e-mól 10.12.2011 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Tak, już była w tym wątku. e-mól, o gresie też pisałam - jest świetny A możesz naprowadzić kiedy mniej wiecej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 10.12.2011 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 e-mól, str. 390-391, może jeszcze 392. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 12.12.2011 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Aleksandryta: yyyy.... zabij, ale nie powiem Nie pamiętam, po prostu... Nazwa była coś z Aqua... Kupiłem to na Allegro od użyszkodnika Storemax, bo potrzebowaliśmy mieć taką quasi-wannę do kąpania dzieci, gdy jeszcze górna łazienka nie była wykończona Spróbuję namierzyć podobny i podeślę Ci na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Castanea 12.12.2011 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 W koncu znalazlam troche czasu. I z racji ze bardzo duzo korzystalam z forum jalko inspiracji doloze teraz cosod siebie. Oczywiscie jeszcze nie skonczone ale chyba nie ma sensu juz czekac bo kto wie czy kiedykolwiek bedzie skonczone:) To lazienka przy sypialni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Castanea 12.12.2011 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 A tu na dole. Miala byc romantyczna. Chyba zalezy co sie komu kojarzy z romantyzmem:) To chyba tyle narazie. Pozdrawiam i prosze krytykowac, nie ma to jak konstruktywna krytyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magduska 12.12.2011 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Castanea, nowoczesna umywalka raczej mnie się nie kojarzy z romantyzmem, noi nie podoba mi się w ogóle firanka.. Generalnie mogłaby się zapowiedzieć suuuuuper łazienka, ale widziałabym tu umywalkę na nóżce, jakąś taką retro, tapeta fajnie wygląda, lustro też.., natomiast oświetlenie bym zmieniła - sorry ale po prostu nie podoba mi się Twój kinkiet. Ogólne wrażenie całkiem fajne - łazienka inna niż te, które pokazywane są na tym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Castanea 12.12.2011 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 MagduskaPewnie masz racje ze umywalka za nowoczesna ale musi jakis pasowac do prysznica tez nowoczesnego no i wc. A tak glownie to chodzi o to ze nie mam miejsca na zadna inna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 12.12.2011 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 (edytowane) Castanea, moim zdaniem umywalka też średnio tu pasuje. Lepiej wyglądałaby okrągła lub owalna - tez nablatowa, więc miejsce nie ma tu nic do rzeczy Owalna ładnie komponowałaby się z wc, które jak dla mnie jest raczej klasyczno-romantyczne właśnie, a nie typowo nowoczesne. Edytowane 12 Grudnia 2011 przez asizo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasikonik10 12.12.2011 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 (edytowane) Pierwsza szara łazienka- nie podoba mi się motyw kwiatowy. Bo i kwiaty i mozaika i 2 odcienie szrości. W ogóle baaaardzo zimna ta łazienka. Aż mnie zmroziło , bo przede mną już robiona na "szaro" jedna łazienka i podjęta decyzja o drugiej również szarej... jak będę miała taki sam zimny efekt to nieciekawie... Jak obejrzałam zdjęcia to myslałam że Ty powrzucałas tu po prostu zdjęcia czarno-białe... nie rozumiem też dlaczego przy wannie są 2 kolory.. nie lepiej na scianie wyglądałby jeden? Tak samo jak nie rozumiem zakończeń przy suficie jasnymi kafelkami. Wygląda jakby Wam kafelek ciemnych zabrakło...Ten szary w połączeniu z czarnymi ręcznikami mi osobiście nie odpowiada. Może jakby zmienić kolor ścian? Wprowadzić jakieś żywsze dodatki? Turkus? Druga- w ogóle odstaje od pierwszej. Nie wiem dlaczego zdecydowałaś się na 2 łazienki z 2 różnych bajek... Zmieniłabym umywalkę. No i zdjęła tą firankę- na rzecz żaluzji. Kinkiety tez jakoś nie z tej bajki. I do tego fototapeta... jakoś mi całościowo nie odpowiada Edytowane 12 Grudnia 2011 przez pasikonik10 poprawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 12.12.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 (edytowane) A mnie się pierwsza łazienka kolorystycznie podoba, chociaż kwiatowe motywy zupełnie nie w moim guście i ogólnie za dużo w niej się dzieje. Ale to co mnie uderzyło od razu, to lustro. Dlaczego taki dziwny rozmiar tego lustra??? Że za małe (wąskie), to przede wszystkim, ale dlaczego tak dziwnie ucięte? Ani na szerokość płytek, tylko na szer jednej i 1/3 płytki. Trzeba było jej już pociągnąć od fugi do fugi w górę i w dół albo chociaż w dół, do końca płytki. A tak wygląda, jakbyście mieli pasek lustra na zbyciu i wkleiliście do tej łazienki. Po co sobie utrudniać i ciąć płytki? No i chyba wolałabym wannę mieć pod oknem, a kibelek za prysznicem, a tak to centralnie na kibelek się wchodzi, taki tron trochę z niego wyszedł, dodatkowo podkreślony ciemnym pasem i ozdobiony kwiatowym wzorem, z mnóstwem miejsca wokół, jakby był najważniejszy w tej łazience, a wanna upchnięta w kąt. I na zakończenie dodam jeszcze raz , ze kolorystycznie bardzo ładnie i w ogóle bardzo ładne płytki te ciemne i jaśniejsze Edytowane 12 Grudnia 2011 przez asizo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniula_bl 12.12.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Castanea jeśli chodzi o pierwszą łazienkę, to wydaje mi się, że do wanny to się będziesz musiała "wskrabywać", bo nie będzie łatwo do niej wejść bez gimnastyki:Pno i ja bym siedząc w niej czuła, jak mnie ściany przytłaczają, bo taka trochę wnęka tam wyszłaa że jestem bojaźliwa, to bym się niepewnie czuła siedząc tyłem co całej łazienki:yes:ściankę między kabiną i wanną zrobiłabym z jakiś zajefajnych luksferów (taki teraz szeroki wybór:-P),no i taką trochę wyższą bym chciała, bo należę do pedantów i po każdym prysznicu szlag by mnie trafiał, że wannę zachlapałam:D lustro by mogło być wyższe, tak żeby prawie od pasa było w nim widać, no i ten chromowany wieszak gryzie mi się wisząc jakoś dziwnie nad grzejnikiemKONIEC WYKŁADU:wave:a druga łazienka nie jest w moim stylu, więc nawet nie potrafię się do niej odnieść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magduska 12.12.2011 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 a druga łazienka nie jest w moim stylu, więc nawet nie potrafię się do niej odnieść tak jak ja do pierwszej jedynie co mogę napisać, że zdecydowanie zgadzam się z aniula_bl odnośnie gimnastyki przy każdym wejściu do wanny i efekcie przytłoczenia - u mnie by to nie przeszło - szanowny małż ma 196cm wzrostu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniula_bl 12.12.2011 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 no nie żartuj mój narzeczony też ma 196cm długości ale jaja, co? fajne te długie chłopy... i jakie przystojne !!! no nic... bo się rozwodzę nad tematem, co tematu nie dotyczy hi hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magduska 12.12.2011 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 no nie żartuj mój narzeczony też ma 196cm długości ale jaja, co? fajne te długie chłopy... i jakie przystojne !!! no nic... bo się rozwodzę nad tematem, co tematu nie dotyczy hi hi no fajne, faaaaaaaaajne, nawet super fajne takie długie i jakoś sobie nie wyobrażam go w wannie Castanea, generalnie wydaje mi się, że ta wanna jest mała.. no ale każdy sobie robi dla siebie - moja siostra i jej mąż mają małą wannę, bo obydwoje są niewysocy, więc może i u Castanea tak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Castanea 13.12.2011 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 W wannie kapalam sie tylko raz, 170 cm moich zmiescilo sie bez problemu.Cale szczescie mi sie podoba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magduska 13.12.2011 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Cale szczescie mi sie podoba:) najważniejsze, że Tobie się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Castanea 13.12.2011 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 A tak wogole to staram sie nie zwariowac bo rzeczy, ktore chcialabym zmienic jest bardzo duzo, a dom jeszcze nawet nie skonczony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magduska 13.12.2011 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 A tak wogole to staram sie nie zwariowac bo rzeczy, ktore chcialabym zmienic jest bardzo duzo, a dom jeszcze nawet nie skonczony. a tak to chyba większość z nas ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 13.12.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 a tak to chyba większość z nas ma Potwierdzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniula_bl 14.12.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 a już na pewno jak sobie tak siedzę i patrzę... na łazienki, na kuchnie i na salony, to coraz więcej bym pozmieniała ale nie dajmy się zwariować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts