nicol21 28.07.2011 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Elena76 super z tymi wymiarami!!! a czy przez przypadek nei masz wymiarów jak dobrze wyliczyć na oświetlenie nad stół jadalny, nad stolik kawowy w części wypoczynkowej, wysokość kinkietów etc? bo dość pilnie tego potrzebuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 28.07.2011 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Bzdura. Nie wierzę, że to elektryk powiedział.... Włączniki do łazienek powinny mieć odpowiednią klasę wodoszczelności. Wkleję opis klas bo moze się jeszcze komuś przyda. No i to właśnie chciałam usłyszeć Dziękuję. Pozostaje mi tylko przekazać Sąsiadce:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sawcza 30.07.2011 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 Po wielu miesiącach oglądania pokazywanych tu łazienek mogę w końcu pokazać swoje. Nie są takie, jakie wymarzyłam sobie na początku budowania, miały być biało - czarne secret i hanabi. Po wielu tygodniach zastanawiania się i rozmyślania zdecydowałam się na kolekcje zebrano -Pilcha i Hanabi Tubądzin. Ze względu na małe pomieszczenia nie mogłam ująć aparatem całych łazienek. Nie jest to szczyt marzeń, ale mimo wszystko cieszę się, że w końcu je mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 30.07.2011 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 Sawcza, szczerze powiem, że kuchnia zdecydowanie bardziej mi się podoba niż łazienki zwłaszcza w tej pierwszej za dużo się dzieje jak na moje oczy... dużo wzorów, kolorów, i jeszcze ta jasna fuga przecina dla kontrastu te ciemne płytki... to chyba za mała łazienka na tyle dobrego... a jaki kolor w naturze mają te jasne płytki w tej szarej łazience? u mnie wyglądają na różowe ... w sumie ta łazienka jest nawet ok, ale na podłodze tez bym już z kolorami odpuściła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sawcza 30.07.2011 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 Elena, dzieje sie o wiele za duzo, wiem o tym Łazienki nie są moją chlubą, choć jak już wspomniałam, cieszę się z nich. Jasne pytki są koloru kremowego. Minimalizm to to na pewno nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 30.07.2011 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 Sawcza, ale kuchnię masz super mam nadzieję, że nie uraziłam Cię uwagami o łazienkach, bo prawdę mówiąc zobaczyłam je po kuchni, i stąd może jakieś inne oczekiwania miałam w stosunku do nich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 30.07.2011 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 sawcza druga łazienka jest ok jak duże jest lustro [jestem na etapie lustra właśnie] kupowane na wymiar było czy może standardowe jakieś ? pierwszej łazience chyba trochę by pomogła fuga w kolorze płytek, no ale teraz trochę na to za późno.... grunt, żeby było przytulnie mimo tego że nie zawsze możemy mieć wszystko tak jak chcemy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.07.2011 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 sawcza, pierwsza łazienka faktycznie nie ciekawa, po pierwsze jasna fuga na brązowych płytkach razi po oczach a po drugie odcień tego brązu i zieleni jest poprostu brzydki, druga łazienka jest bardzo ładna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 30.07.2011 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 Łazienka ruska26 na mnie nie robi żadnego wrażenia, moim zdaniem nie wyróżnia się niczym nadzwyczajnym na wielu tle innych łazienek tu prezentowanych, no może poza zielonkawymi narożnikami. I tu nasuwa się moje pytanie. Czy ja dobrze widzę, że są to narożniki glazurnicze plastikowe? albo patrzymy na inne łazienki, albo masz źle skalibrowany monitor. Ja widzę złote dekory a wnęki wykończone listwami miedzianymi. Sawcza W pierwszej chaos, za dużo dekorów i kolorów, do tego fuga jasna na ciemnych płytkach i wyszedł efekt poszatkowania. Druga łazieneczka ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Synthia 30.07.2011 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 Sawcza a ja myślę że mieliście plan: do pierwszej łazienki rano na przebudzenie a do drugiej wieczorem na wyciszenie A kuchnia bardzo fajnie się zapowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sawcza 31.07.2011 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 (edytowane) Synthia dokładnie o to nam chodziło nicol21 lustro zamawiane było na wymiar. Musiałabym je zmierzyć, bo teraz wymiarów nie pamiętam. Elena76 oczywiście, że mnie nie obraziłaś Zdaję sobie sprawę z tego, że pierwsza łazienka nie każdemu się spodoba, a co gorsze, jakbym ją zobaczyła na zdjęciu to chyba mnie też by nie zachwyciła. Najważniejsze, że mimo wszszytko dobrze się w niej czuję, chciałam łazienkę żywszą, inna niż wszystkie no i taki efekt otrzymałam ) Edytowane 31 Lipca 2011 przez sawcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wingerman 31.07.2011 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 albo patrzymy na inne łazienki, albo masz źle skalibrowany monitor. Ja widzę złote dekory a wnęki wykończone listwami miedzianymi. Złote dekory owszem, jednak ja dalej widzę tam odcień zieleni na narożnikach A może to patyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morelka1989 01.08.2011 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Sawcza niestety muszę się zgodzić z przedmówcami, że ta pierwsza łazienka jest "pstrokata", za dużo elementów i nie tworzy takiej spójnej całości. Nie przekonuje mnie to osobiście. Ale powiem szczerze, że zielone płytki są super, tylko szkoda, że oddzielone białą fugą. Natomiast druga bardzo fajna, ciekawie wygląda ten pionowy dekor nad muszlą klozetową Jest taka stylowa i elegancka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_lisa 01.08.2011 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 narazie nie...myslalam,ze moze jakies znane firmy maja w ofercie... A ja dzisiaj widziałam w Strefie Wnętrza folie, którą można nakleić na szybę (były przeróżne wzory) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 01.08.2011 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 sawcza, a co to za umywalka w tej beżowo-szarej łazience? I jakie ma wymiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sawcza 01.08.2011 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 umywalka koło twinshttp://www.ceneo.pl/showPicture.aspx?productID=12209985 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emija 01.08.2011 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Sawcza, a mi Twoja łazienka się troszkę podoba razi mnie tylko ten niski biały sufit, wydaje mi się, że gdyby był w kremowym kolorze tych jasnych płytek byłoby ładniej Nie zastanawiałaś się nad tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sawcza 01.08.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 emija sufit jest kremowy niestety aparat mimo wszystko przekłamuje kolory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.d 02.08.2011 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 umywalka koło twins http://www.ceneo.pl/showPicture.aspx?productID=12209985 powinien byc raczej ten link http://kolo.com.pl/produkt/umywalka_twins_60_cm-_z_misa_owalna-_z_otworem-_kolo_simple/32246 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 02.08.2011 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 sawcza gdyby ci sie chciało pobawić w uratowanie tej łazieneczki, to wystarczy mała korekta z fugami. Brązowa przy brązowych płytkach, jaśminowe przy kremowych, zielone przy zielonych. Różnica byłaby kolosalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts