troche za małe jak dla mnie Czy kosmetyki w dużej łazience zawsze stoją tak na wierzchu? Nie chowacie ich do tych szuflad pod umywalką? Bo mnie to chyba by drażniły że są tak porozstawiane wszędzie ale ja już taka jestem więc na mnie uwagi nie zwracać ot takie zboczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.03.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 weronika, czy moglabym prosić zdjęcie zbiżenia lustra w dużej łazience ze ścianą tam gdzie wiszą kinkiety, ładnie to wygląda a wlasnie na tym etapie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 04.03.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Hej, wklejam moje łazienki w końcu na gotowo najpierw mała hmm...to chyba takie plytki jak w mojej lazience! bardzo ladne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wer_onika 04.03.2011 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 (edytowane) Dobry wieczór, w końcu mam trochę czasu dla siebie, koty posnęły, dziecko też, mąż na wyjezdzie to można sobie poklikac Agatah - można, można... cieszy mnie to bardzo ma troche małą deskę klozetową, ale rzeczywiscie jest fajny i kompaktowy Leaat - na przeciwko miski jest wnęka prysznicowa, niestety nie mam teraz aparatu zeby cyknąć zdjęcie, blat to merbau, olejowany olejem Osmo do blatów kuchennych, balkonu nie mam, tylko barierkę, w projekcie miały być potrójne luksfery, a że ja ich nie trawie to zmieniłam na wieeelkie okno Korozja - ja łazienkę czy kuchnie traktuje bardzo uzytkowo i choć dobrze wiem o czym piszesz to szczerze nie chce mi sie chowac wszystkiego do szuflad... ale tez lubie jak jest sterylnie łazienka na dole słuzy czesciej gosciom niz nam, wiec większe lustro było zbędne i szkoda było mi zmniejszac kafle ciesze się, że łazienki się podobają, nam też, bardzo pzdr Reni jak bede miala aparat to zrobię zdjęcie. Edytowane 4 Marca 2011 przez Wer_onika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Craft 04.03.2011 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 craft Odwiedziłam Twoją galerię...Będziesz miała takie długie okna w łazience??? i to 3 sztuki?????????? Nie, to tylko fantazja, ale nie ukrywam,że mi się podoba( szczególnie jak za oknem na przykład jest okropny widok,albo okna sąsiadów). Wracając do łazienki w domu z bali-wiele inspiracji można znaleźć na zagranicznych portalach-często w tym stylu urządza się zimowe domy (odwrotność naszych letniskowych:yes Trzeba wpisać sobie" bathroom country style" Oto przykład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.03.2011 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 A kto z was ma drewnianą podłogę w łazience i może coś na ten temat powiedzieć? Nasza córka strasznie mocno nas namawia na drewnianą podłogę i dlatego chcę się więcej o takim rozwiązaniu dowiedzieć. Ja mam teak/dechy, moi Rodzice mają teak/dechy... jest rewelacyjny! Polecam. A, i ja mam na ogrzewanie podłogowe. Moi Rodzice-nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts