kasik7 06.07.2011 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Maciśliczna łazienka właśnie teraz zobaczyłam że jest identyczna jak ta jaka my mamy w planie:yes:nawet baterię do umywalki mamy tą samą, ten sam rozkład,kolorystyka tylko zamiast wanny będzie kabina.Bardzo chciałam ten kibelek ale mąż uznał że nie jest wygodny i musiałam zakupić inny:(Powiedz mi proszę w jakiej odległości masz muszlę od ściany(od tej sciany z lustrem)Czy tak będzie wygodnie dla dużego faceta czy lepiej gdyby był bardziej oddalony?Jakie w ogóle ma wymiary ta Twoja łazienka?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryba154 06.07.2011 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 nie wiecie która firma ma w swojej ofercie kabiny prysznicowe tak,zeby szyba nie byla przezroczysta tylko miała jakis motyw np.kwiaty,kwadraty?szukam i szukam i nic nie moge znalesc.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 06.07.2011 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 ASIZO kurczę super łazienka!! ale od wczoraj mnie męczy jeden szczegół więc napiszę: nie wiem czy dobrze widzę ale pod drzwiami w ścietle ościeżnicy jest chyba inna podłoga? Czy tak będzie docelowo? Czy jeszcze nie położyliście tam płytek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_lisa 06.07.2011 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 nie wiecie która firma ma w swojej ofercie kabiny prysznicowe tak,zeby szyba nie byla przezroczysta tylko miała jakis motyw np.kwiaty,kwadraty?szukam i szukam i nic nie moge znalesc.... ryba154 a dowiadywałaś się u szklarza o drzwi prysznicowe na zamówienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasik7 06.07.2011 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 ryba154 a dowiadywałaś się u szklarza o drzwi prysznicowe na zamówienie? lub szablon, taka pasta i własnoręczna robota dla odważnych i zdolnych.Na pewno dużo taniej niż gotowe http://glass24.pl/p-4399/pasta-do-matowienia-grawerowania-szkla-29-ml-nr-kat-29.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_lisa 06.07.2011 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 ALUTKA W czy zdradzisz co to za podłoga i jakie ma wymiary płytka? kasik7 dobrze, że zaznaczyłaś "dla odważnych i zdolnych" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryba154 06.07.2011 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 (edytowane) ryba154 a dowiadywałaś się u szklarza o drzwi prysznicowe na zamówienie? narazie nie...myslalam,ze moze jakies znane firmy maja w ofercie... Edytowane 6 Lipca 2011 przez ryba154 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 06.07.2011 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Wanna nadal do kupienia ale nie ma jej w ofercie Koła ponieważ to wanna produkowana przez firmę Koło dla hipermarketów, możesz ją zakupić np. w Castoramie, Leroy Merlin lub Praktikerze. Wanna występuje pod nazwą Supero lub Perline, jest to uzależnione od marketu, Koło natomiast ma w katalogu wannę Modo, która jest bardzo podobna ale droższa. Arogos no dziękuję za dobre informacje Będę szukać po marketach. Ciekawa jestem w takim razie jak z ich jakością...Bo podobno towar robiony specjalnie dla marketów bywa bardzo słaby jakościowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 06.07.2011 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 LISA to woodentic ochra, wymiaru nie pamiętam ten mniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 06.07.2011 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Asizo- dziękuje za info. a wanna Modo jest piękna, ceny szukajcie na cenoe najtańszej albo obdzwonic lokalne sklepy, w sklepie firmowym Kola- cena...hm...duuuuża!! pewnie ze 2razy wyższa niż w markecie dla Marketu cena podobnej wanny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 06.07.2011 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Kamka, kupowałam te płytki po coś ok. 173zł/m2 Alutka, Ty to spostrzegawcza jesteś Tam ma być próg, na razie jest tyko kawałek płyty osb. Próg będzie przykryty blachą nierdzewną, więc będzie taki w kolorze inox. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 06.07.2011 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 ASIZO to git dzis będę spać spokojniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 06.07.2011 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 przepraszam za 'male' opoznienie, ale nie mogalm wczesniej wkleic zdjec. pierwsze dwa zdjecia to nowa gala signum SG13 (ciemniejsze); nastepne dwa to nowa gala signum SG12 (jasniejsze, te co mam w lazience); a to ostatnie to castelvetro misingi akatio. mam nadzieje ze komus sie jeszcze przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 06.07.2011 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Asizo łazienka rewelka , jak przystało na kobiety, córki mają odpowiednią ilośc schowków i szufladek. Ja ostatnio spędziłam cały dzień w składach, hurtowniach i salonach z płytkami. Górna łazienka będzie czarno-biała, dolna grafitowa. Jaksie buziaki dla ciebie i reszty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 06.07.2011 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Asizo łazienka rewelka , jak przystało na kobiety, córki mają odpowiednią ilośc schowków i szufladek. Tak, myśle, że kiedyś, jako nastolatki, to docenią Górna łazienka będzie czarno-biała, dolna grafitowa. To tak jak u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arogos 06.07.2011 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Arogos no dziękuję za dobre informacje Będę szukać po marketach. Ciekawa jestem w takim razie jak z ich jakością...Bo podobno towar robiony specjalnie dla marketów bywa bardzo słaby jakościowo Ja także tak myślałam i nawet nie zaglądałam do marketów, ale wannę Supero wypatrzyłam u kolegi architekta który stwierdził że ta wanna niczym się nie różni od innych i jak chcę przepłacać to moja sprawa. Naprawdę nie mam się do czego przyczepić, prezentuje się świetnie, jest śnieżnobiała, nie dudni, bardzo pasuje mi jej kształt i generalnie niczego innego od wanny nie oczekiwałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.07.2011 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 asizo hmm wszyscy chwalą łazienkę twoją bo jest co, naprawdę fajnie wyszło, zwłaszcza biała mozaika i ciemna podloga, ale musze to napisać, jak zobaczyłam pierwsze zdjecie to pierwsze skojarzenie to z meblami kuchennymi, tzn te szuflady pod umywalką, a druga sprawa, po co pod drzwiami ma być próg, skoro masz jeden poziom podłogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maci 06.07.2011 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Powiedz mi proszę w jakiej odległości masz muszlę od ściany(od tej sciany z lustrem)Czy tak będzie wygodnie dla dużego faceta czy lepiej gdyby był bardziej oddalony?Jakie w ogóle ma wymiary ta Twoja łazienka? Pozdrawiam Odległość od ściany z lustrem to 25 cm, od blatu - 87 cm. Ja mam ok. 190 cm i dla mnie jest w porządku. Jakoś do wygody muszli nie przywiązywałem szczególnej uwagi - nie mam zwyczaju siedzieć na niej dłużej niż to konieczne;). Muszla do Koło Style - nie jest wprawdzie moją wymarzoną, ale ze względu na taki układ instalacji i podejść w łazience wybraliśmy ją - bo najzwyczajniej w świecie jest jedną z mniejszych. A bardziej zależało nam na większej umywalce i blacie obok niej, żeby położyć kosmetycze czy takie tam pierdołki;). Wymiary łazienki to 2,4 x 2,2 (po płytkach trochę mniej;)). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 07.07.2011 04:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 asizo hmm wszyscy chwalą łazienkę twoją bo jest co, naprawdę fajnie wyszło, zwłaszcza biała mozaika i ciemna podloga, ale musze to napisać, jak zobaczyłam pierwsze zdjecie to pierwsze skojarzenie to z meblami kuchennymi, tzn te szuflady pod umywalką, a druga sprawa, po co pod drzwiami ma być próg, skoro masz jeden poziom podłogi Reni, no tak, mogą się te szuflady tak kojarzyc, chociaż mnie się nie kojarzą, pewnie dlatego, ze wysokość blatu jest inna, jest dużo nizej niż blat kuchenny. No i jest węższy. A co do progu, to musimy zrobić, bo różnica poziomu łazienki i podłogi po drugiej stronie drzwi wynosi ok.10 cm. Poddasze adaptowaliśmy na użytkowe, strop nad parterem jest drewniany. Stąd w łazience trzeba było robić wylewkę. Próg delikatnie trzeba podnieść, zeby w razie czego woda z łazienki nie wylewała się na drugą stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
velvet 07.07.2011 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 (edytowane) No to pochwalę się kolejną odsłoną naszej (tzn. naszych córek za jakiś czas) górnej łazienki. Jeszcze trochę do zrobienia, ale już bliżej jak dalej. http://img638.imageshack.us/img638/5742/dsc1108r.jpg Ciekawie się zapowiada. Mam nadzieję, że zobaczymy c.d. A przy okazji zapytam: asizo, jaką masz głębokość blatu pod umywalką Roca Bol? Edytowane 7 Lipca 2011 przez velvet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts