kasia_kk 17.11.2011 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 (edytowane) A szafka nablatowa też z kafli??? zgadza się majamaki Kasia a co to za umywalka i bateria prysznicowa w tej cudnej urody łazience? hmm umywalka najzwyczajniejsza w świecie "castoramowa":) nie pamiętam dokładnie ale coś koło 129 zł kosztowała, a bateria prysznicowa to GROHE, musiałabym tylko sprawdzić w domu jaki typ (chyba też w castoramie kupione) Poradzćie jaki dozownik do mydła i inne tego typu dodatki pasowałyby do mojej łazienki. Wstępnie sie rozgladałam za białymi, ale nie moge się ostatecznie zdecydować. Pomóżcie:P Edytowane 17 Listopada 2011 przez joliska edytuj post + wielocytat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 17.11.2011 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 po straszliwym boju z wklejaniem zdjeć wrzucam swoja maleńka - jeszcze nieskończona... bardzo fajna lazienka i gdybym widzila to zdjecie to bym sie zdecydowala na woodentic brown w okolice kominka a nie ochra... no ale po ptokach. jedynie ta rama prysznica jest starsznie mocno zabudowana, ale jest ok! mysle ze dodatki biale/metalowe. natomiast reczniki dalabym w zieleni - np. oliwkowa, taka jasna badz taka zielen butelkowa. w sumie reczniki latwiej zmienic niz pozostale wyposazenie.... i mozna miec 2-3 zestawy. a na okno jakie zaluzje planujesz? w sumie drewniane w kolorze podlogi moga fajnie wygladac, z drugiej strony czysta biel tez moze byc fajna a co do futryn i odleglosci do drzwi dobrze ze sie zmiesci!!drzwi pewnie beda otwierac sie na grzejnik [tzn w lewo] wiec jest takiej zagrozenie ze osoba myjaca rece dostanie drzwiami jak ktos wejdzie ... ale mysle ze bedzie dobrze bardzo fajnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_kk 17.11.2011 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 dzięki nicol21 za wszystkie wskazówki:) jeżeli chodzi o kabine to nie jest ona kabiną z moich marzeń, jest po prostu odzwierciedleniem zasobności portfela ;P miało być samo szkło bez żadnych widocznych ram; nie miało być brodzika, tylko odpływ poziomy i kafle na ziemi... Jednak wiadomo jak to w życiu-trzeba się cieszyć z tego co można się ma:) Dziękuje za wszystkie miłe słowa-ulżyło mi,że nie ma tragedii:) A osoba myjąca łapki nie dostanie drzwiami bo otwieraja się na zewnątrz-faktycznie od strony grzejnika:) Na oknie mam zaluzję drewnianą z IKEI w najciemniejszym kolorze jaki tam mają-podobny do woodentica troche-żaluzja daje świetny efekt-to naprawde dobry wybór był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emjot27 17.11.2011 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 asia_kk Ok, to czekam na aktualne fotki Mam podobną kolorystykę łazienki do Twojej, może ciut jaśniejszą i jeżeli chodzi o akcesoria typu dozownik, szczotka do wc itd to ja kupiłem coś takiego: http://sklep.awdinterior.pl/admin/item_img/500x500_stone_wm.jpg Na prawdę fajnie to wygląda i jest dobre jakościowo. Oczywiście jeżeli lubisz takie klimaty. Jest też w Castoramie podobna do tego seria ale czarna. Na początku ją mieliśmy ale zwróciliśmy, bo nam się ta szara bardziej spodobała. http://www.akcesorialazienkowe.net.pl/_var/edytor/terra.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_kk 17.11.2011 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 super te zestawy! bardzo mi się podobaja takie "kamienne" formy...i te nieregularne kształty ... mhmm nad tym się jeszcze zastanawiałam: http://media.homus.pl/images/img.php?file=J.STB0100%2BDOZOWNIK_1.jpg&type=art&watermark_file=nowosc.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 17.11.2011 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 ładne te wasze łazienki..........ale mimo wszystko cieszę się ze nie zrobiłam w końcu u siebie szaro-drewnianej łazienki to juz jest tak jak z tymi białymi kuchniami........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emjot27 17.11.2011 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 queene Eeeeetam U mnie w śród znajomych jak i rodziny nikt nie ma "szaro-drewnianej" łazienki... A nawet jeżeli by miał, to co z tego. Grunt, że mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 17.11.2011 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 ja nie neguje tego ze są ładne...bo są ale trochę mi sie opatrzyły no i zaczynają sie powtarzać motywy...takie mam wrazenie ciekawe jaki trend nastąpi po szarości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emjot27 17.11.2011 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 queene Wiem, wiem. Masz rację, co za dużo to nie zdrowo. Wydaje mi się, że po szarościach będzie coś przeciwnego Łazienki w bardzo jaskrawych i różnych kolorach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
letitia 17.11.2011 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 asizo masz piękną łazienkę bardzo mi się podoba! super wygląda z tymi dodatkami! mało tego super drzwi, napisz z jakiej firmy i jaki to dokładnie kolor. już mi się opatrzyły te wszystkie drzwi wenge i ciemne brązy, u każdego znajomego takie są i chciałabym inne niż wszyscy bo te ciemne już są nudne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 17.11.2011 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Dzięki, letitia. Drzwi mam z Porty. Natura Koncept, w naturalnej okleinie dąb select. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
letitia 17.11.2011 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Dzięki, letitia. Drzwi mam z Porty. Natura Koncept, w naturalnej okleinie dąb select. nawet mam katalog Porty w domu, od razu zajrzałam a kolor dokładnie to jest select dąb czy select dąb bielony? jakie są w użytkowaniu, zadowolona jesteś? bo chyba takie same sobie sprawię jeśli jesteś zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 17.11.2011 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 nawet mam katalog Porty w domu, od razu zajrzałam a kolor dokładnie to jest select dąb czy select dąb bielony? jakie są w użytkowaniu, zadowolona jesteś? bo chyba takie same sobie sprawię jeśli jesteś zadowolona Dąb select, nie bielony. Tu pisałam o tych drzwiach. Teraz jestem zadowolona, ale były przejscia: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?29789-Jakie-drzwi-wewn%C4%99trzne/page77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gusielkowo 18.11.2011 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Hej, hej To i ja dołączę z naszą łazienką. Brakuje w niej jeszcze wielu rzeczy. Czekamy na fachowca, który zawiesi grzejnik. Lustro i półka pod blatem mają być w przyszłym tygodniu. Nie mamy lamp, kinkietów i reszty dodatków - ale najważniejsze - wiemy jakie chcemy więc będziemy je sukcesywnie kupować. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gusielkowo 18.11.2011 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 cd fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 18.11.2011 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 gusielkowo, ładna, spokojna łazienka i konsekwentnie dobrane elementy wyposażenia Przyjemnie. Chętnie zobaczę już skończoną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 18.11.2011 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Hej, hej To i ja dołączę z naszą łazienką. Brakuje w niej jeszcze wielu rzeczy. Czekamy na fachowca, który zawiesi grzejnik. Lustro i półka pod blatem mają być w przyszłym tygodniu. Nie mamy lamp, kinkietów i reszty dodatków - ale najważniejsze - wiemy jakie chcemy więc będziemy je sukcesywnie kupować. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów cd fotek. Wszystko fajnie,ale coś za smutno ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gusielkowo 18.11.2011 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Wszystko fajnie,ale coś za smutno ... Kolorek będzie - dodatki planuję w kolorach biały, szary i fiolet dla kontrastu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 18.11.2011 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Wszystko fajnie,ale coś za smutno ... IZA30, moim zdaniem wcale nie smutno. Ale weź pod uwagę fakt, ze łazienka jest na razie pusta. Taka biało-szara neutralna baza jest idealnym tłem dla dodatków w praktycznie każdym kolorze. Z taką łazienką można poszaleć i sie nie znudzi. RAz możesz mieć dodatki turkusowe (ręczniki, dywanik, dozownik na mydło, kubeczek, itp.), za jakiś czas mozesz zmienić np na soczystą zieleń, pomarańcz - cokolwiek. Można też iść konsekwentnie w stronę monochromatyczną i stopić dodatki z wnętrzem. Dlatego tak uwielbiam szare i czarno-białe łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gusielkowo 18.11.2011 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 gusielkowo, ładna, spokojna łazienka i konsekwentnie dobrane elementy wyposażenia Przyjemnie. Chętnie zobaczę już skończoną Bardzo dziękuję Fajnie, że się podoba. Ja też z tych, co kochają szarości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts