Paolka 07.02.2009 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Szkoda tylko, że już niedostępne... Jakto niedostępne? Przed chwilką sprawdzałam, są nawet w promocji.... poza tym są na stronei Opoczna, więc muszą być w sprzedaży (tak mi się wydaje...) Sprawdź pod tym adresem: http://plytki24.pl/opoczno/plytki-cienne-30x45/zebrano/cat_773.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
josephine 07.02.2009 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 No naprawdę niesamowite, a jeszcze doczytałam zachwyty inne Forumowiczki (tudzież jej kafelkarza) nad tym jak świetnie się je układa... gdzie to przeczytałaś? Na stronie Jaszczurki? Sprawdziłam i te płytki są w naprawdę fajnej cenie...ok 53 zł/m2 i są z Opoczna a nie z Grespanii jak sugerowała właścicielka... http://www.opoczno.com/flash.html tu są naprawdę fajne aranżacje z tymi płytkami... Pisałyśmy jednocześnie Przeczytałam wypowiedź: Boziu jak ja Ci dziękuję za te kafle (gdyby nie Ty nie wiedziałabym nawet , że takowe istnieją, a już w ogóle nie mówiąc o układzie) Powiem Ci, że wszyscy znajomi co do nas przyjeżdzają na budowę nim się zachwycają(kibelkiem) Kafelkarz był bardzo zadowolony, że takie kafle kładł. Później wszystkie inne do nich porównywał "no, to nie to co tamte" z wątku: http://forum.muratordom.pl/projekt-neptun-z-pracowni-domus,t38733-3300.htm na tej stronie znajdziesz dowód (fotka opakowań), że to jednak NIESTETY Grespania. Nie wiem czy Opoczno sa równie dobre... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paolka 07.02.2009 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 to mi teraz ćwieka zabiłaś... W takim razie Opoczno to plagiat? A tak podobnie wyglądają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 08.02.2009 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 DZIĘKI, jesteś WIELKA!!! ( Eee tam wielka, 164cm wzrostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kazia25 09.02.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 (edytowane) . Edytowane 23 Marca 2012 przez kazia25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danap 09.02.2009 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 asizo Ja równiez planuję niebieską łazienkę. (...) Pozdrawiam dorota ja tewz mam niebieską łazienką, choć dla niektórych to obciach ja ją lubię http://images28.fotosik.pl/324/c8cda66d26c3059bmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 09.02.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 http://images36.fotosik.pl/56/8eb1755e4e1f1410med.jpg Ja rozumiem, że to kącik wymiany uwag raczej estetycznych a nie porad elektrycznych...ale tak zainstalowane gniazdka i to jeszcze bez (chyba, jeśli dobrze widzę) odpowiedniego zabezpieczenia od np. zachlapania to nie powinno być w tym miejscu. Radzę właścicielce tej łazienki - wrzuć to zdjęcie do jakiegoś wątku elektrycznego i zobaczysz, że polecą gromy Ale też i doradzą jak to naprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 09.02.2009 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Można wymienić gniazdka na takie z klapką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.02.2009 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Tak a propos podcięcia przy wannie. Zastanawiam się jakią maksymalną głębokość może mieć takie podcięcie, aby dobrze to wyglądało. Może macie jakieś doświadczenia? Zdjęcia byłyby mile widziane. w tym temacie mogę Ci chyba troche pomóc bo u mnie właśnie coś takiego zrobili, wg projektu miały tam wejśc halogeny ale niestety w praktyce wyszło inaczej (jak to mówią papier wszystko przyjmie ) znaleźliśmy inne rozwiązanie i będzie taki wąż świetlny kupiony na allegro może niektórzy powiedzą że znów te brązy, ale co tam http://th.interia.pl/20,gd17471d12359648/i810312.jpg Witaj, pytanie mam - jakie wrażenia macie użytkując wannę usytuowaną tak blisko skosu. Myślę dokładnie o podobnym postawieniu naszej wanny (nawet na tej samej ścianie ) i zastanawiam się czy nie ma wrażenia, że walnie się głową w ,,sufit" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wingerman 09.02.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Tak a propos podcięcia przy wannie. Zastanawiam się jakią maksymalną głębokość może mieć takie podcięcie, aby dobrze to wyglądało. Może macie jakieś doświadczenia? Zdjęcia byłyby mile widziane. Glebokosc podciecia maksymalna jaka mozna uzyskac, zazwyczaj ograniczona jest ona nóżkami wanny i glebiej niz one wystaja nie da sie zrobic jesli mowimy o podcieciu pod cala wanna (najladniejsze podciecie moim zdaniem) a nie tylko pomiedzy nóżkami. Witaj, pytanie mam - jakie wrażenia macie użytkując wannę usytuowaną tak blisko skosu. Myślę dokładnie o podobnym postawieniu naszej wanny (nawet na tej samej ścianie ) i zastanawiam się czy nie ma wrażenia, że walnie się głową w ,,sufit" Mysle ze to zalezy tak naprawde od faktycznej wysokosci skosu nad wanna. Niestety nie uzytkuje takiej wanny ale uwazam, ze w wannie powinno sie miec mozliwosc swobodnego stania. Jesli scianka kolankowa jest niska i co najczesciej za tym idzie rowniez skos jest niewysoki nad sama wanna, to osobiscie proponuje odsunac wanne poprzez zrobienie szerokiej polki, podobnie jak na powyzszym zdjeciu. PS. Oczywiscie pomijam kwestie braku takowej mozliwosci bo jak sie nie ma co sie lubi to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.02.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Tak widzę tę półkę i też coś podobnego zastosuję u siebie. Skos u mnie ,,na oko" taki sam jak na zdjęciu dlatego czekam, może ktoś korzysta z wanny pod podobnym skosem i podzieli się wrażeniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Podlasianka 09.02.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Piękne te łazienki, piękne, tylko czy aby na dłużej. Świetnie wyglądają na zdjęciach, kiedy są nowiusieńkie, ale potem trzeba z nich korzystać, a przy tym korzystaniu używa się wielu, wielu rzeczy. Obecnie w mojej ciasnej, wynajętej norce mam w łazience "wystawkę" zrobioną ze wszystkiego, czego w niej używam: od szamponu począwszy, poprzez waciki do gumowych zabawek kąpielowych dziewczynek. Jak to wszystko pochować, żeby jednocześnie nie stało na wierzch i było pod ręką? Przydałyby się jakieś niegłębokie półki czy schowki. Może już ktoś o tym myślał. Uchylcie rąbka tajemnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 10.02.2009 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Ja mam wannę pod skosem. Mogę w niej stanąć lekko pochylona, ale użytkuje się dobrze. Obecnie jest silnie eksploatowana, ze względu na tymczasowy brak prysznica i nie narzekamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.02.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Ja mam wannę pod skosem. Mogę w niej stanąć lekko pochylona, ale użytkuje się dobrze. Obecnie jest silnie eksploatowana, ze względu na tymczasowy brak prysznica i nie narzekamy. dzięki o to mi chodziło muszę więc dokładnie wymierzyć wysokość, szczególnie po ,,wejściu do wanny" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 10.02.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Koleżanka ma wanne, nad którą są 2okna dachowe-pięknie to wygląda, nocą gwiazdy, ale... stojąc w wannie zostaje troche miejsca nad głową, nie wiem ile bo okna są po pierwsze przezroczyste, pozatym są ok. 30cm głębiej niż kawałek sciany, ponadto i najważniejsze, wanna odsunięta jest od ściany no...nie mierzyłam, ale na oko to napewno 50- 70cm, ma naprawde wielgachną półkę zabudowaną w pełni na równo z wanna, tymi samymi kaflami co obudowa wanny..tylko się zastanawiałam czy nie powinno być tam deko spadku w strone wanny?,..chociaż chlapać tam się nie chlapało, ...ogolnie reasumując jest tak wyciągnięta od ściany że jest b. wygodna, a do sufitu to zostaje napewno ze 30cm... jeśli nie więcej- zupełnie nie zwracałam na to uwagi, a to znaczy że i sufit "nie leciał mi za nisko na głowę"- aha- stojąc czasami przecież i w wannie się wycieramy, więc bierzcie i to pod uwagę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.02.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Oglądałam zdjęcia takich wanien pod skosem, z oknem na wanną, wtedy jest więcej miejsca, ale myśl o tym jak takie okno otwierać i zamykać (nie stosując elektryki) lub myć, zniechęca mnie to takiego rozwiązania. Wolę tak jak na zdjęciu powyżej pod ścianą o ile się tam zmieścimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 10.02.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 WITAM[/img] [/img] [/img] [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 10.02.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 [/img] [/img] CAŁA ŁAZIENKA JES OD DOŁU W SZKLE LAKOBEL...MYŚLAŁ KTOŚ OTYM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 10.02.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 JEST CAŁA GAMA TEGO SZKŁA WSZYSTKIE KOLORY . ZAJEBISTY EFEKT A I W UTRZYMANIU CZYSTOŚCI NIEBO ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 10.02.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 http://images44.fotosik.pl/61/68f5cc76ca5d7ab3m.jpg' alt='68f5cc76ca5d7ab3m.jpg'> [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts