ALUTKA W 05.07.2011 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 AGI az mi sie nie chce wierzyc bo ja swoja kupowalam w styczniu i byly w kazdym markecie zatrzesienie. VENUS chcialam taka swojska lazieneczke i taka mam tylko jakbys zauwazyla czekam na lampe nad lustro, czy juz cos w tej sprawie Ci wiadomo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.07.2011 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Kurka no właśnie nie Mogę ją przymierzyć bez podłączenia i cyknąć fotkę żebyś zobaczyła jak ona się prezentuje. Do tej "swojskiej" łazienki ja bym średnio widziała tą ultranowoczesną lampę, chyba że to do tej czarnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 05.07.2011 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 asizo super łazienka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 05.07.2011 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 asizo, cudnie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 05.07.2011 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 asizo ładna łazienka. Podobną mam w swoich inspiracjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 05.07.2011 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 asizo piękna łazienka:yes: świetny pomysł z szafeczkami.... mam pytanie odnośnie szafek pod umywalką - czy to są szuflady? czy ta szafeczka łączona z boku tez jest szufladą? może posiadasz jakieś foto z otwartą szafeczką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.07.2011 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Wygląda jakby wszędzie były szuflady, bo w narożniku jest blenda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 05.07.2011 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 no tez mi się tak wydaje, tzn. te pod umywalką zapewne są szufladami, ale ta z boku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 05.07.2011 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 (edytowane) Dziękuję za komplementy w imieniu mojej łazienki Venus_m ma rację. Szuflady są wszędzie http://img713.imageshack.us/img713/4849/dsc1118v.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img803.imageshack.us/img803/8277/dsc1117.jpg Uploaded with ImageShack.us Szuflady pod umywalką jeszcze nie skończone. Stolarz dopasuje wycięcie w szufladzie dopiero po podłączeniu umywalki. Widzicie też. ze baterii też jeszcze nie ma. Wcześniej tylko wystawiłam do zdjęcia Edytowane 5 Lipca 2011 przez asizo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 05.07.2011 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 asizo dzięki:) świetne rozwiązanie - widać, że masz zdolnego stolarza;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 05.07.2011 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 asizo dzięki:) świetne rozwiązanie - widać, że masz zdolnego stolarza;) Tak, stolarz naprawdę dobry. Bardzo dokładny. Po przeprawach z poprzednim stolarzem aż się bałam zaufać kolejnemu fachowcowi. Ale ten mnie na razie tylko pozytywnie zaskakuje. Teraz robi nam rozbudowę kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 05.07.2011 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 asizo łazienka prezentuje się świetnie, a można gdzieś pooglądać resztę Twojego domku? wzbudziłaś apetyt na resztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 05.07.2011 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 asizo świetna łazienka. Super szuflady pod umywają, no i te ukryte - rewelacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 05.07.2011 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 schowki w ścianie bardzo fajne rozwiązanie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
STEFANY 05.07.2011 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Asizo intersują mnie te czarne płytki, co to za kolekcja, zdradź jak się je użytkuje, widać każdego paprocha? Łazienka śliczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 05.07.2011 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Stefany, płytki Minera Liqua (Tagina), kolor grafit, nic na nich nie widać, moze jedynie białe paprochy, ale muszą być duze. Wody i żadnych śladów, mazów nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 05.07.2011 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Asizo, łazienka świetna bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arogos 05.07.2011 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Argos- ciekawy pomysł na lampki sufitowe, czy drzwi to Simple?i jak oceniasz ich jakość i funkcjonalność, aha i dokładność jeszcze poproszę- dziękuje Drzwi to faktycznie Simple, wizualnie wypadają świetnie, wszyscy znajomi i nieznajomi którzy nas odwiedzają najpierw zwracają na nie uwagę. Jeżeli chodzi o jakość to przy tej cenie jest ok, brałam wersję z wypełnieniem z płyty (nie plaster miodu), są przez to mocniejsze, dobrze spasowane. Jeżeli chodzi o minusy to jeden duży za to że nie są wykończone od spodu, czyli np podcięcie w drzwiach łazienkowych jest surową płytą, podczas procesu podcinania powstają delikatne zadziory co w rezultacie powoduje małe odpryski, mam nadzieję że w miarę czytelnie to opisałam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arogos 05.07.2011 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Alutka i Arogos.... te Wasze wanny już chyba nie do zdobycia Nie ma już ich w ofercie Koła.... Wiecie mooże coś na ten temat??? Coś czuję, że Wam sie chyba jeszcze udało kupić . Trudno... pewnie będe musiała zostać przy linea blue... Wanna nadal do kupienia ale nie ma jej w ofercie Koła ponieważ to wanna produkowana przez firmę Koło dla hipermarketów, możesz ją zakupić np. w Castoramie, Leroy Merlin lub Praktikerze. Wanna występuje pod nazwą Supero lub Perline, jest to uzależnione od marketu, Koło natomiast ma w katalogu wannę Modo, która jest bardzo podobna ale droższa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamka 05.07.2011 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Stefany, płytki Minera Liqua (Tagina), kolor grafit, nic na nich nie widać, moze jedynie białe paprochy, ale muszą być duze. Wody i żadnych śladów, mazów nie widać. Piekne te plytki ,mozna wiedziec jaka cena za m² ? (moze byc na priv.) dziekuje z gory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts