monikaa13 24.05.2011 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Ja jeszcze ze swej strony dodam, ze poleciłabym przede wszystkim do prysznica. W wannie nie jest to tak istotne, bo nalewasz i zakręcasz, a jak wystygnie, to dolewasz. W umywalce szybko myjesz ręce i zanim zacznie lecieć gorąca, to i tak zakręcisz. A w prysznicu naprawdę jest przydatna. W wannie tak samo przydaje się jak pod prysznicem. Po pierwsze osobiście nie mamy czasu ani pieniędzy na codzienną kąpiel w wannie pełnej wody więc bierzemy w tej wannie normalny prysznic. Po drugie dziecko się kąpie i może sobie sama odkręcić wodę bez obaw, że się oparzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 24.05.2011 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Nie ma żadnych minusów baterii termostatycznych więc czemu sobie na nie nie pozwolić. Są. Jak się kupi kiepską to się nie jest zadowolonym tak jak np ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 24.05.2011 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Są. Jak się kupi kiepską to się nie jest zadowolonym tak jak np ja. No ale to już inny problem A kiepską czyli jaką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 24.05.2011 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 (edytowane) Łazienka super , od razu skojarzyła mi się z wakacjami i morzem- będziesz miała ich namiastkę jak tylko wejdziesz do łazienki. Poprawiłabym jedynie mozaikę na blacie z umywalkami bo wydaje mi się , że się nie zgrywa (chyba, że to przekłamanie wynikające ze zdjęcia). a jakie będą fronty szafek? Edytowane 24 Maja 2011 przez mrówka75 poprawienie tekstu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angy 24.05.2011 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Na pierwszy rzut oka łazienka ładna, ale na drugi to juz taka sobie.Jak dla mnie za dużo struktur-ścianka ceglana, kolorowe płytki na ścianie, w małe wzorki, co daje poczucie dodatkowej faktury, drewno i dojdzie jeszcze mozaika.Przekombinowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morelka1989 24.05.2011 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Jak dla mnie to przesycenie elementów. Ta ściana wyłożona cegłami mnie absolutnie nie przekonuje. Za tego typu płytkami też nie przepadam, wygladają prosto jak z bolesławieckiej fabryki ceramiki. Coś mi po prostu nie leży w tej aranżacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nairda_g 24.05.2011 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Ilona Agata też myślałam o symetrycznym rozlożeniu umywalek wzgledem siebie i ścian (zwłaszcza ze takrozplanowane sa teżkinkiety) - tylko te kontakty nieco mi elektryk niesymetrycznie umieścił, nie bylomnie kilka dni na budowie i teraz szkoda mi towszystko kuć... ale może jak nastawiam dupeeli na blacie to nie bedzie sie rzucalo w oczy. a podłoga jest biała, trochę poprzebarwiana, ale jednak biala. Agi75 jakieś drewno tu i tam bedzie - na pewno sufit, drzwi, i cos tam w dodatkach, ale tak żeby nie przesadzić.A szarości u mnie też nie zabraknie - w zestawieniu z środziemnomorsko-arabską 'pstrokacizną', ale jednak;) żona m nie przeczę, sama nie do końca jestem przekonana, ale to był kompromis (o szczegółach nie będe sie rozpisywac, bo to sprawa osobista mrówka75 mozaika na blacie jeszcze nie przyklejona, tak tylko ulozylam pod uwywalkami zeby zobaczyc jak wygląa, a fronty, no właśnie też jeszcze nie wiem, białe? drewniane 'pod' sufiyt, drzwi i dodatki? morelka1989, angy nie prosiłam co prawda o opinie na temat mojego zmysłu estetycznego, bo o gustach wszyscy wiemy... ale dzięki, że poswięciłyście mi swój czas, a porównanie ceramiki marokańskiej do Bolesławca bardzo mnie rozbawiło:) dzięki wszystkim za opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 24.05.2011 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 ta łazienka mi się z grecją kojarzy. zgadzam się, że trochę zbyt dużo tam rzeczy przykuwających uwagę, ale z drugiej strony przynaję, że moją przykuły skutecznie i nie mogę przestać się na nią gapić. fajnie wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 25.05.2011 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 (edytowane) O, a mi się bardzo podoba. Klimaty marokańskie Ja bym się pewnie na to nie zdecydowała, bo jednak jestem bardziej zachowawcza, ale tym bardziej gratuluję odwagi i pomysłu. PS. teraz doczytałam, że faktycznie marokańskie Punkt dla mnie! Edytowane 25 Maja 2011 przez wyanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 25.05.2011 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 E tam, czepiacie się. Jak dla mnie łazienka jest oryginalna (bez sensu, jakby wszyscy mieli to samo w jednym stylu), po wejściu do niej od razu czułabym się jak na wakacjach w jakimś orientalnym kraju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 26.05.2011 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 dziewczyny która ma w łazience kabinę Radaway lub Sanplasta ? bo mam wybór po między almateą a kabiną free line co lepsze/ łatwiejsze w użytkowaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiako 26.05.2011 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Nairida, wielkie brawa za odwagę i bardzo proszę o zdjęcia efektu ostatecznego, ciekawa jestem jak będzie wyglądała z odpowiednim oświetleniem, dodatkami:) Wreszcie pojawia się coś oryginalnego i bój się postawić szamponu czy ulubionego ręcznika powiesić))))) BRAWO!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stefula 26.05.2011 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 (edytowane) to i ja pokaże swoją http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=58061&d=1306420759 Edytowane 26 Maja 2011 przez stefula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stefula 26.05.2011 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 (edytowane) http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=58063&d=1306422604 Edytowane 26 Maja 2011 przez stefula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leaat 26.05.2011 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 stefula mozesz pokazac zdjecia w wiekszej rozdzielczosci? bardzo interesująca lazienka , ale niewiele widać...zrob koniecznie zblizenie na te cudne kafle;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 26.05.2011 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 A wlaśnie lazienka Nairda jest ladna,jest duża,a najważniejsze inna.Wszystkie pokazane lazienki takie oklepane,wszystkie na jedno kopyto,aż nudno już się robi.Brawo Nairda to Tobie ma się podobać,możesz napisać ile metrów ma lazienka bo wygląda na ogromną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 26.05.2011 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Stefula, pokaż bliżej tę łazienkę. Co to za kafle? Jaką masz podłogę? I napisz, proszę, co to za podumywalkowy mebelek i jak/gdzie go zrobiono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MadzialenkaT 26.05.2011 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 stefula koniecznie pokaż większe zdjęcia. Łazieneczka na tych małych wygląda na bardzo miłą i przytulną. Ta ściana z cegieł to "prawdziwa" ściana z cegieł malowana na biało, czy takie, że tak powiem "przyklejane" do zwykłej ściany? Też mam prysznic w takiej wnęce, w przyszłości planuję szklane drzwi, ale zasłonka na razie super się sprawdza.Jak u Ciebie z fugami białymi? I co na podłodze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzenaPrzemek 26.05.2011 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Poszukuje zdjęć łazienki w płytkach Opoczno CAPRI może ktoś ma łazieneczke w nich bądż gdzieś widział.Z góry dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 27.05.2011 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Nairda_g, będziesz malowała belki sufitowe, czy zostawiasz kolor drewna i będziesz uzupełniać drewianymi dodatkami? Ja chyba nie dodawałabym drewna, żeby wyeksponować Twoje płytki, bardziej jakieś srebrne dodatki, marokańska srebrna lampa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts