budowniczy30 31.10.2011 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 budowniczy 30 łazienka piękna, duża przestronna, szkoda, ze nie ma dwóch umywalek, bo aż sie prosi i jakiś prysznic by sie przydał. Witam, oczywiście prysznic jest za wanną, tylko po prostu nie widać, ponieważ tam będzie tylko szyba:), umywalkę wybraliśmy jedną dużą, tak jest nam wygodnie, nie wstajemy razem do pracy więc kłótni nie będzie:), a jak trzeba to są dwie pozostałe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarett 31.10.2011 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Nie wiem czy to dobre miejsce, ale na pewno najwięcej doświadczonych osób. Z wielu względów pasuje mi w 'głównej' łazience wstawić umywalkę 60cm. Czy to nie jest za mało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 31.10.2011 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 jarett, ja mam 70 i jest gigantyczna. 60 w zupełności by wystarczyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarett 31.10.2011 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 może to kwestia trudności w przestawieniu się, bo początkowo miała być 80cm, ale troszkę zmienił się zamysł. Ale jak patrzę, że ludzie mają po 120 cm albo 2x60cm to zastanawiam się czy coś ze mną jest nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 31.10.2011 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 myślę, że dużo zależy w gruncie rzeczy od kształtu i głębokości. jeśli wybierzesz płytką 80, to zawsze będzie ci się wydawała mniejsza niż głęboka 60. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tamara1 01.11.2011 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 budowniczy 30 łazienka piękna, duża przestronna, szkoda, ze nie ma dwóch umywalek, bo aż sie prosi i jakiś prysznic by sie przydał. a ja będę miała tylko jedną umywalkę i to z wyboru:)...jakoś nie mam parcia, żeby obok mnie ktoś równocześnie mył zęby...cenię sobie intymność w łazience, ale to może tylko ja tak mam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emjot27 01.11.2011 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Tamara1 My również tak mamy. Jedna umywalka w łazience wystarcza nam w zupełności. Zawsze gdyby coś, to druga osoba może skorzystać z łazienki na dole. Co do wielkości umywalki to w jednej łazience mamy taką na 110 cm ale dość płytką natomiast w drugiej mamy 60cm ale za to głęboką. Z tych dwóch ta druga wg mnie jest wygodniejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.11.2011 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Hej agalind No i na razie nic nie robimy i myślę, że tak zostanie. Chcę tylko dokupić jakiś ładny chromowany syfon, bo ten co jest teraz miał być ukryty w szafce Na podłodze mamy płytki NovaBell NaturallWood 815 Rovere Blanc. Pozdrawiam. Dziękuję za namiar na płytki:) Chromowany syfon koniecznie:). Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 01.11.2011 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 kupowalem chromowany syfon w cenie 40 zł to juz nie taki kosmos cenowy ale dokładnie taki sam tylko innej marki był po 300 chyba firmy shell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 01.11.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Mam pytanie: czy bateria, o ktorej sprzedawca pisze: "mosiadz pokryty chromem"...to jakas pułapka czy taka kombinacja jest powszechna? Przepraszam, ze tu o to pytam:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowniczy30 02.11.2011 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 yarett u nas w głównej łazience również jest tylko jedna umywalka i również nie widzę potrzeby aby były dwie, bo dużo osób tak robi, musisz dostosować to do swoich potrzeb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 02.11.2011 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 A u nas są dwie i czasami przydałaby się trzecia (córka narzeka, że nie ma miejsca) . Rano razem całą rodziną myjemy zęby, ja się maluję, mąż goli. Cenię sobie intymność podczas kąpieli ale niekoniecznie podczas porannej czy wieczornej toalecie. Nawet w malutkiej, blokowej łazince razem z mążem myłam zęby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magduska 02.11.2011 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 A u nas są dwie i czasami przydałaby się trzecia (córka narzeka, że nie ma miejsca) . Rano razem całą rodziną myjemy zęby, ja się maluję, mąż goli. Cenię sobie intymność podczas kąpieli ale niekoniecznie podczas porannej czy wieczornej toalecie. Nawet w malutkiej, blokowej łazince razem z mążem myłam zęby. no właśnie zależy co kto lubi ja mam jedną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.11.2011 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Ja też mam jedną umywalkę w głównej górnej łazience. Myślę, że to indywidualna sprawa każdej rodziny, jeżeli druga jest niepotrzebna to nie widzę sensu aby robić ją tylko ze względu na modę, osobiście wolę duży blat na który jednocześnie odłożę suszarkę i prostownicę. Mirela a to wasza córka to już taka duża panna, że się domaga oddzielnej umywalki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margulka 02.11.2011 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 A u nas są dwie i czasami przydałaby się trzecia (córka narzeka, że nie ma miejsca) . Rano razem całą rodziną myjemy zęby, ja się maluję, mąż goli. Cenię sobie intymność podczas kąpieli ale niekoniecznie podczas porannej czy wieczornej toalecie. Nawet w malutkiej, blokowej łazince razem z mążem myłam zęby. Wy tak wszystko razem robicie? Kibelki też macie dwa obok siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emjot27 02.11.2011 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Margulka Uszczypliwe ale dobre A tak serio nie ma co się kłócić Każdy wie co dla niego najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.11.2011 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Nikt się nie kłóci, przy okazji widać, że nie będąc w posiadaniu 2 umywalek w jednej łazience niekoniecznie popełnia się faux pas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emjot27 02.11.2011 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Zgadzam się z Tobą Venus. Mnie też wiele osób namawiało na 2 umywalki ale sam świadomie zrezygnowałem z tego pomysłu. Nie chodzi w cale o podążanie za modą. U niektórych rzeczywiście może to być praktyczne. Ja jakoś z żoną się dogadam przy jednym zlewie a dziecko jak urośnie ma jeszcze drugą łazienkę. Ponadto stwierdziłem, że wolę kupić jedną porządną baterię i umywalkę niż 2 tańsze ale gorsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 03.11.2011 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Może nieco off-topic, bo tu pokazujemy łazienki, ale zadałam pytanie w innym wątku i chyba nie uzyskam odpowiedzi. Mam pytanie, mianowicie, jak sprawdza Wam sie drewno w łazience (blaty, fornirowane fronty mebli)? Proszę o opinie osób, które posiadają w/w materiały w łazience dłużej niż rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 03.11.2011 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 w swojej lazience mam fornirowany blat pod umywalka i szafke. po roku uzytkowania nic sie z nimi nie dzieje. no ale to dopiero rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts