mazo 29.03.2011 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 A czy ten impregnat nie zmienia koloru fugi? mam białe... do tego na mozaice... Tylko muszę ją położyć od nowa, bo trafiła nam się taka,która po zafugowaniu okazała się różnokolorowa:) Tzn. każdy plaster ma inny odcień... Tak dla przestrogi (na żywo wygląda dużo gorzej) - Cersanit: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.03.2011 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 a to z tej samej partii produkcyjnej bylo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 29.03.2011 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Kupiliśmy 2 paczki, nie sprawdzaliśmy nr partii, wiadomo, że jeśli kupuje się płytki, to sprzedawca powinien wydać tę samą partię. Składamy reklamację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.03.2011 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 jesli kafle sa juz na scianie to raczej watpie czy reklamacje przyjma, sprawdzcie opisy pudelek i fakture, u mnie na fakturze bylo napisane zbey sprawdzic kafle przed polozeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 29.03.2011 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 (edytowane) Pudełko zostało już tylko jedno, kazali wysłać reklamację, więc może się uda. Albo może nie... - sprawdziłam faturę - jest tam adnotacja o sprawdzeniu odcieni, ale napisałam w reklamacji,że przed położeniem te różnice nie były widoczne. Edytowane 29 Marca 2011 przez mazo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.03.2011 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Sprobowac zawsze warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 29.03.2011 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Teraz mogę być w plecy o cenę mozaiki,jej położenie i skucie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 29.03.2011 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 (edytowane) Ok, ale chyba trochę odeszliście od tematu.. wojgoc Powiedz mi, co sądzisz o tym preparacie do impregnowania dodatkowo tej mozaiki w prysznicu? nie wiem o czym myslisz, mój kafelkarz nie wspomnial o jakiejs impregnacji, ale zapytam sie Go o to Edytowane 29 Marca 2011 przez wojgoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 29.03.2011 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 mazo, my teraz impregnowalismy biala fuge Sopro, a w poprzednim domu biała z i jasminowa z Mapei. Zadna nie zmienila koloru, ale zgodnie z instrukcja impregnat nalezy nakladac cienka warstwa, tak aby "nie plywal" po fudze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 29.03.2011 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 i tak mu to zajmie. to polecany przez Ciebie wykonawca będzie robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 29.03.2011 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 skibusia Proponowałbym od umieszczenia fotki, chyba, że jest to ciężkie do uchwycenia aparatem. Od dawna masz te fugi? A te plamy pojawiły się od razu po za fugowaniu czy dopiero po jakimś czasie? Aparatem to nie wyjdzie. Plamy są od początku - ok. 4 miesiące temu były kładzione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 29.03.2011 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 to polecany przez Ciebie wykonawca będzie robić. mam nadzieję, że u Ciebie też będzie ok. Robił dom mojej teściowej, u mnie mieszkanie - i złego słowa nie mogę powiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emjot27 29.03.2011 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 (edytowane) Aparatem to nie wyjdzie. Plamy są od początku - ok. 4 miesiące temu były kładzione. No to ciężko wyczuć. Czytałem, że sukces położenia fugi bardzo wiele zależy od prawidłowych proporcji proszku z wodą po za tym doświadczenie fachowca też nie jest bez znaczenia. Wymądrzać się jednak nie chcę, ale jeżeli plamy były od początku to albo fuga albo fachowiec kiepski... Ja znowu mam inny problem. Kupiłem umywalkę Roca Stratum http://www.roca.pl/produkt-umywalki-z-blatem-ceramicznym-stratum-umywalka-z-blatem-ceramicznym-110x50-cm/1642/1/20 Wczoraj po zamontowaniu okazało się, że jest ona delikatnie krzywa. To znaczy między lewą a prawą krawędzią jest różnica około 6mm w pionie. Niby nie dużo, ale jednak jest to widoczne. Dzwoniłem do serwisu, to stwierdzili, że przy tej klasie sprzętu norma odchyłki wynosi do 8mm. Mogą oczywiście wymienić, ale nie dadzą gwarancji, że nowa umywalka będzie "równiejsza" :| Ja się pytam zatem to co to za norma dla umywalki kosztującej 1000 zł? A Pan serwisant z rozbrajającą szczerością odpowiada, że idealnie równych umywalek to można się spodziewać przy firmach typu Villeroy & Bosch za około 3 tyś zł a nie przy takiej klasie sprzętu jak Roca Edytowane 29 Marca 2011 przez emjot27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 29.03.2011 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 60mm??!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.03.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 no chyba 6 mialo byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emjot27 29.03.2011 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Gdzie widzisz te 60mm, przecież napisane jest 6mm Dobrze, że można edytować tematy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
InneM 30.03.2011 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 (edytowane) a to moje łazienki ,pozdrawiam [img][img]http://nelissen.pl/data/ebddebeb.jpg[/img][/img],http://nelissen.pl/data/6d64640d.jpg,http://nelissen.pl/data/ffb8e457.jpg a co do reklamacji ,to sama wymieniałam umywalki ROCA i udało się, też były lekko pofalowane .Uznanie reklamacji chyba także zależy od obsługi i ich chęci Edytowane 30 Marca 2011 przez InneMeble.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.03.2011 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 ten wazon w drzwiach intersujacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emjot27 30.03.2011 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Inne Meble Jeżeli chodzi o mnie, to łazienka WYPASIONA! Bardzo mi się podoba. Fajny pomysł z ławeczką obok wanny Napisz mi, czy impregnowaliście czymś dodatkowo fugi w prysznicu? Co do reklamacji Roca, to dostałem odpowiedź mailem, ze w ciągu 14 dni skontaktuje się ze mną lokalny serwisant. Ciekawe jak to długo potrwa. Ile Wy czekaliście na wymianę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 30.03.2011 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Inne Meble - świetne wnętrza! Co to za płytki te beżowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts