sawcza 02.08.2011 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Myślę, że się pobawię fugami, ale muszę odpocząć od robotników wykańczających wnętrza :/ Wykończyli mnie psychicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 02.08.2011 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 sawcza, wiem coś o tym....powinni inwestorom wypłacać odszkodowania za uganianie sie z ekipami.mogłabyś napisać mi co masz na podłodze w salonie i holu na dole? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sawcza 02.08.2011 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 to gres półpoler masto Paradyża. Odszkodowania to niezły pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 02.08.2011 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 03.08.2011 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Sawcza mi osobiscie kolorystyka w pierwszej łazience bardzo się podoba (lubię ten odcień zieleni) Dopasuj tylko fugi do płytek i będzie cacy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patifrati 03.08.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Błagam niech mnie ktoś oświeci co to za plytki? przejrzalam dzis miliony roznych i tych nie znalazlam... te plytki to ceramstic - alchemia cieszę się, że podobają Ci się w rzeczywistości są zdecydowanie ładniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patifrati 03.08.2011 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Wielkie dzieki! te czy te i tak mi sie podobaja... analizujac dalej ten wc, jak myslicie, co jest nad geberitem?jakis lacobel? chce ja po czesci skopiowac, mam nadzieje,ze sie wlascicielka nie obrazi... tylko mam problem, bo u mnie od drzwi do sciany po tej stronie z lustrem jest zaledwie 20cm chyba blat na taka szerokosc to kiepski pomysl,co? milky way nad geberitem mam farbe a geberit jest obudowany w calosci egzotykiem na polysk (i tez ma to 20 cm na szerokosc) nie gniewam sie ze podpatrujesz, ciesze sie, ze inspiruje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bursztynka 03.08.2011 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 To się pochwalę moją maluteńką i zagraconą, zaśmieconą łazieneczką, niewykończoną, bez dodatków zupełnie niestety:( Na razie oczywiście. Zdjęcia robione na szybko i bez uprzedniego super sprzątania, ponieważ mieliśmy inwazję os. I tak wszystkich mi się nie udało wrzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 04.08.2011 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Ładne płytki. Szkoda, że zdjęcia wklejone poziomo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia176 04.08.2011 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 To ja też pokażę naszą łazienkę po generalnym remoncie. Przede wszystkim chcieliśmy mieć dużą kabinę prysznicową bez brodzika oraz schować pralkę i mnóstwo łazienkowych gadżetów. Jesteśmy baaardzo zadowoleni z efektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 04.08.2011 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Śliczna łazieneczka. Szafka z umywalkami z Ikei? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 04.08.2011 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 śliczna łazienka! jakie to płytki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 04.08.2011 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 kasia176 świetna łazienka. Lubię takie stonowane klimaty Prysznic robi wrażenie. Super! Przyczepiłabym się tylko do kosza na śmieci bardziej widziałabym tam coś tego typu: http://czerwonamaszyna.pl/kosz-na-smieci-blomus-nexio,86,p.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia176 04.08.2011 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Cieszę się, że się Wam podoba Naberia - rzeczywiście szafka z umywalką z Ikei jestem bardzo zadowolona - pojemna, szuflady z cichym domykiem. Madeleine - jeśli pytanie o płytki było do mnie to są to płytki Hersa bianco kupowane w Leroy (kolekcja Cersanitu dla LM), mozaika nie wiem jaka - jakaś włoska chyba, jest szklano-kamienna, spodobała mi się po prostu na ekspozycji w hurtowni. Korozja - chciałam właśnie taką stonowaną łazienkę, którą będę mogła odmienić poprzez prostą wymianę koloru dodatków . A kosz na śmieci jest taki ze względów praktycznych - poprzedni był taki jak pokazany przez Ciebie, ale baaardzo szybko nam się zniszczył, zaczął rdzewieć, dostał jakiś plam i zniechęciłam się. Choć rzeczywiście, taki stalowy wyglądałby lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 04.08.2011 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Prysznic rewelacja możesz tańczyć,śpiewać i co tam chcesz pod tym prysznicem.Jak możesz to pokaż jeszcze środek tego prysznica,jestem ciekawa jaki masz panel .Taki prysznic jest bardzo praktyczny w użytkowaniu i sprzątaniu,coś o tym wiem i jestem bardzo zadowolona:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia176 04.08.2011 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 O tak, z prysznica jesteśmy bardzo zadowoleni, spokojnie mogą się kąpać dwie osoby i sprząta się bardzo szybko. Rozczaruję Cię jednak - nie mamy żadnego panelu ani nawet deszczowni tylko zwykłą słuchawkę prysznicową - wybór jak najbardziej świadomy. A wygląda to tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E w e l 04.08.2011 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 kasia176 jak masz wykończone brzegi i narożniki płytek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andzia84 04.08.2011 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Jakoś tak nie wiem jak-ominął mnie ten wątek. A tu takie śliczne niektóre łazienki:) To i ja się pochwalę swoimi-jeszcze zostało obstawić lustro, posprzątać i pomalować. Co prawda moja mama stwierdziła, że w tej łazience podłoga jest okropna bo przypomina jej komunistyczne jadalnie, ale mi się bardzo podoba http://desmond.imageshack.us/Himg27/scaled.php?server=27&filename=wykoczenie076.jpg&res=medium http://desmond.imageshack.us/Himg839/scaled.php?server=839&filename=wykoczenie078.jpg&res=medium http://desmond.imageshack.us/Himg807/scaled.php?server=807&filename=wykoczenie099.jpg&res=medium A to dolna maleńka łazieneczka: http://desmond.imageshack.us/Himg16/scaled.php?server=16&filename=wykoczenie110.jpg&res=medium http://desmond.imageshack.us/Himg804/scaled.php?server=804&filename=wykoczenie109.jpg&res=medium Może nie są one jakoś super wypasione, ale za te pieniądze jakie na nie przeznaczyliśmy to i tak szczyt marzeń, a i nam się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia176 04.08.2011 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Ewel, tak naprawdę to różnie. Generalnie płytki były szlifowane pod kątem, by ładnie schodziły się na narożnikach ścian i na parapecie. Półka z geberitem i umywalką jest wykończona mozaiką tzn. mozaika przykrywa brzeg płytki. Przy wejściu do prysznica na ścianach zostawiliśmy widoczny brzeg płytki (glif???) - mozaika została wklejona pomiędzy płytki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia176 04.08.2011 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 (edytowane) Andzia, podoba mi się bardzo obramowanie lustra. Takie trochę "pałacowe" te Twoje łazienki, widziałabym tu baterie takie bardziej retro. Edytowane 4 Sierpnia 2011 przez kasia176 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts