kakusek 15.10.2011 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Ok -dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 15.10.2011 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Alexia mieć taką łazienkę jak Twoja to marzenie nie jednej z nas,Łazienka duża,przestronna wszystkie detale dograne bardzo fajnie,Masz co pokazać,bo taka łazienka to już luksus,ten metraż powala na kolana, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 15.10.2011 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Jakiego materiału użyłaś na obudowę stelaża? Pozdrawiam A. Szpilka to ta sama kolekcja My Way, tylko format dechy inny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 15.10.2011 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Mam pytanie, czym czyścili Wasi fuksiarze płytki po fudze epoksydowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anowi3107 16.10.2011 01:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 A oto nasza łazieneczka.Brakuje jeszcze szafki pod blatem, ale to może kiedyś Strasznie żałuję że mamy piecyk gazowy który psuje nieco efekt i zabiera miejsce:( A tak było przed Łazienka rewela :0) o takiej składanej kabinie to nawet nie słyszałam ogólnie moje klimaty - elegancko i bez kwiatków na płytkach Szkoda tylko że ten piec musi tam być - ja swój przesunęłam w kąt i zabudowałam regipsem z dwóch stron - tylko drzwi jeszcze nie ma - a pralka została weksmitowana do kuchni . Bardzo mi się podoba a to kryjówka dla mojego pieca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 16.10.2011 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 A można tak piece gazowe teraz zabudowywać? Kiedyś nie wolno było (10 lat temu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leaat 16.10.2011 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 e tam, az tak zle to nie wyglada...moze pomalowac obudowe proszkowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 16.10.2011 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 kasik7 noooo....moje klimaty.Napisz proszę co to za lusterko, jakiej firmy i za ile ono jest na wysięgniku? A czym obłożony masz blat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasik7 16.10.2011 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 (edytowane) kasik7 noooo....moje klimaty.Napisz proszę co to za lusterko, jakiej firmy i za ile ono jest na wysięgniku? A czym obłożony masz blat? Lusterko http://img17.allegroimg.pl/photos/oryginal/18/70/64/14/1870641458 od tego sprzedawcy http://allegro.pl/lusterko-lustro-lazienkowe-led-powiekszajace-i1870641458.html średnica 21,6 (ma jeszcze o średnicy 26 ale ja uważam że to jest w sam raz) W ogóle wszystkie wieszaczki i uchwyty na ręczniki i papier też kupiłam u niego.Świetna jakość i obsługa. Lusterko jest na wysięgniku, 3x powiększa.Wszystkie części metalowe, bardzo solidna robota Na blacie woodentic brown Edytowane 16 Października 2011 przez kasik7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margulka 16.10.2011 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 A oto nasza łazieneczka.Brakuje jeszcze szafki pod blatem, ale to może kiedyś Strasznie żałuję że mamy piecyk gazowy który psuje nieco efekt i zabiera miejsce:( Piecyk rzeczywiście w fatalnym miejscu. Szkoda, że nie przenieśliście go gdzieś lub nie zabudowaliście, na przykład nad pralką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 16.10.2011 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 kasik7 piękna łazienka Mam pytanie techniczne - jakie wymiary ma kabina? Jaka jest szerokość drzwi do niej? Mam małą łazienkę na parterze w podobnym układzie i też myślę o takiej kabinie Gdzie zamawiałaś szklenie do niej i w jakiej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasik7 16.10.2011 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 kasik7 piękna łazienka Mam pytanie techniczne - jakie wymiary ma kabina? Jaka jest szerokość drzwi do niej? Mam małą łazienkę na parterze w podobnym układzie i też myślę o takiej kabinie Gdzie zamawiałaś szklenie do niej i w jakiej cenie? odpowiedź tutaj http://forum.muratordom.pl/showthread.php?168786-NASZE-WN%CATRZA-W-SZARO%8CCIACH-zdj%EAcia-realizacji-naszych-forumowicz%F3w-D/page77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 16.10.2011 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 odpowiedź tutaj http://forum.muratordom.pl/showthread.php?168786-NASZE-WN%CATRZA-W-SZARO%8CCIACH-zdj%EAcia-realizacji-naszych-forumowicz%F3w-D/page77 Faktycznie tak się dziwiłam, że mój wpis dot. Twojej łazienki zniknął ale widzę, że jest w 2 tematach i wszystko jasne Szerokość 70 - u nas wyjdzie identycznie, dobrze wiedzieć, że to wygodny wymiar bo byłam przerażona wizją ciasnej kiszki zamiast fajnej kabiny. Jeśli osoba, która wykonywała Wam łazienkę się zgodzi ja również poproszę o namiar bo też budujemy w okolicach Krakowa a od łazienek nie mamy jeszcze nikogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anowi3107 16.10.2011 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 a ja mam jeszcze pytanko o kratké wentylacyjna - gdzie to mozna dostac ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasik7 16.10.2011 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Nasza jest z Castoramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 16.10.2011 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Witam. Prace nad naszą dolną łazienką dobiegają do końca Niestety albo stety zmieniliśmy projekt w wyniku czego mamy szerszą umywalkę, w projekcie była tylko 40 cm. Czekamy na lustro , grzejnik , Zmieniliśmy tez układ płytek - więcej było pasów brązowych lecz płytki tau ceramica są metalizowane co nie bardzo przypadło nam do gustu i w związku z tym urodziłą się mała beżowa łązienka. Ledy mozna wyłączyc wyglądają wiesniacko lecz chciałem miec oprocz normalnego oswietlenia energooszczędne więc jest. Szukam drzwi suwanych o szerokośći 160 cm moze ktos się z tym spotkał i ma takowe u siebie myslałem ze sam parawan szklany wystarczy lecz z deszczownicy zbyt chlapie i niestety musi zaistniec kabina zamykana . kilka fotek http://images43.fotosik.pl/1156/719b581828e888bbmed.jpg http://images35.fotosik.pl/969/1fd1680701070fc7med.jpg http://images35.fotosik.pl/969/06a191140362f47amed.jpg http://images35.fotosik.pl/969/fdcdf3a72bf47288med.jpg http://images40.fotosik.pl/1147/f4907386e5e6daa7med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 16.10.2011 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 (edytowane) kasik7 fajna prosta łazienka Ale faktycznie ten piecyk psuje efekt. Szkoda, ze nie umieściliście go w zabudowie bo widzę, ze miejsce by było na taką szafę. Generalnie jeśli Wam nie przeszkadza to jest ok Aleksandryta jak się dobrze pomyśli to można to dziadostwo świetnie ukryć tylko trzeba myśleć jednak o dobrej wentylacji Ja się mocno nakombinowałam, ale udało się i piecyk opuścił łazienkę przenosząc się do wnęki w wc...przy pełnej zgodzie kominiarzy anowi3107 ale ten Twój piecyk to chyba nie gazowy? Nie widziałam takiego szukając mojego Edytowane 16 Października 2011 przez alana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
heros 16.10.2011 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 hej No ladniutkie te wasze lazieneczki no i styl zupelnie inny od tutejszego .W wiekszosci zuwazylem ze plytki macie po sam sufit ,czym to jest podyktowane , moda ,estetyka, wygoda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 17.10.2011 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Nasza łazieneczka , jeszcze nie mamy docelowego lustra i półek we wnęce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anowi3107 17.10.2011 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 kasik7 fajna prosta łazienka Ale faktycznie ten piecyk psuje efekt. Szkoda, ze nie umieściliście go w zabudowie bo widzę, ze miejsce by było na taką szafę. Generalnie jeśli Wam nie przeszkadza to jest ok Aleksandryta jak się dobrze pomyśli to można to dziadostwo świetnie ukryć tylko trzeba myśleć jednak o dobrej wentylacji Ja się mocno nakombinowałam, ale udało się i piecyk opuścił łazienkę przenosząc się do wnęki w wc...przy pełnej zgodzie kominiarzy anowi3107 ale ten Twój piecyk to chyba nie gazowy? Nie widziałam takiego szukając mojego Moj piec - nie dosc ze gazaowy to jeszcze dwufunkcyjny - moze dlaczego nie widzialas bo nie potrzebowalas akurat dwufuncyjnego. Wydaje mi sie ze wlozenie pieca do szafki to nie lamanie przepisow a zawsze wyglada lepiej - prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts