Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witajcie,

Od 2 m-cy podglądam Wasze łazienki, niektóre są piękne, każda ma swój urok. Przebrnęłam przez wszystkie strony tego wątku:D Jesteśmy na etapie budowy stan surowy, niebawem okna montują.

Rozglądam się za łazienkami i mam wstepne 2 wizualizacje. Hanabi hiro nero/bianko z czerwona listwą i czerwone elementy na suficie lub może lepiej biały sufit lub czarna listawa . Następna wizualizacja to woodentic + nowa gala signum 12.

Proszę wyraźcie swoje opinie.

hanabi5f..jpg

hanabi5e..jpg

hanabi5..jpg

hanabi5c..jpg

hanabi5b..jpg

Nikt się nie wypowie odnośnie mojego postu z poprzedniej strony? :(

Witajcie,

Od 2 m-cy podglądam Wasze łazienki, niektóre są piękne, każda ma swój urok. Przebrnęłam przez wszystkie strony tego wątku:D Jesteśmy na etapie budowy stan surowy, niebawem okna montują.

Rozglądam się za łazienkami i mam wstepne 2 wizualizacje. Hanabi hiro nero/bianko z czerwona listwą i czerwone elementy na suficie lub może lepiej biały sufit lub czarna listawa . Następna wizualizacja to woodentic + nowa gala signum 12.

Proszę wyraźcie swoje opinie.

Myślę, że bardziej właściwym miejscem dla tych postów będzie dział z aranżacjami.

witam, teraz i ja mogę się pochwalić swoją łazienką, za duża nie jest ale w małym domku trudno o taką, aczkolwiek jest wygodna i w sumie nie narzekam, mam problem z zakupieniem czegoś na kosmetyki pod prysznicem, teraz stoją na podłodze, myślę o jakimś koszyku ze stali, może ktoś coś podpowie?, byłabym wdzięczna.

Bardzo ładna łazienka, tylko jakoś dziwnie mi wygląda ten papier toaletowy, a właściwie jego uchwyt.. wygodnie tak? nie zachlapuje się?

Bardzo ładna łazienka, tylko jakoś dziwnie mi wygląda ten papier toaletowy, a właściwie jego uchwyt.. wygodnie tak? nie zachlapuje się?

trochę się chlapie, ale wysycha, ha,ha,

to jedyne miejsce z którego się wygodnie sięga, bo nie ma po boku ściany

reni1980 łazienka super. Ja jeszcze oprócz uchwytu na papier zwróciłam uwagę na prysznic. Trochę daleko od wanny, czy tylko mi się wydaje?

Zestawienie kolorystyczne baaaardzo mi się podoba.

myślę że daleko nie jest, mnie jest wygodnie, pozdrawiam

mi tez sie podoba i tez coś mi nie gra z papierem. wolałabym chyba wolnostojacy wieszak.

a co do twojego pytania - wiele firm ma w ofercie stalowe koszyki pod prysznic. na bank widziałam z jadevitu, ale nie tylko.

duś napisz coś więcej o tej firmie bo wpisuję w google i nic nie mogę znaleźć