morelka1989 02.09.2011 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Jestem absolutnie zachwycona! Super wyczucie stylu, połączenie czarnego i różu jest fenomenalne, a jak pojawi się jeszcze ta tapeta to już w ogóle będzie ekstra. Powiedz mi co to jest za kabina prysznicowa? Widzę, że zamontowałaś deszczownicę zamiast zwykłego panelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 02.09.2011 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 krótko mówiąc: pieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 02.09.2011 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 leaat wyglada mi to na swiatelka ledowe ze skoffa Tak właśnie jest Venus_m, długo się zastanawiałam nad tapetą. Początkowo myślałam o fototapceie - jakieś cz-b zdjęcie córek + akcent z fuksji, ale wygoda wzięła górę i wybrałam taką gotową tapetę. Jest jej sporo, więc reszta będzie ogła zostać wykorzystana przy urządzaniu pokoju którejś z moich królewien. Deyah, lampki kupione w sklepie stacjonarnym. Szukałam takich w sieci, ale nie znalazłam. Znalazłam tylko włoskie, designerskie oryginały w cenie chyba 300zł/szt. Za moje podróbki płaciłam po 60zł. Nawet producenta nie pamiętam. Wiem tylko, ze w nazwie było coś a la LEDO Chrome. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 02.09.2011 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Jestem absolutnie zachwycona! Super wyczucie stylu, połączenie czarnego i różu jest fenomenalne, a jak pojawi się jeszcze ta tapeta to już w ogóle będzie ekstra. Powiedz mi co to jest za kabina prysznicowa? Widzę, że zamontowałaś deszczownicę zamiast zwykłego panelu. Morelka, dzięki. Kabina robiona przez szklarza. Brodzik to Sanplast Space Mineral 120x70. Odnośnie zestawu prysznicowego, to po prostu zestaw prysznic+deszczownica. Paffoni Stick z baterią termostatyczną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 02.09.2011 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Leaat, ja mam niecałe 155cm. Jak mi projektantka wyrysowała blat na 70cm, to chodziłam z miarką, mierzyłam i byłam prawie pewna, ze się dziewczyna pomyliła, bo bardzo nisko mi się ten blat wydawał. Ale jej zaufałam i rzeczywiście, przy tej umywalce, blat na 70cm jest idealny. Można normalnie umyyć ręce, nawet dzieci sobie radzą. Wyszło bardzo dobrze i wygodnie, zresztą standardowo brzeg umywalki powinien być na 85cm. Chyba, ze użytkownicy łazienki są nieprzeciętnie wysocy, to można robiŻć wyżej. Przy Twoich 160cm na pewno nie powinien być wyżej Dzięki za chmiel Ja mam 10 cm wzrostu więcej a blat 5cm wyżej więc powinno być dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 02.09.2011 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 asizo, łazienka piękna ale widzę, ze wykonawcę też miałaś myślącego. łazienka wygląda na czyściutko zrobioną. Mam pytanie - czy to szkło które wystaje poza ściankę ma pełną głębokość brodzika, czy jest to tylko kawałek dostawiony do płytek? I czy nie cieknie tamtędy woda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 02.09.2011 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Asizo oniemiałam Pieknie Ci to wszystko wyszlo .Przez te Twoje slicznosci zaczełam sie zastanawiac czy nie zminic planow i gornej łazienki nie zrobic czarno-białej a dolnej szarej (miało być odrotnie ). Miałabym o tyle łatwiej ze mogłabym (jesli pozwolisz:cool:) ściagnąć od Ciebie zestaw płyteczek Ja łazienki bede robic dopiero w przyszłe wakacje wiec moze i Twojka szara mnie zainspiruje Masz projekty łazienek czy sama to wszytsko wymyślasz? Zastanawia mnie jeszcze czemu w łazience dałąś drewnane okno.jak my zamawialiśmy dachowe mówili ze do łązienki tylko PVC. Rozumiem ze szafki byly robione na zamaowienie.A z czego wykonany jest blat? Szkoda ze nie masz swoej galerii bo jestem pewna ze i inne pomieszczenia sa godne pozazdroszczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 02.09.2011 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 asizo, wyszło rewelacyjnie:yes: Bardzo mi się podoba:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mleczajka 03.09.2011 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 (edytowane) Uploaded with ImageShack.ushttp://img854.imageshack.us/img854/928/dsc1287k.jpg jakiej głębokości masz blat w miejscu, gdzie stoi umywalka? Edytowane 9 Września 2011 przez mleczajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 03.09.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 wow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xzxsza2 03.09.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 (edytowane) Jaka to moze być płytka Edytowane 3 Września 2011 przez xzxsza2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 03.09.2011 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 Gardenia Orchidea, seria Luminor http://www.camero.pl/plytki_ceramiczne/gardenia_orchidea/luminor,610.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa MM 04.09.2011 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 Witam, czy wie ktoś może, co to są za płytki? http://i54.tinypic.com/nf19y1.jpg Hej, To jest ASCOT CERAMICHE. Wrzuć w google to znajdziesz jaka seria. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 04.09.2011 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 A może ktoś zna pochodzenie tych płytek na podłodze i na ścianie z oknem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 04.09.2011 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 asizo po wykończeniu jeszcze piekniej, nawet szlafrok pod kolor. mogłabyś zdradzić co to za tapeta i skąd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 04.09.2011 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 asizo, z dodatkami jeszcze cudniej. Gratuluję superowej realizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 04.09.2011 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 asizo po wykończeniu jeszcze piekniej, nawet szlafrok pod kolor. mogłabyś zdradzić co to za tapeta i skąd? To ręcznik z Hello Kitty Tapeta Marimekko. Są w sieci, ale ja akurat kupowałam w stacjonarnym sklepie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klodziki 04.09.2011 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 Asizo jaki wymiar ma twoja kabina natryskowa, a raczej drzwi? I jeśli możesz napisz czy robione na wymiar i jaki koszt? Jestem przed zamówieniem u szklarza i za drzwi 110 cm (70 cm plus 40 szyba stała) z dostawką boczną, tak jak u Ciebie, chce 2700 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 04.09.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 Klodziki, nie wiem, ale wydaje mi się, ze to normalna cena. U mnie szklarz policzył 3200 za kabinę + 2 lustra. Wymiary brodzika to 120x70. Kabina ma wys. 2m. Drzwi mają ok 75cm do tego kawałek ścianki (do 120cm) i ścianka boczna 25cm. Ktoś mnie jeszcze pytał o szer. blatu pod umywalką - przepraszam, ze nie odpowiedziałam. 43cm dokładnie. Blat z laminatu (Kronopol lub Pfleiderer, nie pamiętam). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 04.09.2011 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 To ręcznik z Hello Kitty Tapeta Marimekko. Są w sieci, ale ja akurat kupowałam w stacjonarnym sklepie. no wiesz z Hello Kitty czy nie ale kolorami pasuje:) masz moze link do sklepu gdzie kupiłaś te tapete? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts