naberia 10.05.2011 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 ja już bym sobie darowała ten łupek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 10.05.2011 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Dokładnie, jak wyżej Może jednak zrezygnuj chociaż z tej czerwieni? Ja też zrezygnowałabym z tej czerwieni, według mnie nie pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.05.2011 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Lazienka fajna, ale faktycznie duzo sie w niej dzieje, zamienilabym dodatki na biale, na pewno nie bedzie nudno za to spokojniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 10.05.2011 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Płytki same w sobie są bardzo ładne. Jednak dla mnie także za dużo się tu dzieje. Bez łupka ( czy to się tak odmienia?? ),tego kosmicznego prysznica i udziwnionego kranu byłoby o wiele lepiej- jak dla mnie oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 10.05.2011 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 ja bym zrobił bez łupka - reszta jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 10.05.2011 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Wiadomo, że dziewczyna nie skuje łupka czy płytek łatwiej jej zrezygnować z dodatków, wykorzystać je gdzieś indziej i jak radziła markotka dać dodatki białe i będzie gites, bo łazienka sama w sobie bardzo ładna!! Tylko faktycznie tymi czerwonymi dodatkami przedobrzona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 10.05.2011 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Łupek - rzecz gustu, jednym się podoba, innym nie... do mnie osobiście nie przemawia, co nie znaczy, że jest nieładny. W tej łazience rzeczywiście dużo się dzieje i ja bym ją uspokoiła białymi dodatkami. Zrezygnuj z tej czerwieni i będzie o wiele lepiej. Ta czerwień za bardzo "krzyczy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skat 10.05.2011 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 (edytowane) jako stała podgladaczka i ja pozwolę sobie pokazać kawałek mojej łazienki, dodam jeszcze, że nie wszystko jest skończone, ale głowny cel został osiagnięty czyli prosta baza i szaleństwo kolorowe z dodatkami http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/fb/bf/cqfg/BPFdM8SAJwDy6KIfCB.jpg http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/fb/bf/cqfg/iWkfceIQIrYZGWw0rB.jpg http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/fb/bf/cqfg/afEhBTP3oUBZWckVGB.jpg http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/fb/bf/cqfg/V3jb5Fot48sHgUByWB.jpg http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/fb/bf/cqfg/8hxi4KISfLZGeYiqHB.jpg Edytowane 10 Maja 2011 przez skat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 10.05.2011 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 aguleczka bardzo mi się podoba Twoja łazienka ale tak jak dziewczyny zrezygnowałabym z czerwonych dodatków. Wystarczy że łupek jest "kolorowy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 10.05.2011 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Skat choć nie skończona, mnie się już bardzo podoba piękne jest połączenie białych i szarych płytek. Jak możesz napisz proszę co to za przycisk do spłukiwania?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 10.05.2011 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 co jest na ścianie z lustrem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorben 10.05.2011 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 skat - jak dla mnie łazienka genialna!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chulada 10.05.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 skat, wygodnie się korzysta z takiego prysznica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 10.05.2011 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Skat, bardzo klimatyczna łazienka, mimo że bardzo prosta, a może właśnie dlatego Taka inna niz wszystkie. I podoba mi się ta stonowana baza jako tło dla dodatków, z którymi mozesz zaszaleć i zmieniać co jakiś czas odmieniając całą łazienkę U mnie też robi się łazienka neutralna, którą zamierzam odmieniać dodatkami. To właśnie lubię. Zdradzisz, co to za umywalka? A na ścianach to beton? Czy jakaś farba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leaat 10.05.2011 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Skat choć nie skończona, mnie się już bardzo podoba piękne jest połączenie białych i szarych płytek. Jak możesz napisz proszę co to za przycisk do spłukiwania?? to ja juz Ci moge powiedziec... to przyciski GEBERIT hy touch...niestety nie pasują do wszystkich stelaży GEBERIT:mad: (do mojego wlasnie nie!!!!) nie znajdziesz ich tez raczej na all, ani w sklepach...trzeba prosic w sklepie o katalog GEBERITA i tam oblukac...a to wszystko wiem z wątku MagdyZZZ tam znajdziesz co nieco;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 10.05.2011 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 ja już bym sobie darowała ten łupek... Gdyby nie łupek była by to taka zwykła szara łazienka jak posiada większość Polaków , rozumiem że każdy z nas ma inny gust dlatego przyjmuję krytykę spokojnie chciałam mieć coś innego a że uwielbiam kamień to go mam Dodatki sa czerwone owszem i własnie większości się one podobają aczkolwiek to nie stałe wyposażenie łazienki i można sobie zmieniać w zależności od nastroju:) kosmiczny prysznic hmm nie uważam by to było coś kosmicznego normalny panel jakich większość w sprzedaży najważniejsze że mnie sie bardzo podoba taki styl lubię i już gdybysmy wszyscy lubili to samo było by nudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emjot27 10.05.2011 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 aguleczka Ja bym prosił jeszcze info jak nazywały się Twoje płytki A co do czerwonych dodatków to mi się akurat one podobają ;P choć, rzeczywiście na tych fotkach, nieźle dają po gałach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skat 10.05.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 dziękuję za przychylne komentarze i postaram się odpowiedzieć na Wasze pytania przyciski to tak jak napisała Leaat Geberit Hy touch (moje mają opcję splukiwania 3 i 6 litrów) i na pewno pasują do stelaża o wys 82cm(są jeszcze dwa inne stelaze, ale nie znam ich numerów), na ścianach jest gotowy tynk drobnoziarnisty, umywalka z szafką to Duravit D code z prysznica korzysta się super, już nie wyobrażam sobie posiadania zwykłego brodzika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leaat 10.05.2011 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 ło matko! teraz dopiero czytalam u MagdyZZZ, co napisalas...czyli jest jakies swiatelko w tunelu:rotfl: ja mam geberit duofix...napisz, ze Ty tez plissss, plisss, plissss jutro jade mierzyc wys.zabudowy...i oby miala 82cm inaczej....skopię świeży tynk w kuchni:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skat 10.05.2011 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 (edytowane) tak, mam duofix 82 cm, teraz doczytałam, że 98 cm tez pasi, ale 112 juz nie, cena tego stelaża była sporo większa niestety a montaż tak z grubsza polega na usunięciu "popychaczy"z cysterny i włożeniu na ich miejsce nakładki, ktora jest załączona do przycisku. Edytowane 10 Maja 2011 przez skat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts