mrówka75 27.05.2011 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Stefula - koniecznie większe zdjęcia!!!! Ewa 9961- a jaki dokładnie masz metraż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 27.05.2011 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Czy ktoś z Was wie, co to może być za umywalka+postument? Mocno intrygują mnie te rurki szklane. http://ep.yimg.com/ca/I/yhst-64577158608528_2132_29102711 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.05.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 nairda bardzo fajowa łazienka , coś innego w bardzo ładnym wydaniu, dla mnie super, łazienka ma poprostu charakter ewa9961, całkiem ok ale te półeczki z płytek przy drzwiach?, dosłownie jak 20 lat temu, a ten ręcznik na pralce jako serweta to na stałe, moze lepiej by było obudować pralkę blatem i wtedy uzyskać miejsce na koszyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kkkamilka 28.05.2011 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 kaśka73 wiesz nie ma jakiejś większej różnicy między tymi producentami. obaj polscy obaj mają 2 letnią gwarancje. Tylko disain tych kabin jest różny. Almatea kanciaty zawias z wyobleniem, sanplast ma zaokrąglone te zawiasy. Minusem sanplastu jest serwis jak się coś popsuje :/ a w Radaway jest on ekspresowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamka 28.05.2011 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 Z odwagą, ale i pokorą wrzucam moją łazienkę Wykonawcę mam pod ręką jeszcze przez ok. tydzień, więc jeśli widzicie jakieś rażące błędy, coś co trzeba poprawić, a czego ja na pewno nie widzę (bo ja chcę te łazienki już po prostu skończyć) to bardzo proszę piszcie! Muszę jeszcze dobrać przycisk do geberitu i zdecydować o rozstawie umywalek, więc jakbyście miały ochotę to w tej kwestii również przyjmę wszelkie sugestie. Blat i wanna będą obłożone małą, białą mozaiką. Czy moge wiedziec jakich rozmiarow jest to okno dachowe? Czy to Velux? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 28.05.2011 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 to i ja pokaże swoją http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=58061&d=1306420759 stefula, fajny ten blat pod umywalkę. Pochwal się, co to jest? Jaką masz odległość sedesu od tego blatu? Wiesz, na pierwszy rzut oka dekory pod prysznicem wydały mi się zdecydowanie za nisko, ale chyba to tylko takie ujęcie, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 29.05.2011 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 kaśka73 wiesz nie ma jakiejś większej różnicy między tymi producentami. obaj polscy obaj mają 2 letnią gwarancje. Tylko disain tych kabin jest różny. Almatea kanciaty zawias z wyobleniem, sanplast ma zaokrąglone te zawiasy. Minusem sanplastu jest serwis jak się coś popsuje :/ a w Radaway jest on ekspresowy właśnie z tymi że polskie to tak do końca nie jestem pewna wyczytałam że radaway jest produkowany w szangchaju??? ale jeśli mają lepszy=szybszy srewis to na jedno wychodzi sorry że w tym wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kkkamilka 29.05.2011 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 a gdzieś ty takie bajki wyczytałaś? nie będe tu sie rozwodzić o konstrukcji bo mi się nie chce. Statustyka jest taka na 100 sprzedanych kabin 5 sprzedaje z Sanplastu i sama radawaya mam drzwi essenza a w nowym mieszkaniu bede miała ich drzwi Carena. Dla zasady wierna im nie jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 30.05.2011 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 nie będzie tam wc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 30.05.2011 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Furgaladko,masz osobny watek z wizualizacjami przecież ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorota21 30.05.2011 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Stefula, bardzo fajny klimat. Zasłona też ok i nie zgodzę się z Magiczną, że lepszy "jakiś" parawan (mam nadzieję, że nie miąła na myśli plastikowego. A już kabina walk in to wersja dla morsów. Ja wolę kąpiel w ciepłej, zamkniętej choćby zasłoną kabinie, zwłaszcza, że moim zdaniem akurat do tej łazienki zasłona pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CudSzwej 30.05.2011 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 stefula - świetna łazienka, jasna i przytulna, z klimatem. nairda_g - możesz proszę napisać co to za płytki na podłodze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nairda_g 30.05.2011 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Dziewczyny (i chłopaki?), jeszcze raz bardzo dziękuje za wszystkie głosy za i przeciw. Obiecuję zrobić użytek i z jednych i z drugich, choć nie ukrywam, że przewaga „za” bardzo mnie ucieszyła. Ten mój Marakesz w centrum Mazowsza to ryzykowne przedsięwzięcie i wymaga wielu kompromisów. I sama na własne życzenie wpędziłam się w tą pułapkę, bo z jednej strony chciałabym być konsekwentna, a z