reni1980 06.03.2011 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 reni1980 świetna łazienka - można wiedziec co masz na podłodze i wokół wanny? na podłodze drewno merbau, wanna obudowana merbau sikaflex, wszystko olejowane, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamka 06.03.2011 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 bardzo ladna szafka pod umywalki czy byla robiona na zamowienie czy kupiona gotowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.03.2011 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 bardzo ladna szafka pod umywalki czy byla robiona na zamowienie czy kupiona gotowa? kamka zapomniałam oTobie, to seria Domino z Koła, obok bialych drzwi jest jeszcze opcja wisząca, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 06.03.2011 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 reni,kolejne super wnetrzejak duza jest lazienka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.03.2011 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 reni,kolejne super wnetrze jak duza jest lazienka? mała, tylko 10 m2, pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zebra82 06.03.2011 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 reni1980 naprawdę świetna łazienka!! mam dwa pytania, co to płytki?! i jaka jest długość blatu pod umywalkami?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 06.03.2011 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 reni, bo w końcu zgapię wszystkie Twoje wnetrza:-)super kolorki!co to za bateria nad wanna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.03.2011 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 reni1980 naprawdę świetna łazienka!! mam dwa pytania, co to płytki?! i jaka jest długość blatu pod umywalkami?! płytki to tubadzin, kolekcja braid, blat ma 180cm. reni, bo w końcu zgapię wszystkie Twoje wnetrza:-)super kolorki!co to za bateria nad wanna? to citterio axor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 06.03.2011 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 dziekuję i lecę zgooglować to cacko:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zebra82 06.03.2011 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 płytki to tubadzin, kolekcja braid, blat ma 180cm. reni1980 uwielbiam Cię a chyba bardziej mój mąż. Spodobały mu się te płytki, ale ja nie byłam przekonana do nich ba! w ogóle odrzuciłam je. Bałam się, że będą przytłaczały łazienkę, a poza tym miałam wrażenie, że nie do końca są czysto szare, lecz wpadają w beż . A tu Ty pojawiasz się ze swoją łazienką! szary jest szarym, a łazienka z klasą - super! więc już chyba zdecydowałam się na płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 06.03.2011 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 (edytowane) duś napisz coś więcej o tej firmie bo wpisuję w google i nic nie mogę znaleźć oj pardon, przejęzyczyłam się - jEdAvit. tu ich www: http://www.jedavid.pl/ mam u siebie uchwyt na papier i ręcznik z linii aqualine - namierzyłam w jakimś markecie typu lm czy casto, a potem się okazało, że online można niemal za połowę ceny kupić hehe Edytowane 6 Marca 2011 przez duś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.03.2011 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 reni1980 uwielbiam Cię a chyba bardziej mój mąż. Spodobały mu się te płytki, ale ja nie byłam przekonana do nich ba! w ogóle odrzuciłam je. Bałam się, że będą przytłaczały łazienkę, a poza tym miałam wrażenie, że nie do końca są czysto szare, lecz wpadają w beż . A tu Ty pojawiasz się ze swoją łazienką! szary jest szarym, a łazienka z klasą - super! więc już chyba zdecydowałam się na płytki bo powiem szczerze że ta jasna szara płytka, jest faktycznie szara, ale ta ciemna, jak zaświeci słońce wpada w taki szaro-brązowo-fiotetowy i jeszcze ma drobinki srebra w sobie, mam nadzieję ze cie nie zmartwiłam, na zdjęciu z umywalkami świeci słońce i dokladnie widać odcień tych ciemniejszych, tak wygląda w rzeczywistości, wogóle to te płytki przy kazdej pogodzie wygladają inaczej, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zebra82 06.03.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Mi chodziło głównie o tą jasno-szarą płytkę, więc spoko, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
00marta 07.03.2011 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 reni1980 super gustowna !!!!!!!!!!!!!!! bardzo mi się podoba !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 07.03.2011 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Druga wizualizacja woodentic brown_nowa gala signum. Bardzo mi sie ta wersja podoba!! Taka blizej natury. Moje klimaty bo wlasnie zrobilam woodentic ochra/ magma:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 07.03.2011 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Reni...jak zwykle kolejne świetne wnętrze! Już nas przyzwyczaiłaś do achów i ochów..... Prosze powiedz jak powstał efekt tej fugi na wannie i blacie umywalkowym? Na podłodze tego nie ma....I jeszcze jedno..Jak wykonany jest blat? bo to chyba nie jest konstrukcja obkładana drewnem...przy tej grubości blatu... Alutka to dawaj fotki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bardzo jestem ciekawa jak wygląda ochra... Zaczątki już widziałam i zapowiadało się nader ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 07.03.2011 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 reni - śliczna łazienka Napisz jeszcze proszę jak rozwiązana jest sprawa blatu na szafkach i z jakiej firmy wc, bidet i umywalki. Naprawdę pięknie wyszło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.03.2011 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Reni...jak zwykle kolejne świetne wnętrze! Już nas przyzwyczaiłaś do achów i ochów..... Prosze powiedz jak powstał efekt tej fugi na wannie i blacie umywalkowym? Na podłodze tego nie ma....I jeszcze jedno..Jak wykonany jest blat? bo to chyba nie jest konstrukcja obkładana drewnem...przy tej grubości blatu... dzięki za miłe komplementy, blat jest z litego merbau, a fuga jest już gotową fugą, jest to klej sika flex, można to zrobic także samemu a to wyższa szkoła jazdy, wanna jest także obudowana tym blatem co blat pod umywalką, na podlodze już nie ma tej fugi to byłoby za dużo, na podłodze to deski marbau. Te blaty kupuje się gotowe albo z tą fugą albo bez niej, pozdrawiam reni - śliczna łazienka Napisz jeszcze proszę jak rozwiązana jest sprawa blatu na szafkach i z jakiej firmy wc, bidet i umywalki. Naprawdę pięknie wyszło... witam, blat jest lity położony na szafki, umywalka Koło twins, toaleta i bidet to Duravit Vero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 07.03.2011 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 (edytowane) witam, blat jest lity położony na szafki, umywalka Koło twins, toaleta i bidet to Duravit Vero Bardzo dziękuje. A jakbyś jeszcze miała chwilkę i dała namiary gdzie taki blat z fugą można kupić ?? Szukam w necie i jakoś mi nie wychodzi... Edytowane 7 Marca 2011 przez atika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 07.03.2011 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Reni dzięki.A gdzie można zakupić takie blaty gotowe???????????? Jest jakiś sklep internetowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts