Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam!

http://i42.tinypic.com/28m8vk.jpg

Venus_m koszyczki robione u lokalnego wikliniarza na wymiar-sama je malowałam na zielono, część zostawiłam w naturalnym kolorze( jak mi się zechce zmienić kolor dodatków to jasne zostawię a wymienię tylko zielone) a wszystkie na końcu malowane podwójnie lakierem do podłóg. Mam je niecały rok- nic się z nimi nie dzieje.

http://i39.tinypic.com/kls03.jpg

Pod umywalką w lewym koszyku trzymam proszki i płyny do prania, w prawym środki czystości a w tym najszerszym koszu na dole ...trzymam "ubrania do prania" czyli to po prostu mój kosz na pranie na kółkach: przykleiłam małe kółka od spodu i bardzo lekko się wysuwa i wsuwa.Trzeba sobie jakoś radzić w tych malutkich łazienkach :)

reni1980 pojemnik na mydło kupiony tak jak pisze shimmy w tesco.

Jaki jest orientacyjny koszt takich koszyczków? Łazienka śliczna!

witajcie! miło do Was wstąpić po tak długiej nieobecności:D

tyle nowych łazieneczek, ślicznych i tych mniej urodziwych (a może częściowo nie w moim guście)

mieszkam sobie już półtora miesiąca, podoba mi się moja łazienka, ale jak patrzę sobie na te Wasze, to bym zrobiła u siebie niezłą rewolkę :p

niedługo dodam zdjęcia nowej, małej łazienki, która się właśnie tworzy:D:D:D

buziaki for all :*

A to zaczątki naszej. "Wizualizacja" na poprzednich stronach, to był żart i rozluźnienie po tym, co tutaj zwykle oglądam (nowoczesne, zimne projekty, które za kilka lat będą chyba trąciły mychą). Wiadomo, co kto lubi, ale jeśli ktoś lubi skandynawskie klimaty zamiast wzorków typu floral, lub szaroburości, to zapraszam do naszej dolnej łazienki :) Na podłodze pomalowane na biało i przetarte w szarość deski, murki z cegieł pomalowane na biało, na nich 5,5 cm blat i 14,5 cm umywalka nablatowa w kształcie kwadtaru, ściany jak widać, nad cegiełkami lustro i kinkiet ogrodowy Vancouver, przemalowany przeze mnie chyba na kremowo :) Trochę dodatków w kolorach limonki i niebieskim i będzie fajnie ;)

Od 12 lat nie mam kafli na całych powierzchniach w łazienkach (to będzie nasza 4 łazienka już) i bardzo mi się to rozwiązanie podoba. Polecam innym, lubię kiedy to pomieszczenie przypomina pokój a nie prosektorium.

Pozdrawiam!

P1180772.JPG

Nowy%252520obraz.jpg

Napisz proszę co to za płytki...właśnie takich szukam, są świetne.

też miałam watpliwości czy przy umywalce i samym kibelku nie bedzie za mało miejsca..o futryne też sie bałam, ale...

...wyszło bardzo dobrze-tzn miejsca jest w sam raz - o nic się człowiek nie obija. Na zdjęciach wyglada jakby było tam faktycznie mało miejsca, a w rzeczywistości jednak jest idealnie:)

Zdjecia sprzed 2-3 mcy ;)

Obiecuję wrzucić coś swieższego jak tylko zrobie nowe. Wtedy bedzie widać już futrynę :)

mieszkam sobie już półtora miesiąca, podoba mi się moja łazienka, ale jak patrzę sobie na te Wasze, to bym zrobiła u siebie niezłą rewolkę :p

aniula ja jeszcze nie mieszkam a już bym zrobiła rewoltę bo mi się od wakacji opatrzyły. (matuniu mam nadzieję, że mój miejski tego nie doczyta)

kasia_kk bardzo fajna łazienka,, zazdroszcze okna!

jedna z moich tez bedzie szara i wlasnie rozmyslam nad podloga drewnopodobna, jakie plytki sa u Ciebie na podlodze?

co do łazienki, ktora ja wklejałam, myslalam,ze to kogos z forum.

dziekuję:)

poczatkowo bałam się tego okna-ale teraz stwierdzam, że ono po prostu musiało się tam znalezc i koniec:P

u mnie Paradyż Woodentic brown na ziemi