Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mi to na trawertyn wygląda. Fajnie. Dzięki dodatkom i tej etno aranżacji jest lekko i ciekawie. Inaczej niż zazwyczaj się spotyka w wyłożonych kamieniem łazienkach.

Markoto nie czepiaj się ;) :D Widać, ze klamka jest po drugiej stronie więc nie stoi w świetle wejscia ;) I nawet nikt jeszcze odpływu nie skrytykował ;)

Co do ręczników to te relingowe uchwyty świetnie sie sprawdzają w roli wieszaków na których można odwiesić użyty, jeszcze wilgotny recznik.

Edytowane przez mayland

ładna łazienka, tam jeszcze telewizorek wstawić i można całe dnie spędzać. Ale mimo wszystko ostatnio widziałem wizualizacje łazienki w brązie i chyba bardziej mi się podobała.

Co do wycierania rączek:P ręczniczek można wieszać na kaloryferze. We wspomnianej wcześniej przeze mnie łazience był właśnie fajny kaloryfer z wieszakami i ładnym wyglądzie. Fajnie się to komponowało, bo czasami wygląd dizajnerskiej łazienki może popsuć zwyky biały kaloryfer.

witam

ja szukam PILNIE wiklinowego kosza na śmieci

widziałam kiedyś taki w markecie tylko nie miałam kasy

jak sie znalazła to kasy juz nie było

chodzi mi o taki mały kształt i zamykanie jak w zwykłym inox tylko ze wiklinowy

no mógłby tez być zwyczajnie zamykany jak sa kosze na bielizne tylko zeby był mały

może ktoś ma namiary na taki kosz

A i jeszcze jedno. Czy ktoś w łazience ma może fototapete? Tak mnie to nurtuje, bo to fajnie by wyglądało, ale się zastanawiam czy pod wpływem wilgoci nie odejdzie od ściany?

Można kupić fototapetę specjalnie zaimpregnowaną do łazienki. Też chciałabym do dziecięcej łazienki taką fototapetę i pytałam u sprzedawcy. Koszt impregnacji ok. 5,5m2 fototapety - tyle mam u siebie - to ok. 160zł.