drugiej jak tu gościom na Wigilii barszcz podać na dywanie, czy tez nawet na pufach… Albo jak to będzie wyglądało na kuchennym blacie ramię w ramię naczynie do tagine i Nespresso Citiz no i wiele wiele innych drobiazgów przez które noce nie przespane… ale to już całkiem inna historia i nie na ten wątek wyanna „ będziesz malowała belki sufitowe, czy zostawiasz kolor drewna”… „jakieś srebrne dodatki, marokańska srebrna lampa” No jakoś pomalować muszę (albo tak jak w całym domu pod kolor drzwi, czyli dąb ‘jakiś tam’, albo pobielę – ciągle nie wiem, zdecyduje chyba po montażu drzwi dopiero) Wbrew temu co widać w łazience nie jestem fanka bieli – wyszło to jakoś tak trochę przypadkiem i zupełnie niezgodnie z planem;) Jeśli chodzi o lampy to chyba ‘odpuszczę’ klasyczne wzory (średnio nadają się np. do porannego malowania przed pracą - wiem z doświadczenia), pójdę raczej w lustra… Kamka „Czy moge wiedziec jakich rozmiarow jest to okno dachowe? Czy to Velux?” 94/140 Fakro nazwa12 „możesz napisać ile metrów ma lazienka bo wygląda na ogromną” Wielkość rzecz względna… Moja obecna łazienka z wc ma 2,7m2 także ta jest dla mnie faktycznie ogromna;) Ma 10m2 +1,2m2 „zaplecza” za murem w skosie. Łazienkę wykończoną wrzucę, ale to dopiero jesienią… Mam nadzieję A na koniec początki drugiej – małej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nairda_g 30.05.2011 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 nairda_g - możesz proszę napisać co to za płytki na podłodze? MONOCIBEC Cotto della Rosa kolor: sanguido Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kkkamilka 30.05.2011 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 totalnie nie moje klimaty ale oczami wyobraźni widzę te wiszące szklane lapy z dodatkiem metalu może szkło barwione? kolorowe szklane świeczniki.... ehh... rozmazyłam sie....Chceeee wakacji w dalekich krajachhh....!!!!!! nairda a może przygarniesz mnie w wakacje na tydzień jakiś słoneczny? mogę wysprzątac łazienki po "fachowcach" ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 30.05.2011 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 nairda_godważnie, ale efekt jest rzeczywiście wart ryzyka. zdecydowanie: nietuzinkowe wnętrza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 31.05.2011 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 nairda...brawo! Za brak kopiowania, innowacyjność, odwagę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_cZaRnA_ 01.06.2011 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Witam. Od wczorajszego dnia aż do teraz przejrzałam całe 355 stron tematu. Gratuluję Wam tak wspaniałych pomysłów na łazienkę.Obecnie jestem w trakcie przeprowadzania remontu, dorabiamy pokoje i w tym również łazienkę. Nasza łazienka będzie bardzo, bardzo mała. Dorabiamy ją w już starszym domu, dlatego też perspektyw na większą nie ma. Zresztą w niedługim czasie planujemy budowę domu, więc nie chcę też już w starym budownictwie wydawać nie wiadomo ile, skoro długo tam miejsca nie zagrzeję. Moja łazienka ma ok 1,50x2,30 i co gorsza ograniczona jest skosem. Jak więc widać na podstawie podanych wymiarów cudów nie da się w niej zrobić.Może mają państwo w swoich zbiorach projekt łazienki, powiem to wprost zupełnie niewymiarowej. W każdym pomieszczeniu da się coś wymyślisz, trzeba tylko jak wiadomo mieć jakiś pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.d 01.06.2011 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Witam. Od wczorajszego dnia aż do teraz przejrzałam całe 355 stron tematu. Gratuluję Wam tak wspaniałych pomysłów na łazienkę. A ja gratuluje szybkosci czytania Mnie przejrzenie całego wątku zajęło kilka tygodni, ale to pewnie dlatego, ze przeczytalem kazdy post, nie tylko oglądałem fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amator33 01.06.2011 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Witam. Od wczorajszego dnia aż do teraz przejrzałam całe 355 stron tematu. Gratuluję Wam tak wspaniałych pomysłów na łazienkę. Obecnie jestem w trakcie przeprowadzania remontu, dorabiamy pokoje i w tym również łazienkę. Nasza łazienka będzie bardzo, bardzo mała. Dorabiamy ją w już starszym domu, dlatego też perspektyw na większą nie ma. Zresztą w niedługim czasie planujemy budowę domu, więc nie chcę też już w starym budownictwie wydawać nie wiadomo ile, skoro długo tam miejsca nie zagrzeję. Moja łazienka ma ok 1,50x2,30 i co gorsza ograniczona jest skosem. Jak więc widać na podstawie podanych wymiarów cudów nie da się w niej zrobić.Może mają państwo w swoich zbiorach projekt łazienki, powiem to wprost zupełnie niewymiarowej. W każdym pomieszczeniu da się coś wymyślisz, trzeba tylko jak wiadomo mieć jakiś pomysł. musisz narysować rzut pomieszczenie, gdzie ten skos itd do tego gzdie piony, gdzie odplywy. Dopiero wtedy mozna coś planować, rozmieszczenie urządzen. Określ też wanna czy prysznic, toaleta stojaca, wiszaca itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts