Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

co to za płytki? jaka firma i seria? Pięknie wyglądają :)

Chyba zbiorę się na odwagę i poddam waszej ocenie moją łazienkę.

http://lh4.ggpht.com/-AU5P4GoeCxE/TlZ3pRa0bmI/AAAAAAAAA4E/pT6aLULuDP8/s640/IMG_0807.JPG

http://lh6.ggpht.com/-XP4g0JZ32uY/TlZ3mMfL3nI/AAAAAAAAA34/agQoY4sWeHw/s640/IMG_0802.JPG

Ach piękna, piękna :). Myślę o dokładnie takiej wannie. Jest ich sporo na rynku, ale ta bardzo mi się podoba. Czy można wiedzieć kto jest jej producentem?

o żesz asizo, pięknie!

zdradź co to za bateria nad umywalka, zastanawiam sie jakim cudem ja przegapilam ;)

Duś, no dzięki, dzięki :)

Chodziło mi przede wszystkim o to, by pokazać leaat szczelinę wokół lustra pod skosem (niezafugowaną zresztą jeszcze), a ze wcześniej też pytała o baterię i prysznic, to już wszystko obcykałam.

Bateria to Paffoni Light LIG085.

Asizo czy te płytki Tagina Grafit sa faktycznie grafitowe czy raczej juz czarne?Chcialabym dac je u siebie na podloge ( dalej utrzymujesz ze sa bezproblemowe w utrzymaniu czystosci i nie widac na nich plam po wodzie?)a sciany wylozyc jakas inna CZARNO-biała plytka.Jaka dobrałes do nich fuge?(producent i nr )

Mozesz pokazac swoja łazienke z dalszej perspektywy :)Czy mozaika z paradyza ma kostke 4,8x4,8 czy jest to ta drobniejsza 2,3x2,3?

Słiczna ta Twoja łazienka :)

co to za płytki? jaka firma i seria? Pięknie wyglądają :)

Łazienkę robiliśmy w zeszłym roku, faktury mam w biurze rachunkowym, a nie wszystko dobrze pamiętam, ale co pamiętam napiszę. Więc tak: podłoga to na pewno NovaBell seria chyba Pietra di Basalto kolor Nero. Na ścianach jest Porcelanosa, ale nie pamiętam jaka to seria. Jedne są białe, drugie czarne, bardzo błyszczące, rektyfikowane, a patrząc z bliska mają takie cieniutkie paseczki biegnące w poprzek. Dekory to Arpa seria Art, ten konkretny dekor nazywał się Arabesque Nero. Co do mozaiki na wannie to jest to jeszcze inny producent, ale za cholerę nie pamiętam który. Pamiętam tylko, że mozaika jest włoska. Tak więc jeden wielki misz-masz :-)

hester

zdecydowanie 2 kolory fugi i to czarna na czarnych płytkach i pomarańczowa na pomarańczowych płytkach, wyjdzie wtedy ładna powierzchnia. jeśli odwrócisz kolory to będzie poszatkowane strasznie. mam nadzieję, że pomysł żony dotyczył tej pierwszej opcji fugi :)

zdecydowanie się zgadzam, odwrócenie kolorów fug nie będzie dobrym pomysłem. Łazienka będzie wtedy wyglądała dziwnie. Tym bardziej, że w obecnym stanie jest idealnie, wszystko dopasowane. Kompozycja będzie zachowana.

asizo dziekuje:hug:

zdjecia z lustrem posluzyly jako pogladowe.

Baterie przyszly wczoraj, cudne!!!! zaluje, ze nie wzielam dwoch Lightów, jest nieporownywalnie piekniesza niz bateria berry, jak ktos sie waha jeszcze nad zakupem to polecam brac w ciemno:D to jest BATERIA!

zestaw prysznicowy rownie cudny i porządny...

dzieki asizo raz jeszcze;)