AmberWind 07.04.2011 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Amber a gdzie mozna Waszą czarną łazienkę obejrzeć? u nas w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.04.2011 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 amber wklej łazienkę , kocham czarne i chętnie zobaczę, no chyba ze twoja odpowiedź jest zaproszeniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 07.04.2011 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 oj tak, tak! Zaproszenie to jest mysl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 07.04.2011 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 No pochwal się na forum, Amber Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 07.04.2011 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Chyba, że chcesz, żeby Ci się cały tłum do domu wpakował! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 07.04.2011 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Chyba, że chcesz, żeby Ci się cały tłum do domu wpakował! jesli tylko z tlumem sie zaprzyjaznie, to serdecznie zapraszam Zdarzaja mi sie pyszne ciasta i super kawa na punkcie ktorej mam totalnego krecka, wiec serdecznie Przyjaciol zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 07.04.2011 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Brzmi zachęcająco! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjawijlczak 08.04.2011 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 witam wszystkich forumowiczów, jako, że dopiero zaczynam działalność na forum proszę o wyrozumiałość przed niedawno zakończonym remontem łazienki największym dylematem było: wanna czy prysznic?! połowa gospodarstwa chciała tego, druga połowa chciała tamtego. nie wiem jak to jest u was, ale zdecydowaliśmy się na wanne z kabiną prysznicową (piękny kompromis, nieprawdaż? ). swoją drogą pan w sklepie polecił nam sprzęt SANPLASTU. nie dość, że dość fajnie wyglądało to cenowo, to czytałam, że SANPLAST pokrywa te wanny jakąś specjalną mazią co faktycznie pomaga w utrzymywaniu lepszej czystości (nie znam się dokładnie na tym, przekazuje raczej to co mówił przesypmatyczny pan ze sklepu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.04.2011 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 wszystkie firmy juz pokrywaja wanny ta mazia, ale na ogol jest to opcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ombligo777 08.04.2011 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Amber moge sie wmieszac w tlum Przyjaciol? Tez mysle o czarnej lazience i chetnie obejrze Twe cudo. P.S. Mozecie zerknac i cos podpowiedziec?http://forum.muratordom.pl/showthread.php?176256-Ombligo-urządza-łazienkę-i-i-pyta-o.../page2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katie 11.04.2011 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 A jakiej wielkości macie łazienkę? Też czytałam, gdzieś o tych wannach z kabiną ale jakos nie jestem przekonana. Zazwyczaj jak cos laczy zalety jednego i drugiego to nie spelnai za bardzo zalet obu. Wolałabym chyba albo wanne albo kabine prysznicowa. Daj znac czy jestes zadowolona z tego. Ja sama mam w domu wanne asymetryczna. Bardzo chgcialm miec wanne mialam jednak malo ustawna lazienke i troszke malo miejsca wiec pan z salonu glazury krolewskiej doradzil mi wlasnie takie rozwiazanie witam wszystkich forumowiczów, jako, że dopiero zaczynam działalność na forum proszę o wyrozumiałość przed niedawno zakończonym remontem łazienki największym dylematem było: wanna czy prysznic?! połowa gospodarstwa chciała tego, druga połowa chciała tamtego. nie wiem jak to jest u was, ale zdecydowaliśmy się na wanne z kabiną prysznicową (piękny kompromis, nieprawdaż? ). swoją drogą pan w sklepie polecił nam sprzęt SANPLASTU. nie dość, że dość fajnie wyglądało to cenowo, to czytałam, że SANPLAST pokrywa te wanny jakąś specjalną mazią co faktycznie pomaga w utrzymywaniu lepszej czystości (nie znam się dokładnie na tym, przekazuje raczej to co mówił przesypmatyczny pan ze sklepu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasik7 11.04.2011 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Witajcie tez jestem nowa na tym forum:)Wkrótce planujemy remont łazienki i marzy mi sie prysznic bez brodzika.Poszukując odpływu liniowego natknęłam się na coś takiego firmy Geberithttp://img402.imageshack.us/img402/6270/odpywscienny.jpgOdpływ ścienny:)Byłby idealny dla nas gdyż mieszkamy w bloku i nie bardzo możemy wkuwać się w wylewke.czy ktoś wie gdzie można takie cudo kupic?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.04.2011 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 w Polsce chyba nie do dostania, nawet na stronce geberita nie ma za wiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasik7 11.04.2011 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Wiem właśnie że jest niewiele.Znalazłam to w gazecie o wnętrzach i sprawdziłam na stronie Geberitu. Tylko opis,ceny brakNowość,ciekawe kiedy dotrze do Polski i jak się sprawdzi bo wygląda świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 11.04.2011 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Amber ja też planuję czarna lazienke a wneka prysznicowa (łazienka w kształcie L) biała, chętnie obejrze fotki bo dość mam słuchania krytyki mojego pomysłu że mała łazienka bez okna nie może byc czarna....chcę czarne i białe z połyskiem takie:http://img845.imageshack.us/img845/624/20110313161815656.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 12.04.2011 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Proszę o pomoc w projekcie łazienki:http://forum.muratordom.pl/showthread.php?174204-Naberii-wykończeniówka/page5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Harimex 12.04.2011 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Amber ja też planuję czarna lazienke a wneka prysznicowa (łazienka w kształcie L) biała, chętnie obejrze fotki bo dość mam słuchania krytyki mojego pomysłu że mała łazienka bez okna nie może byc czarna....chcę czarne i białe z połyskiem takie: http://img845.imageshack.us/img845/624/20110313161815656.jpg Co do czarnej łazienki są ostatnio bardzo modne (poproszę o zdjęcia po skończeniu remontu ) a co myślicie o czarnych akcesoriach typu wieszaki, mydelniczki, półeczki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patifrati 13.04.2011 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 witajcie sledze ten watek od dluzszego czasu, wlasnie jestem w trakcie remontu lazienki i szukam baterii podtynkowych/sciennych. Jednak cena samej baterii nie jest masakryczna, tylko elemntu podtynkowego juz mocno przekroczylam budzet mojej malej lazienki. Czy mozecie mi polecic jakas dobra aczkolwiek niedroga firme bo w necie jest tego mase. Moze sami akies juz uzytkowujecie? dziekuje za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.04.2011 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 wiem ze paffoni ma juz zestaw podtynkowy w komplecie i sporo osob ma i sobie chwali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zpoe 13.04.2011 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 my akurat kupiliśmy zestaw podtynkowy Kludi...też zastanawialiśmy się nad kilkoma zestawami różnych firm i w końcu zdecydowaliśmy się na Kludi z uwagi też na to że jest to pod płytą g/k i płytkami i w razie awarii trzeba będzie robić demolkę...z drugiej strony wszystko ma prawo ulec awarii, ale wydaje mi się że w tym przypadku może być mniejsze prawdopodobieństwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts