Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

kladlam je rodzicom w kuchni 2lata temu, do dzis wygladaja ladnie.

Czy będę bardzo natrętna jeżeli poproszę o jakieś zdjęcie? Nawet takie z komórki, oczywiście mogę poczekać bo zdaję sobie sprawę że byłoby zrobione dopiero przy wizycie u rodziców :) Z góry bardzo bardzo bardzo dziękuje!

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zgoda ale będzie mało praktyczne. I musi być sprawna wentylacja, nie grawitacyjna w przeciwnym razie grzybek może się zrobić na ścianach. Tak to juz jest że jak robimy rzeczy, które podążają za trendem, a teraz ewidentnie panuje taki, aby jak najmniej tych kafelków dawać, to w większości przypadków okazuje się że zalety tychże rzeczy zaczynają się i kończą na wyglądzie. To dotyczy nie tylko tych kafelków ale wielu innych rzeczy

Ostatnio przeczytalam w czterech kątach że wraca trend na kafelki pod sufit...baaardzo mnie to cieszy! ! ;-)

Hmm, to robisz łazienkę uwzględniając aktualne trendy a nie swoje upodobania? To Ci współczuję, trend się zmieni i trzeba będzie kuć...

wręcz odwrotnie, to trend dopasował sie do mnie :p od dawna zaplanowałam że płytki będa po sufit pomimo tego ze słyszałam że teraz tak sie nie robi...ale sie uparłam bo to moja łazienka...więc ciesze sie że wraca trend na pełne kafelki i nikt mi nie zarzuci znowu że to niemodne ;)

No ja tam zrozumiałam że quenne ma na myśli że akurat panujący trend dopasował się do jej upodobań - no nie dość , że zrobi po swojemu to jeszcze akurat " modnie " :)

Ja planuję na dole zrobić płyki do sufitu, a na górze- ze względu na obecność skosu płytki do wysokości nadproża drzwi- żeby trochę zrównoważyć długi malowany skos ze ścianami pokrytymi płytkami.

Również myślę, że trendy to generalnie można miec w dupce- byle się komuś podobało. Każda łazienka jest inna i na każdej płytki prezentują się inaczej :)

No ja tam zrozumiałam że quenne ma na myśli że akurat panujący trend dopasował się do jej upodobań - no nie dość , że zrobi po swojemu to jeszcze akurat " modnie " :)

Również myślę, że trendy to generalnie można miec w dupce- byle się komuś podobało. Każda łazienka jest inna i na każdej płytki prezentują się inaczej :)

yes yes yes !! :)

emjot bateria to była jakaś taka cena bardzo atrakcyjna na allegro napewno je znajdziesz są okragłe i kawadratowe ja ja kupiłam juz jakieś 3 lata temu płytki kupiłam w hebanie w Krakowie ale co to za firma to nie pamietam musiała bym poszukać kartonu i odpisać nie jest to paradyż to na pewno jesli chodzi o kamień to jest to kamień łupek dakar z max flizu przed impregnacja zupełnie inny kolor jest możecie sobie porównać tu fotka kamienia przed impregnacją

http://img694.imageshack.us/img694/9083/85338544.jpg Jestem zadowolona z efektu szkoda tylko że nie mogę w całości jej przekazać :)