Korozja 08.03.2011 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Ja pamiętam jak mój brat miał 1,5 roku i tak się obfajdolił że masakra! Zagoniłam go do łazienki i jakimś cudem wsadziłam do wanny. Prysznic w łapę i płukałam go z odległości 2 metrów aż co większe kawałki poodpadały nie wyobrażam sobie teraz żebym musiała go takiego zasranego trzymać i wykręcać na wszystkie sposoby żeby deszczownica go dobrze obmyła. No ale podobno matka własnych dzieci się nie brzydzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiakulka 08.03.2011 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 no właśnieja właściwie mam trzy łazienki do wyboru: dzieci mają wannę z prysznicem nad nią my mamy ogromną wannę i maciupeńką słuchawkętzw publiczna posiada tylko deszczownicęi tym sposobem wszystkim dogadzamy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 08.03.2011 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Takie dyskusje jak najbardziej sa potrzebne, bo a nuż ktoś zwróci uwagę na coś, nad czym w zachwycie nad łazienką zaprezentowaną na zdjęciach nigdy by nie pomyślał. Tak jak ja nie wyobrażam sobie prysznica z samą deszczownicą. Ktoś mógłby zobaczyć, zachwycić się i pomysleć, że tak ma być i to jedyna możliwa opcja. no właśnie ja właściwie mam trzy łazienki do wyboru: dzieci mają wannę z prysznicem nad nią my mamy ogromną wannę i maciupeńką słuchawkę tzw publiczna posiada tylko deszczownicę i tym sposobem wszystkim dogadzamy:) Zazwyczaj jednak każdy ma do dyspozycji jedną, max. dwie łazienki. I musi myśleć o wszystkim i o wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
00marta 08.03.2011 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 wyobrazić sobie prysznic tylko z deszczownicą pikuś , natomiast uzywać prysznic na codzień masakra, przynajmniej tak sobie to wyobrażam i dzięki przemiłemu Panu, który nie lada co chciał sprzedać wiecej mamy i deszczownice i słuchawkę, chociażby po to, żeby umyć szybę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.03.2011 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Reni, nuuuda normalnie znowu siedzę z otwartą buzią i podziwiam - weź w końcu pokaż coś mniej idealnego i może załóż jakąś galerię, bo porozrzucane te fotki w różnych wątkach, ciężko potem odnaleźć Elena moja kochana wierz mi, sypialnia moja jest mniej idealna, tapeta do zerwania, mam chyba dwie lewe ręce do tapetowania, o galerii myślę ale nie wiem jak się zakłada, jeszcze do tego nie doszłam pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 08.03.2011 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Reni, zakładaj, zakładaj.:-)Jak będę chciała powzdychać do pięknych wnętrz, będę je miała zebrane w jednym miejscu:-) a i poplotkować będzie gdzie i wirtualnie kawkę wypić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.03.2011 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Reni, zakładaj, zakładaj.:-)Jak będę chciała powzdychać do pięknych wnętrz, będę je miała zebrane w jednym miejscu:-) a i poplotkować będzie gdzie i wirtualnie kawkę wypić ale nie wiem jak, może ktoś podpowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.03.2011 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Witajcie, Od 2 m-cy podglądam Wasze łazienki, niektóre są piękne, każda ma swój urok. Przebrnęłam przez wszystkie strony tego wątku:D Jesteśmy na etapie budowy stan surowy, niebawem okna montują. Rozglądam się za łazienkami i mam wstepne 2 wizualizacje. Hanabi hiro nero/bianko z czerwona listwą i czerwone elementy na suficie lub może lepiej biały sufit lub czarna listawa . Następna wizualizacja to woodentic + nowa gala signum 12. Proszę wyraźcie swoje opinie. Ta jest świetna! Oczywiście z ty, czerwonym. Ta druga wizualizacja mdła i bez "jaj" zupełnie... Nie przejmuj się tym, że ktoś Ci mówi: czarne płytki beee... jak dużo wylewa się wody z umywalki? I jak bardzo twarda i zawapniona musi być, żeby wysychając tworzyła jasne plamy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 08.03.2011 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Mi się łazienka podoba z wyłączeniem umiejscowienia słuchawki prysznicowej. Nie będę się rozwodzić nad wyborem nie umieszczenia słuchawki pod prysznicem, bo to również był wolny wybór reni1980.Ale pozatym łazieneczka bardzo ładna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leaat 08.03.2011 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 ale nie wiem jak, może ktoś podpowie wchodzisz w zakladke http://forum.muratordom.pl/forumdisplay.php?24-Galeria-zdjęć-domów-Forumowiczów i klikasz nowy temat, zapodajesz sobie jakis słitaśny tytul galerii i juz masz SWOJĄ, JEDYNĄ, WŁASNĄ, UPRAGNIONĄ GALERIĘ (ten sarkazm to tylko z zazdrości;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 09.03.2011 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 wchodzisz w zakladke http://forum.muratordom.pl/forumdisplay.php?24-Galeria-zdjęć-domów-Forumowiczów i klikasz nowy temat, zapodajesz sobie jakis słitaśny tytul galerii i juz masz SWOJĄ, JEDYNĄ, WŁASNĄ, UPRAGNIONĄ GALERIĘ (ten sarkazm to tylko z zazdrości;)) wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
00marta 09.03.2011 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 reni1980 bedę co dzień oglądać i puchnąć z zazdrości a łazienka, hmmm już załuje że mam takie ciemne szare, bo twoje są piękne ! no i jesteś do przodu z urządzaniem więc mam się kim inspirować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 09.03.2011 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 reni1980 bedę co dzień oglądać i puchnąć z zazdrości a łazienka, hmmm już załuje że mam takie ciemne szare, bo twoje są piękne ! no i jesteś do przodu z urządzaniem więc mam się kim inspirować ciemne szare tez są piękne, a jak naogląda się czlowiek tyle ciekawych aranżacji czy też innych łazienek to chcialby mieć wszystkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
00marta 09.03.2011 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 ciemne szare tez są piękne, a jak naogląda się czlowiek tyle ciekawych aranżacji czy też innych łazienek to chcialby mieć wszystkie wszystkie może nie ale twoją tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 09.03.2011 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 wszystkie może nie ale twoją tak źle to ujęłam, wszytkie które nam sie podobają, ha,ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 09.03.2011 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Mam pytanie do użytkowników umywalek nablatowych - na jakiej wysokości macie blaty? mój płytkarz twierdzi, że umywalka (górna krawędź) na wysokości 90 cm t już max,a dla mnie blat na wysokości 75 wydaje się niski. Aleteż nie chciałabym przesadzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.03.2011 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 gora umywalki powinna byc na wysokosci ok 80cm wiec blat w zaleznosci od wysokosci umywalki, jak jestes wysoka to mozesz podniesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
00marta 09.03.2011 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 o ile się nie mylę to wylewkę mam na wysokości 85 cm, umywalka z koło Antonio citerro dość wysoka i przy tym wszystkim blat wydaje się nisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 09.03.2011 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Góra umywalki na 80 to dla mnie za nisko. W tej chwili umywalkę mam na 90 i jest ok, blat tez, bo to umywalka wpuszczana, datego blat na 75 wydaje mi się niski, ale tomoże tylko kwestia przyzwyczajenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 09.03.2011 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Nie tyle przyzwyczajenia, co wzrostu uzytkownika.Dla jednego 75 cm będzie ok, a dla innego 90 cm za nisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts