kakusek 04.09.2011 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 Asizo czy Meteory rowniez zamawialas w sklepie akcess?Nie moge znalezc tych plytek na ich stronie (chcialam zobaczyc cene ) jak rowniez w ofercie netowej nie wyskakuje mi aby mieli te grafitowe płytki z Taginy:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrewhoopoe 05.09.2011 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 (edytowane) asizoto ja jeszcze spytam o Twój brodzik , czy jesteś z niego zadowolona? Też zamierzam kupić dwa brodziki z tej firmy, wykonane są z konglomeratu a ludzie w jakimś wątku tu na forum narzekali że konglomerat bardzo się rysuje, o już wiem tutaj http://forum.muratordom.pl/showthread.php?155586-Meble-%C5%82azienkowe-ELITA-KWADRO-kto-ma-co-s%C4%85dzicie, trochę zmartwiły mnie te opinie i szczerze mówiąc nie wiem co robić. Wydaje mi się że brodziki bardziej są narażone na porysowanie niż umywalki, zwłaszcza jak do takiego brodzika" wpadają" oblepione piachem dziecięce stópki.. I jeszcze pytanie czy tak płytkie brodziki dobrze radzą sobie z odpływem wody? Podobają mi się właśnie takie niziutkie, ale z drugiej strony nie wiem czy są prakytyczne. Przy okazji jeszcze pytanie czy ktoś z forumowiczów spotkał się z bateriami firmy actima, wydaje mi się że jest to ta sama firma co excellent , bo strona http://www.actima.pl przekierowuje na stronę producenta min. wanien. Pytam bo chcę kupić wannę aquaria i chciałabym zamontować baterię wannowo prysznicową na krótszym boku tej wanny. Excellent podaje ze jest taka możliwość i zaleca baterie actima. Wzięłabym inną , ale problem w tym że brzeg wanny jest wąski i większość baterii po prostu nie wchodzi . Edytowane 5 Września 2011 przez Andrewhoopoe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 05.09.2011 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 no wiesz z Hello Kitty czy nie ale kolorami pasuje:) masz moze link do sklepu gdzie kupiłaś te tapete? Kupowałam (zamawiałam, bo czekałam ok. miesiaca) w sklepie stacjonarnym - dziś jadę odebrać. Ale tu np. też jest: http://www.moomo.pl/tapety-1/marimekko/volume-01.html?p=4 i tu: http://sklep.nina.com.pl/search.php?search_query=sipri&submit_search=Szukaj Szara z tej kolekcji też mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 05.09.2011 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Asizo czy Meteory rowniez zamawialas w sklepie akcess?Nie moge znalezc tych plytek na ich stronie (chcialam zobaczyc cene ) jak rowniez w ofercie netowej nie wyskakuje mi aby mieli te grafitowe płytki z Taginy:bash: Nie, nie zamawiałam Meteorów w akcessie, bo jednak udało mi się sporo taniej znaleźć. Zamówiłam tu: http://allegro.pl/plytki-ceramiczne-casalgrande-meteor-i1756136515.html Ta ich strona w necie to jednak nie jest najlepsza. Wydaje mi się, ze lepiej zadzwonić i zapytać. Albo szukać w sieci i gdzieś indziej zamawiać. W przypadku Meteorów wyszło mi ponad 50zł taniej na metrze i prawie 20 zł taniej na dekorze, więc różnica spora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 05.09.2011 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 asizo to ja jeszcze spytam o Twój brodzik , czy jesteś z niego zadowolona? Też zamierzam kupić dwa brodziki z tej firmy, wykonane są z konglomeratu a ludzie w jakimś wątku tu na forum narzekali że konglomerat bardzo się rysuje, o już wiem tutaj http://forum.muratordom.pl/showthread.php?155586-Meble-%C5%82azienkowe-ELITA-KWADRO-kto-ma-co-s%C4%85dzicie, trochę zmartwiły mnie te opinie i szczerze mówiąc nie wiem co robić. Wydaje mi się że brodziki bardziej są narażone na porysowanie niż umywalki, zwłaszcza jak do takiego brodzika" wpadają" oblepione piachem dziecięce stópki.. I jeszcze pytanie czy tak płytkie brodziki dobrze radzą sobie z odpływem wody? Podobają mi się właśnie takie niziutkie, ale z drugiej strony nie wiem czy są prakytyczne. . Jestem na razie zadowolona z brodzika. Co do odprowadzania wody, to nie ma najmniejszego problemu. Co do zarysowań, to nie wiem, bo u mnie takich nie będzie na pewno, ponieważ pokryłam powierzchnię brodzika zabezpieczeniem antypoślizgowym i teraz jest taki chropowaty Swoją drogą - polecam ten Stop it. Fajne rzecz, zwłaszcza przy dzieciach. Te brodziki konglomeratowe są gładkie jak szkło i dlatego dużo bardziej śliskie niż akrylowe - takie moje odczucie. Teraz nie da się w nim poślizgnąć W ogóle to kupiłabym płaski akrylowy, ale u mnie rozmiar nie pasował. Musiał być 120x70 i tylko taki znalazłam we w miarę rozsądnej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrewhoopoe 05.09.2011 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Dzięki za informację, nie słyszałam o tym preparacie.Możesz napisać jeszcze słówko czy sama go malowałaś czy producent pokrywał, gdzie się to kupuje? Zastanawiam się jeszcze czy jak powierzchnia zrobiła sie chropowata to czy nie będzie trzymac brudu z kolei i czym sie czyści taki brodzik? Ja też mam wymiary 90 x 100 i 80 x 100 i własciwie tylko te są w rozsądnej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniak25 05.09.2011 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 (edytowane) Kasiu to ja jeszcze wtrącę bo też mnie szklarz zapytał. Najpierw faza miała być ale że lustro wklejane między płytki a nie na płytki zdecydowaliśmy się bez fazy. On jednak powiedział że robi się takie wykończenie na brzegach (myślę ze można to nazwać mini fazą) żeby się nie błyszczało czy nie odbijało coś. Za lustro 80x65 wraz z montażem zapłaciłam 140zł.W mojej galerii wrzuciłam na końcu parę zdjęć to sobie zerknij jak to wygląda (lustro świeżo klejone więc jeszcze brudne i bez fugi). Edytowane 5 Września 2011 przez aniak25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 05.09.2011 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Asizo dzikuje za link.Faktycznie taniej niz w sklepach bo tam widzialam te plytki za 160 zł. Koniecznie napisz czy transport dotarl bezproblemowo i pochwal sie choc jedna fotka nowych plyteczek:D Ja mam juz kilka typow i jak bede w PL postaram sie je obejrzec a potem pewnie tez zamowie w sklepie netowym skoro takie duze roznice w cenie.U nas pod prysznicem ogrzewanie podlogowe wiec chyba nie ma sensu dawac brodzika ale gdybym miala kupowac to tez kupilabym taki niski jak u Ciebie-jest swietny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 05.09.2011 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Dzięki za informację, nie słyszałam o tym preparacie.Możesz napisać jeszcze słówko czy sama go malowałaś czy producent pokrywał, gdzie się to kupuje? Zastanawiam się jeszcze czy jak powierzchnia zrobiła sie chropowata to czy nie będzie trzymac brudu z kolei i czym sie czyści taki brodzik? Ja też mam wymiary 90 x 100 i 80 x 100 i własciwie tylko te są w rozsądnej cenie Sama malowałam. To zestaw do-it-yourself Brzeg do miejsca gdzie się obniża (tak ok. 8cm od brzegu brodzika) okleiłam taśmą papierową i malowałam waeczkiem. Wszystko jest w zestawie (wałek, kuwetka, płyn do wyczyszenia powierzchni przed malowaniem, i preparat). Zajmuje to 15min. Tu zamawiałam: http://www.giorgin.pl/113/Produkty/STOP_it.html Czyści się bez problemu, gąbką lub szmatką. Przynajmniej na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 05.09.2011 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Dzięki Asizo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szama 06.09.2011 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Kakusek płytki Meteor kupiłam w sklepie w Katowicach za 99.90 zł Almond i Noce 30X60. Normalna cena to 119, ale dają rabat na kartę Ikea Famili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 06.09.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Łazienkę robiliśmy w zeszłym roku, faktury mam w biurze rachunkowym, a nie wszystko dobrze pamiętam, ale co pamiętam napiszę. Więc tak: podłoga to na pewno NovaBell seria chyba Pietra di Basalto kolor Nero. Na ścianach jest Porcelanosa, ale nie pamiętam jaka to seria. Jedne są białe, drugie czarne, bardzo błyszczące, rektyfikowane, a patrząc z bliska mają takie cieniutkie paseczki biegnące w poprzek. Dekory to Arpa seria Art, ten konkretny dekor nazywał się Arabesque Nero. Co do mozaiki na wannie to jest to jeszcze inny producent, ale za cholerę nie pamiętam który. Pamiętam tylko, że mozaika jest włoska. Tak więc jeden wielki misz-masz Żeby nie te dekory przy lustrze, to już gdzieś podobną łazienkę widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoll761 07.09.2011 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Hej, To jest ASCOT CERAMICHE. Wrzuć w google to znajdziesz jaka seria. Dzięki Płytki znalezione i zamówione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 08.09.2011 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 asizo - i ja dołączę do wszystkich achów i ochów - PIęKNIE !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 08.09.2011 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 a ja poczekam na zdjęcia szaro-drewnianej łazienki żony_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 08.09.2011 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 asizo - i ja dołączę do wszystkich achów i ochów - PIęKNIE !!! I ja też powiem pięknie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniula_bl 11.09.2011 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 ja tez wkleję parę zdjęć mojej łazienki:D brak luster, dozowników, uchwycików, wieszaczków, kosza na śmieci i czegoś ładnego na okna, ale co mi tam chodzi też o dobranie kolorów ręczników i chodniczków do tej łazienki pomożecie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 11.09.2011 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 piękny jest ten brąz przy kibelku, bardzo efektownie wyglada. w ogóle bardzo ładna lazieneczka, choć ogólne wrażenie psuje mi ta listwa na stopniu przy wannie. jeśli już musiała być, szkoda że jej nie przespreyowaliscie choćby na brąz.co do koloru dodatków - w zasadzie wszystkie chwyty dozwolone. ponieważ jednak jest całkiem elegancko, pozostałabym w tym klimacie i wybrała jednokolorowe ręczniki (białe, kremowe lub niezbyt ostre pastelowe) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniula_bl 11.09.2011 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 i jeszcze pięć, bo mi się nie pomieściły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xewcykx 11.09.2011 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 i jeszcze pięć, bo mi się nie pomieściły Witam,możesz napisac co to za kibelek:-)piękna łazienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts