jaksie 05.04.2011 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 "Ładność" jest względna i subjektynwa. Nie lepiej przejrzeć grafiki w googlach?Wszystko zlaezy od preferowanego stylu i zasobności portfela.Na szybko polecam ofertę home&you Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.04.2011 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Wejdz na megalazienki.pl tam duzy wybor akcesorii jest. Zwykle tej stronki uzywam to ogladniecia co jest na rynku, kupuje juz niekoniecznie tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamillaDeMon 05.04.2011 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 W home&you nie znalazłam nic takiego niestety. Były pojemniki na płyny ale uchwytów nie... na megalazienki.pl żadnych akcesoriów nie znalazłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.04.2011 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 wejdz w kategoriach w dodatki lazienkowetu etz jest troche http://www.swiatlazienek.com.pl/sklep/index.php?k28,dodatki-lazienkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 05.04.2011 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Ja polecam firmę smedbo. Bardzo dobra jakość. Proste wzornictwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 05.04.2011 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 (edytowane) Mam pytanie do tych co mają grafitowe/ciemnoszare płytki w łazience, powiedzcie proszę jak się sprawują w praktyce? czy widać na nich ślady po wodzie lub mydle, kamień, jakieś białe zacieki czy kropki? Chciałabym dać takimi obłozyć róg prysznica, ale obawiam się, czy nie będę ich musiała cały czas pucować? czy są raczej praktyczne? Dodam, że druga strona jest przeszklona i płytki stanowią jakby tło - czy na szybie tym bardzie uwadatnią się ślady po wodzie? spotkałyście się z tym? Edytowane 5 Kwietnia 2011 przez naberia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dora516 05.04.2011 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 koszyki poszukaj w Jysk np dzieki wielkie tam jeszcze mnie nie było a może ktoś na taki kosz natknął sie w sklepie internetowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helism 05.04.2011 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 KamillaDeMon,Duży wybór akcesoriów widziałam w Castoramie. Dora516,Kosze plecione, podobne do tych, które opisujesz widziałam w Mrówce, ale chyba nie były wiklinowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.04.2011 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Ja polecam firmę smedbo. Bardzo dobra jakość. Proste wzornictwo. ja też mam dodatki z tej firmy i także jestem bardzo zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 05.04.2011 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Mam pytanie do tych co mają grafitowe/ciemnoszare płytki w łazience, powiedzcie proszę jak się sprawują w praktyce? czy widać na nich ślady po wodzie lub mydle, kamień, jakieś białe zacieki czy kropki? Chciałabym dać takimi obłozyć róg prysznica, ale obawiam się, czy nie będę ich musiała cały czas pucować? czy są raczej praktyczne? Dodam, że druga strona jest przeszklona i płytki stanowią jakby tło - czy na szybie tym bardzie uwadatnią się ślady po wodzie? spotkałyście się z tym? [ATTACH=CONFIG]51287[/ATTACH] naberia, u nas płytki w łazience są prawie czarne a dodatkowo mamy drzwi prysznicowe 140 cm szerokie i 200 cm wysokie Na plytkach nie widac ani zaciekow z wody, ani z mydla. Natomiast normalne jest, ze na szybie sa one widoczne, ale zmywa sie szybko i sprawnie. Szklo mamy pokryte powloka ulatwiajaca czyszczenie i redukujaca przywieranie osadow i byc moze dlatego tak latwo czysci sie to szklo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 05.04.2011 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Dziękuję AmberWind. A nie za ciemniły Ci te płytki bardzo łazienki? Masz może okno w łazience? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyposaza 05.04.2011 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Do Inne Meble Twoja łazienka jest absolutnie zachwycająca! Z jakich materiałów została wykonana i ile mniej więcej kosztowało wykonanie takiego cuda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamillaDeMon 05.04.2011 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 smedbo są super!!! Dla ciekawych tematu akcesoriów łazienkowych - polska firma Alterna wyprodukowała dwie serie dla Tadmaru. W chromie a nie plastiku, bardzo proste, ładne i w porównaniu do innych produktów dużo tańsze.Dziękuję Wam za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 05.04.2011 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Dziękuję AmberWind. A nie za ciemniły Ci te płytki bardzo łazienki? Masz może okno w łazience? nie nie mam tam okna i nie jest buro Na czesci jednej scianie mamy polozone plytki biale, na pozostalych trzech dominuja czarne, podloga tez czarna. Calosc sensownie oswietlilismy i lazienka wyglada na nowoczesna i dosyc drapiezna Moze dlatego, ze dekor mamy taki: (to plytka, tylko w wersji wizji jej projektanta http://i54.tinypic.com/1zco1z7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 05.04.2011 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 brzmi intrygująco A pochwaliłaś się łazienką na forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 05.04.2011 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Do Inne Meble Twoja łazienka jest absolutnie zachwycająca! Z jakich materiałów została wykonana i ile mniej więcej kosztowało wykonanie takiego cuda? Zachwycająca,piękna i inna.Na dole mamy dużą lazienkę,Twoja bardzo mi się podoba,może zrobię podobną,pomyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 06.04.2011 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 inne meble, a w co wycieracie ręce po umyciu rąk? w te szmatki na podłodze:) a serio to chcialam zapytać jaki był powód wykafelkowania ścian pod sam sufit? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatka49 06.04.2011 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Witam wszystkich! Mam prośbę.... My jestesmy dopiero na etapie fundamentów, lecz pojawily się już pierwsze dylematy. Chodzi mi o okno w łazience. Łazienka bedzie mała około 5m2. Ściana tam gdzie będzie okno ma 2,5 m, a samo okno 120! Zastanawiam się czy czasem nie bedzie za duze? Dołącze projekt i może ktoś z Was by mi doradzil;) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiakulka 07.04.2011 02:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Musicie pomyśleć o wyglądzie zewn. budynku i z pod tym rygorem zmniejszyć okno. to oczywiście opinia subiektywna, ale ja bym je zmniejszyła, okno w łazience to zasłużony luksus, ale wystarczy małe. a duże okno w małym pomieszczeniu zazwyczaj oznacza dodatkowe ograniczenie i tak już małego. miłego projektowania swojego domku i czytajcie forum! znajdzcie wątek: czego w urządzaniu domu nie zrobiłbym ponownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 07.04.2011 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Amber a gdzie mozna Waszą czarną łazienkę obejrzeć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts