reni1980 24.06.2011 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 Maryblair piękna łazieneczka, pomysł na zabudowę już chwaliłam , a jednak się da nawet w bloku wszystko zmieścić z klasą i elegancją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 24.06.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 patifrati piękne wc, umywalka i bateria boskie, naprawdę super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 24.06.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 patifrati, przecudna i łazienka i wc ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 25.06.2011 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 patifrati jaj mam pytanie o obraz baletnicy Czy to plakat czy obraz naciagniety na rame? Mozna zapytac gdzie kupilas Ja szukam ale jakos widze tylko plakaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Papolinek 25.06.2011 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 Jakie kabiny macie w domu,ewentulnie jakie polecacie.Bede wdzieczny za wszelkie opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 25.06.2011 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 patifrati, bardzo fajna i łazienka i wc. Ja tez myśle, ze szafka w łazience przytłacza wannę, która niewątpliwie ma wiele uroku.Ja bym tę szafke zostawiła tylko skróciłabym od dołu o połowę.Sprawia wrażenie przyciężkawej. Napisz proszę co to za płytki na ścianie w łazience - te pionowe paseczki i co to za bateria i kibelek w wc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irma281 25.06.2011 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 Pomocy:) Kto wie jakie to płytki, zwłaszcza te szare i mozaika?? Bardzo podoba mi się ta łazienka:0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patifrati 25.06.2011 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 patifrati jaj mam pytanie o obraz baletnicy Czy to plakat czy obraz naciagniety na rame? Mozna zapytac gdzie kupilas Ja szukam ale jakos widze tylko plakaty kasiakp ta baletnica to MM bylo ich dosyc duzo na allegro, ale w tej chwili nie umiem ich znalezc gdybys chciala kupic to daj znac to poszukam a jest to obraz naciagniety na rame:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patifrati 25.06.2011 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 Naberia i reni1980 - bardzo dziekuje za mile slowa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patifrati 25.06.2011 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 Elfir wlasnie taka zostala podjeta decyzja obciac sie nie dalo jak mi tu ktos zasugerowal zmnieniam na bialy lakier z drewniana ramke mam nadzieje, ze bedzie lepiej to wygladalo pokaze wam efekt koncowy dziekuje za rady wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 25.06.2011 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 Pomocy:) Kto wie jakie to płytki, zwłaszcza te szare i mozaika?? Bardzo podoba mi się ta łazienka:0 Irma, wydrukuj zdjęcie, jedź do najbliższego LM i wszystko Ci powiedzą, bo przecież to z ich inspiracji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patifrati 25.06.2011 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 patifrati, bardzo fajna i łazienka i wc. Ja tez myśle, ze szafka w łazience przytłacza wannę, która niewątpliwie ma wiele uroku.Ja bym tę szafke zostawiła tylko skróciłabym od dołu o połowę.Sprawia wrażenie przyciężkawej. Napisz proszę co to za płytki na ścianie w łazience - te pionowe paseczki i co to za bateria i kibelek w wc. Agi75 dziekuje bardzo za mile slowa:) plytki o ktore pytasz to CAESAR seria reflex grey - akurat te paseczki to dekor, a cala plytka jest rownie ladna. Niestety nie mam takich zdolnosci, zeby zrobic dobre zdjecie plytek bo niestety nie odzwierciedlaja one rzeczywistosci - sa piekne:) aczkolwiek niedocenione na forum kibelek w wc to GSG seria TOUCH - powiem tak kosztowal kuuuuuuuuuuuupe kasy a nie jestesmy do konca z niego zadowoleni - fakt robi wrazenie poniewaz jest jajowaty (czego tez na zdjeciu tak nie widac) u gory mam 2 razy tanszego meridiana z roca tylko stojacy i jest o niebo lepszy:) bateria to hansgrohe - puravida. fajnie wyglada i ma fajne opcje pierwsza to regulowane pod katem sitko - tzn mozesz miec je bardziej na ukos lub nie (mam nadzieje ze zrozumiesz moj zawily sposob tlumaczenia hihi) a druga opcja to opcja eko - zmniejszona ilosc zuzycia wody, po prostu jest mniejszy strumien:) osoboscie korzystam z opcji 1 poniewaz jak zauwazylas mam baterie z boku umywalki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 25.06.2011 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 dzięki patifrati.Czekam w takim razie na zdjęcia po zmianach szafki. A co do kibelka to myślałam, że to z linea blue... Acha ...i wszystko zrozumiałam Masz dar tłumaczenia Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 25.06.2011 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 (edytowane) Irma, wydrukuj zdjęcie, jedź do najbliższego LM i wszystko Ci powiedzą, bo przecież to z ich inspiracji... ludzie na forum LM wrzucają foty swoich kuchni, łazienek, salonów itd. ale przecież nie wszystkie te pomieszczenia są wykonane z materiałów zakupionych w LM P.S. moim zdaniem płytki to Imola Antares (patrząc na te ciemniejsze) ale nie wiem jak z mozaiką. irma281 zadaj pytanie na forum LM skąd masz to zdjęcie - ktoś je tam umieścił więc będzie znał odpowiedz Edytowane 25 Czerwca 2011 przez alana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 25.06.2011 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 patifrati jakbys miala chwile wolna to poszukaj prosze Ja przekopalam allegro - tak mi sie wydaje przynajmniej - i znalazlam tylko papieroweA wogole to droga byla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niecha27 25.06.2011 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 Pomocy:) Kto wie jakie to płytki, zwłaszcza te szare i mozaika?? Bardzo podoba mi się ta łazienka:0 szarych nie zidentyfikowalam ale reszta to seria Loft z firmy Marconi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Syntia 25.06.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 Witajcie, jestesmy własnie na etapie wyboru płytek do łazienek. Bardzo podoba mi sie (mezowi juz troszke mniej) kolorystyka szarego (NOwa Gala Signum) z terakota drewnpodobna (typu woodentic) i szarego z czarnym/ciemnym grafitowym. Pytanko do osób, które posiadaja juz łazienki w takiej kolorystyce, jak sie w nich czujecie, zwłaszcza w tej ciemniejszej tonacji. Jak sie utrzymuje czystość na kaflach z Nowej Gali, zwłaszcza Signum i Magma?Gdzies mi sie obilo ze ktos nie był zadowolony z terakoty Woodentic? mozna spytac dlaczego?Z góry dzieki za odpPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 26.06.2011 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 Witajcie, jestesmy własnie na etapie wyboru płytek do łazienek. Bardzo podoba mi sie (mezowi juz troszke mniej) kolorystyka szarego (NOwa Gala Signum) z terakota drewnpodobna (typu woodentic) i szarego z czarnym/ciemnym grafitowym. Pytanko do osób, które posiadaja juz łazienki w takiej kolorystyce, jak sie w nich czujecie, zwłaszcza w tej ciemniejszej tonacji. Jak sie utrzymuje czystość na kaflach z Nowej Gali, zwłaszcza Signum i Magma? Gdzies mi sie obilo ze ktos nie był zadowolony z terakoty Woodentic? mozna spytac dlaczego? Z góry dzieki za odp Pozdrawiam drewno+'betonowa szarosc' to polaczenie IDEALNE nowa gala signum jest bezobslugowa nie widac zaaaadnych zaciekow, zaschnietych kropel ect. drewnopodobne mam na podlodze (z innej firmy) i rowniez jestem bardzo zadowolona. powiem tylko tyle ze lazienka to moje ulubione pomieszczenie z calego mieszkania pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 26.06.2011 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 nowa gala signum jest bezobslugowa nie widac zaaaadnych zaciekow, zaschnietych kropel ect. oooo to ciekawa opinia poważnie mówię. Ja Nową Galą Signum 12 jestem zachwycona, ale też widziałam ją u rodziny w kuchni i przedpokoju i niestety było widać kaaaażdą kroplę wody, a pod światło to już w ogóle :/ Dlatego ja z bólem serca uznałam, ze nie jest dla mnie bo ze ścierą latać nie lubię. Czy Nowa Gala SG12 jest tylko matowa (bo taka jest u rodziny) ? Może tylko na tych tak wszystko widać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patifrati 26.06.2011 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 oooo to ciekawa opinia poważnie mówię. Ja Nową Galą Signum 12 jestem zachwycona, ale też widziałam ją u rodziny w kuchni i przedpokoju i niestety było widać kaaaażdą kroplę wody, a pod światło to już w ogóle :/ Dlatego ja z bólem serca uznałam, ze nie jest dla mnie bo ze ścierą latać nie lubię. Czy Nowa Gala SG12 jest tylko matowa (bo taka jest u rodziny) ? Może tylko na tych tak wszystko widać? Mam ja na dole w ubikacji i powiem tak: zalezy jakie masz oczekiwania. ja kupowalam plytki do lazienki i do ubikacji nastepnie przylozylam do moich bialych plytek wlasnie gale i caesara i gala wypadla przy niej tak blado, ze moj maz az chcial je skuc! ale teraz juz sie przywyczailam do mysiego koloru jak to ocenil:) wiadomo sa rozne odcienie szarosci te plytki widzialam tylko na ekspozycji i to w zzasadzie jdna plytke i powiem tak, ze wszystko jest zalezne od tego do jakiego pomieszczenia sie ja da:) co do obslugi to tez nie widzialam duzych problemow wiadomo, ze w kuchni byloby duzo gorzej bo w kuchni jest duuuzo gorzej z utrzymaniem czystosci wiadomo bo jest czesciej uzytkowana:) a jedna rzecz, ktora mnie zaskoczyla i nie bardzo potrafie odpowiedziec na to pytanie otoz mam na dole w kuchni duze gresowe plytki na wysoki polysk i zimne jak cholera wiec latem bez ogrzewania podlogowego ciagnie po nogach jak w gorskim strumyku, a na plytkach gresowych polmatowych i matowych (wlasnie wspominanan gala) jest cieplo do tego stopnia, ze przez kilka dni mialam wrazenie ze podloga jest podgrzewana haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts