Madeleine 30.03.2011 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Inne Meble, a ja z kolei chciałam zapytć o drugą łazienkę i płytki. Naprawdę świetne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 30.03.2011 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 inne meble, a w co wycieracie ręce po umyciu rąk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.03.2011 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 jakto w co ? w spodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emjot27 30.03.2011 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 e-mól Pewnie siadają na ławeczce i czekają aż same wyschną ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szolga 30.03.2011 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 inne meble, a w co wycieracie ręce po umyciu rąk? Według mnie ręce są wycierane ręcznikiem, który leży w koszyczku na blacie... A łazienka bardzo ładna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 30.03.2011 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 dla mnie to pokój łazienny.i nie wiem czemu bardziej mi to wygląda na aranżację jak pomieszczenia w domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 30.03.2011 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Inne Meble ładne łazienki i po raz pierwszy od dawna podoba mi się beżowa łazienka. Podaj namiary na kafle... Echch babeczki coś nie ucywilizowane jesteście z tymi ręcami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 30.03.2011 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 (edytowane) czy ktos z Was ma lazienke w plytkach Gardenia- Orchidea kolekacja Luminor i moze sie podzielic wrażeniami co do ich utrzymania w czystości? Edytowane 30 Marca 2011 przez wojgoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 30.03.2011 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Inne meble - superanckie łazienki! meble też całkiem fajne sprzedajecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 30.03.2011 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 (edytowane) Mi to na trawertyn wygląda. Fajnie. Dzięki dodatkom i tej etno aranżacji jest lekko i ciekawie. Inaczej niż zazwyczaj się spotyka w wyłożonych kamieniem łazienkach. Markoto nie czepiaj się Widać, ze klamka jest po drugiej stronie więc nie stoi w świetle wejscia I nawet nikt jeszcze odpływu nie skrytykował Co do ręczników to te relingowe uchwyty świetnie sie sprawdzają w roli wieszaków na których można odwiesić użyty, jeszcze wilgotny recznik. Edytowane 30 Marca 2011 przez mayland Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia1719502664 30.03.2011 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Jak dla mnie to nie są kafle, a kamień jakiś. Marmur??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.03.2011 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 to raczej trawertyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof czajka 03.04.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 ładna łazienka, tam jeszcze telewizorek wstawić i można całe dnie spędzać. Ale mimo wszystko ostatnio widziałem wizualizacje łazienki w brązie i chyba bardziej mi się podobała. Co do wycierania rączek:P ręczniczek można wieszać na kaloryferze. We wspomnianej wcześniej przeze mnie łazience był właśnie fajny kaloryfer z wieszakami i ładnym wyglądzie. Fajnie się to komponowało, bo czasami wygląd dizajnerskiej łazienki może popsuć zwyky biały kaloryfer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof czajka 03.04.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 A i jeszcze jedno. Czy ktoś w łazience ma może fototapete? Tak mnie to nurtuje, bo to fajnie by wyglądało, ale się zastanawiam czy pod wpływem wilgoci nie odejdzie od ściany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 03.04.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 A i jeszcze jedno. Czy ktoś w łazience ma może fototapete? Tak mnie to nurtuje, bo to fajnie by wyglądało, ale się zastanawiam czy pod wpływem wilgoci nie odejdzie od ściany? Może za szkło ją wsadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dora516 04.04.2011 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 witamja szukam PILNIE wiklinowego kosza na śmieciwidziałam kiedyś taki w markecie tylko nie miałam kasyjak sie znalazła to kasy juz nie byłochodzi mi o taki mały kształt i zamykanie jak w zwykłym inox tylko ze wiklinowy no mógłby tez być zwyczajnie zamykany jak sa kosze na bielizne tylko zeby był małymoże ktoś ma namiary na taki kosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.04.2011 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Do łazienki zamiast fototapety lepszą opcją bedzie nadruk na pleksi, szkle, mozaice lub płytkach. Wszystkie mozliwosci są już dość powszechnie wykonywane przez agencje np. reklamowe, drukarnie. Na allegro są także oferty takich nadruków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.04.2011 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 koszyki poszukaj w Jysk np Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 04.04.2011 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 A i jeszcze jedno. Czy ktoś w łazience ma może fototapete? Tak mnie to nurtuje, bo to fajnie by wyglądało, ale się zastanawiam czy pod wpływem wilgoci nie odejdzie od ściany? Można kupić fototapetę specjalnie zaimpregnowaną do łazienki. Też chciałabym do dziecięcej łazienki taką fototapetę i pytałam u sprzedawcy. Koszt impregnacji ok. 5,5m2 fototapety - tyle mam u siebie - to ok. 160zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamillaDeMon 04.04.2011 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Kochani,pomóżcie znaleźć ładne akcesoria łazienkowe - na papier toaletowy, na szczotę kibelkową, wieszaki na ręczniki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts