reni1980 08.03.2011 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Śliczna łazienka !! Gratuluję Ciekawa jestem czy kolorystyka sprawdziłaby się w maleńkim WC z prysznicem o pow. 2,6m2? Myślę że spokojnie, nie jest tak że do małych wc najlepiej jasne kolory, ja mam na dole wc 2 m2 i jest carno-białe, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 08.03.2011 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Dzięki za wyjaśnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 08.03.2011 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 A jak jest z myciem dzieci pod prysznicem z samą deszczownicą? Właśnie z tego powodu zdecydowałam się na dodatkowy prysznic z wężykiem:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.03.2011 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Ja kapie w wannie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 08.03.2011 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Markotko, ale w sytuacji jak już zrobiłam łazienkę dla dzieci, z wanną i prysznicem to głupio jakby z prysznica nie korzystali:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.03.2011 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 ale i tak dziecko musi byc na tyle duze zeby prysznic w najnizszym polozeniu nie byl dla nich deszczownica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 08.03.2011 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 reni1980 to i ja dołączę do wielbicieli Twojej łazienki. Piękna jest! markoto super koszyki! Ja u siebie pod prysznicem zrobiłam i deszczownicę i słuchawkę mimo że psuję mi ona efekt wizualny ale po kąpieli pod samą deszczownicą kiedy miałam problemy z hm.. że tam powiem z dotarciem i umyciem dokładnie wszystkim zakamarków olałam efekty wizualne bo nie mam zamiaru się u siebie wyginać, wypinać czy też urządzać inne akrobacje tego typu żeby się wszędzie domyć porządnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.03.2011 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 az sobie wyobrazilam jakie akrobacje moglabys urzadzac :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 08.03.2011 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 ale i tak dziecko musi byc na tyle duze zeby prysznic w najnizszym polozeniu nie byl dla nich deszczownica Słuchawkę prysznicową zawsze można wziąć w rękę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.03.2011 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 ale ty musisz byc z dzieckiem pod prysznicem, jakos sobie nie wyobrazam kapac sie trzymajac sluchawke caly czas w rece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 08.03.2011 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 No tak, ale ja prawdopodobnie będę musiała kawałek wejść pod prysznic z moim dwu latkiem i pomóc mu przy myciu. Jakbym włączyła całą deszczownicę to pewnie prysznic bym i ja zaliczyła przy okazji, a tak go tylko opłuczę wężykiem i może ciut siebie zachlapię Mój m też się stawiał żeby w naszej łazience przynajmniej nie robić wężyka, ale ja się jednak uparłam, stwierdziłam że jednak kobietka ma różne zakamarki gdzie najlepiej wypłucze się docierając wodą bezpośrednio;) edit. Korozja, pisałyśmy w tym samym czasie o zakamarkach:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 08.03.2011 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Ja nie mówię o trzymaniu cały czas. Uchwyt, na którym wiesza się słuchawkę można zamonotować dowolnej długości i na wysokości jaka nam odpowiada. Jeśli chcemy żeby z prysznica korzystało dziecko, które ma np. 120 cm wzrostu, to robimy tak żeby mogło z tego prysznica korzystać.IMO deszczownica może skutecznie zrazić dziecko do kąpieli pod prysznicem, bo woda lecąca z wysokości ok. 2 m może zrobić na dziecku niezbyt dobre wrażenie. Poza tym dzieci niekoniecznie lubią jak im woda na głowę leci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 08.03.2011 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 (edytowane) az sobie wyobrazilam jakie akrobacje moglabys urzadzac :D Ha! Akrobacje to ja już wyczyniałam będąc w gościach u siostry mojego M. w jednej łazience mają tylko deszczownicę i nieświadoma niczego poszłam wziąć prysznic. A nhajlepsze że naprzeciw prysznica mają wielkie lustro więc mogłam śledzić swoje poczynania :rotfl:po tym przeżyciu stwierdziłam jedno: u siebie będę mieć słuchawkę MarJel agatah osobiście nie znam żadnego, małego dziecka które lubi jak mu woda na głowę leci. Stawiam browara jak mi ktoś pokaże malucha który dobrowolnie da sobie głowę zmoczyć Edytowane 8 Marca 2011 przez Korozja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiakulka 08.03.2011 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 dziecko 2 lata ma tylko przez rok. ani się obejżysz jak wyląduje w pierwszej klasie i będzie Ci opowiadać że ma ma swoje tajemnice, swoje i koleżanek oczywiście, a prysznic to już dawno nie będzie stanowił problemu, bo zacznie się "dorosłe" życie i :poważne" problemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.03.2011 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Moje dziecko uwielbia wszytsko co zwiazane z woda skakala do wody z zanurzeniem pod wode juz w wieku 6 miesiecy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 08.03.2011 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 dziecko 2 lata ma tylko przez rok. ani się obejżysz jak wyląduje w pierwszej klasie i będzie Ci opowiadać że ma ma swoje tajemnice, swoje i koleżanek oczywiście, a prysznic to już dawno nie będzie stanowił problemu, bo zacznie się "dorosłe" życie i :poważne" problemy Ale na razie jest dzieckiem i zamierzam tak urządzić jego pokój, jego łazienkę, wysokie krzesełko do karmienia, stoliczek i krzesełka do jego wzrostu itp. itd.,tak a żeby czuło się dobrze, bezpiecznie i było mu wygodnie. Jak będą nastoletnie to się zmienia na inne, przynajmniej meble, chyba...? A wężyk pod prysznicem zawsze się przyda bo mam też córkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 08.03.2011 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 agatah osobiście nie znam żadnego, małego dziecka które lubi jak mu woda na głowę leci. Stawiam browara jak mi ktoś pokaże malucha który dobrowolnie da sobie głowę zmoczyć O tym właśnie piszę. Sama deszczownica IMO niepraktyczna. Moje dziecko uwielbia wszytsko co zwiazane z woda skakala do wody z zanurzeniem pod wode juz w wieku 6 miesiecy Wyjątek potweirdzający regułę Takie małe dzieci faktycznie cżęsto lubią wodę. Problemy zaczynają się, kiedy dziecko staje się bardziej świadome. No i ukryć się nie da, że gro dzieci nie lubi kąpieli. A lejąca się z góry woda może je dodatkowo zniechęcać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiakulka 08.03.2011 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Tylko jak byś miała czworo dzieci 10, 8,4, 2 to na przykład to trzeba myśleć inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.03.2011 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 No moje drugie dziecko nie trawi wody na twarzy dlatego kapie sie w wannie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 08.03.2011 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Tylko jak byś miała czworo dzieci 10, 8,4, 2 to na przykład to trzeba myśleć inaczej Ale właśnie mam taką rozbieżność wiekową 10 i 2 lata i nie powiedziałam jeszcze ostatniego słowa:lol2:, tym bardziej przez kilka lat będą mi służyć i dzieciom udogodnienia które zastosowałam dla nich i dla siebie:yes: Tośmy se pogodały dziefczęta, nadal uważam że reni ma śliczną łazienkę, a wężyk to bzdeta, robi sobie każdy kto lubi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts