Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kochani pomóżcie... Główkuję nad aranżacją mojej łazienki pełnej skosów. Kiedyś u kogoś w dzienniku budowy widziałam fajny pomysł na umieszczenie umywalki. Osóbka ta miała wymurowany natrysk i umywalka była na jednej ze ścian tego prysznica. Ktoś może pamięta czyja to łazienka lub ma podobne rozwiązanie? Ze względu na ograniczoną liczbę prostych ścian (czyli właśnie ta jedna) chciałabym skorzystać z tego pomysłu.

Niestety ja nie kojarzę konkretnego dziennika, ale wrzuć wymiary i szczegóły (co ma się znaleźć w łazience) do wątku o wizualizacjach :). Coś razem wykombinujemy :).

Mati i Maja ,wc bardzo ladne napisz prosze co to za cegla na scianie.

wygląda to na CRH tylko trudno mi kolor określić, bo.. monitor może przekłamywać ;)

Odnośnie łazienki to ogólnie fajna, ale dzięki tej cegle ;) Na minus listwa - brzydko to wygląda - ja bym dała kg by ściana była jednolita ;) ..aaaalbo skuła ścianę na szerokość tej listwy - lepiej by to wyglądało zlicowane ;)

Ebula - fajna łazienka :) jak się sprawują białe fugi i jakie płytki masz na ścianach. Kuchnia i łazienka super, czekam na zdjęcia salonu, bo chyba jeszcze nie wrzucałaś, tak? :)

Fugi są jaśminowe :p hehehe no doobra prawie białe :D. Jak się sprawują to się okaże, bo dopiero się wykańczamy więc wszystko jest świeżutkie. Cieszę się, że kuchnia też Ci się podoba, co do salonu to czeka na wypoczynek i kominek (na obudowanie na razie brakło funduszy).

A na ścianie płytki kuchenne jura z paradyża ;)

Edytowane przez ebula

Oto moja nowa, maleńka łazieneczka. Powiększyliśmy wc, i drzwi przenieśliśmy na inną ścianę.

Oto efekt.... oceńcie sami

To Paradyż prawda?

Mnie się ten dekor podoba :). Szczególnie na zdjęciu ostatnim - robione chyba bez lampy?

eleuteria,,

bardzo przyjemna łazienka; miska wc to koło dama senso? a umywalka?

Wc to raczej Koło Style

http://www.kreocen.pl/data/images2/00/00/2b/11049/1.jpg

Dama Senso to Roca

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ2tIanP13FK5QpASps80S1qFe9fY17RJNa5nOkTQBcWJ7rR41qug