reni1980 07.03.2011 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Reni dzięki.A gdzie można zakupić takie blaty gotowe???????????? Jest jakiś sklep internetowy? http://www.dlh.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 07.03.2011 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Dzięki Reni....i jeśli pozwolisz to jedno pytanko o wannę.jakiej jest firmy i czy odpływ ma na środku wanny? A jeśli tak to nie przeszkadza to w wygodnym siedzeniu w niej ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 07.03.2011 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Reni, łazienka cudna!!!Odrobinkę mi nawet przypomina moją:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 07.03.2011 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 No właśnie w dlh patrzyłam ale są "całe" z fugą nie ma... przynajmniej w necie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.03.2011 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Dzięki Reni....i jeśli pozwolisz to jedno pytanko o wannę.jakiej jest firmy i czy odpływ ma na środku wanny? A jeśli tak to nie przeszkadza to w wygodnym siedzeniu w niej ???? wanna poolspa, odpływ na srodku, ale mam taki clik clac i jest wogóle nie wyczuwalny, super sprawa, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.03.2011 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 No właśnie w dlh patrzyłam ale są "całe" z fugą nie ma... przynajmniej w necie. bo te z fugą są tylko w cenniku, nie ma zdjęciach bo to dopiero weszło, a strona chyba troszke przestarzała,, musisz kliknąć na cennik i tam szukać "merbau sikaflex", pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.03.2011 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Reni, łazienka cudna!!! Odrobinkę mi nawet przypomina moją:D a dziękuję, a gdzie można zobaczyć twoją bo nie widziałam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 07.03.2011 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 bo te z fugą są tylko w cenniku, nie ma zdjęciach bo to dopiero weszło, a strona chyba troszke przestarzała,, musisz kliknąć na cennik i tam szukać "merbau sikaflex", pozdrawiam Bardzo dziękuję. Teraz wszystko jasne. Cały czas myślę nad koncepcją łazienki "małżeńskiej"... może coś, jeśli mogę, odgapię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 07.03.2011 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Reni moja jeszcze nie skończona, na razie płytki położone, masz priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 07.03.2011 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 atika znalazłaś cennik w DLH? Ja nie widzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.03.2011 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 atika znalazłaś cennik w DLH? Ja nie widzę! http://www.dlh-poland.com/sitecore/content/Poland/Download/~/media/files/Website%20specific%20files/Poland/Download/Cenniki/blaty.ashx pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 07.03.2011 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 atika znalazłaś cennik w DLH? Ja nie widzę! http://www.dlh-poland.com/sitecore/content/Poland/Download/~/media/files/Website%20specific%20files/Poland/Download/Cenniki/blaty.ashx proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 07.03.2011 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Baaaaardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basbur 07.03.2011 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Reni, piekna lazienka. napisz jeszcze proszę, co to za mozaika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kszczyptal 07.03.2011 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Reni lazienka piękna napisz prosze jaka masz odległość od krawędzi bidetu do krawędzi miskiWC, aha i jeśli dobrze widze drzwi masz chyba białe - jak mozesz napisać co to za drzwi tzn z jakij firmy, czy listwy przypodłogowe równiez są białe w Twoim domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.03.2011 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Reni, piekna lazienka. napisz jeszcze proszę, co to za mozaika? witam, mozaika to Dune pleyades, na żywo znacznie ladniejsza niż na zdjęciu, pozdrawiam Reni lazienka piękna napisz prosze jaka masz odległość od krawędzi bidetu do krawędzi miskiWC, aha i jeśli dobrze widze drzwi masz chyba białe - jak mozesz napisać co to za drzwi tzn z jakij firmy, czy listwy przypodłogowe równiez są białe w Twoim domku? witam, tzn odległość od siebie? drzwi to Modern z Pol skone, tylko do pralni mam biale, listwy jednak w kolorze podłóg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 07.03.2011 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Reni super łazienka! Piękny jest ten blat i szafki!!! Mam pytanie odnośnie blatu- jak wygląda sprawa jego wytrzymałości - w końcu to strefa mokra, jak sie to konserwuje, czy trzeba jakoś specjalnie?? dzięki za odp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.03.2011 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Reni super łazienka! Piękny jest ten blat i szafki!!! Mam pytanie odnośnie blatu- jak wygląda sprawa jego wytrzymałości - w końcu to strefa mokra, jak sie to konserwuje, czy trzeba jakoś specjalnie?? dzięki za odp nie ma żadnego problemu, jest olejowany, więc wody nie wchlania, to prawda że to strefa mokra, ale zaś litrami się nie leje wody, to tak jak blaty drewniane w kuchni, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 07.03.2011 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Reni dzieki za odp -satysfakcjonuje mnie mam nadzieję,że u mnie też znajdę miejsce na niego pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.03.2011 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Reni dzieki za odp -satysfakcjonuje mnie mam nadzieję,że u mnie też znajdę miejsce na niego pozdrawiam w każdym razie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts