Czarna Owca 14.01.2012 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 dzięki za odp. Kasiakp -dokładnie to mi wmawiają:że opadmnie ,ze się zerwie chociaż ściana jest solidna (porotherm 25 na to kg) i można by było kotwić do niej ale podobno i tak ciężar jest zbut duzy a umywalka zbyt ciężka.A tak mi się podobaja blaty bez podparcia... Kicha i dalej nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hairdresser 14.01.2012 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Ściana na której ma zawisnąć z czego zbudowana? Może jest za cienka? hairdresser możesz podać jakiej firmy płytki z Twojej łazienki? Paradyż secret edeno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hairdresser 14.01.2012 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Jeżeli wykona się solidny stelaż, to nic nie ma prawa się uginać. Mój jest naprawdę solidny, bardzo gruby i wykonany przez faceta, który robił nam balustrady. Do tego zakotwiczony w ścianie na kilka cm, przywiercony śrubami i dodatkowo jakimś specjalnym klejem czy coś. Nie mam niestety zdjęcia tego stelaża. Wydaje mi się, że grubość szklieletu to gdzieś 7cm na 7cm (tak na oko z pamięci). Mój tata (waga 90 kg) siadał na niego, wieszał się i nawet nie drgnął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 14.01.2012 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Paradyż secret edeno A na moim monitorze ciemne płytki wpadaja w brąz.... A pod umywalkę zastosowałaś te szklane? Dałabyś radę pokazać jeszcze parę fotek? Dla mnie to jedna z najpiekniejszych kolekcji paradyża... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dodazdrowia 14.01.2012 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 nasz blat jest wykonany z płyty VEDI - okafelkowany, na nim umywalka 90 cm. Kafelkarz również proponuje jakieś podparcie...pod płytę. My nie mamy problemu ponieważ chcemy pod blatem zamontowac szafkę z szufladami (na ręczniki i takie tam..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatka49 15.01.2012 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Witam wszystkich, może ktoś z Was ma podobna sytuacje albo wie gdzie mogę szukać rozwiązania? W łazience mam plytki, ktore sięgają do 1,50 m, a lustro kupiłam do wklejenia i ma być od 1,20 m! i co zrobić z lustrem, które zostanie już bez plytek, powyzej tego 1,50? może to banał, ale na tą chwilę mam problem....czy zostawić bez niczego, a może dokupic czesc ramy i poprostu dokleic w miejscach gdzie nie bedzie plytek?proszę o wszelkie sugestie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hairdresser 16.01.2012 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 A na moim monitorze ciemne płytki wpadaja w brąz.... A pod umywalkę zastosowałaś te szklane? Dałabyś radę pokazać jeszcze parę fotek? Dla mnie to jedna z najpiekniejszych kolekcji paradyża... Aleksandryta, chciałam wkleić Ci fotki mojego WC (specjalnie dziś porobiłam nowe ) ale chyba są za duże, bo nie mogę ich załadować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AVA 16.01.2012 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Witamja z innej beczki... ktoś z forumowiczów pokazywał łazieneczkę z ceglaną ścianą. Pomożecie mi ja odnaleźć, bo mnie już palec od kręcenia boli:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 16.01.2012 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Aleksandryta, chciałam wkleić Ci fotki mojego WC (specjalnie dziś porobiłam nowe ) ale chyba są za duże, bo nie mogę ich załadować To może podaj linki na serwer, gdzie umiesciłaś zdjęcia? Ostatnio tez nie moge wklejać zdjęć, bo są "to large" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hairdresser 16.01.2012 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 (edytowane) http://images43.fotosik.pl/1314/af60932f43d31845gen.jpghttp://images35.fotosik.pl/1126/c7061710e9936ac3gen.jpghttp://images39.fotosik.pl/1260/eea0ab90134b6c33gen.jpghttp://images39.fotosik.pl/1260/9bd43c53e741d28fgen.jpg Edytowane 16 Stycznia 2012 przez joliska wchodzą zdjęcia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 16.01.2012 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 hairdresser - możesz wkleić rzut łazienki (z wymiarami) z góry? interesuje mnie ten kąt na prawo od zabudowy geberitu i ogólnie wielkość twojego wc - mam chyba bardzo podobny ... A to Twoje ładniutkie - chociaż ja zrobię inaczej, żeby nie było, że zgapiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hairdresser 16.01.2012 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Nie pamiętam w tej chwili wymiarów, a wyrzuciłam już kartkę z rzutem Jutro pomierzę i napiszę. Wydaje mi się, że 1,2 m na 1,8 m, a ta wnęka, to na głębokość zabudowy stelaża WC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 16.01.2012 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 hairdresser piekna łazienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 16.01.2012 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Nie pamiętam w tej chwili wymiarów, a wyrzuciłam już kartkę z rzutem Jutro pomierzę i napiszę. Wydaje mi się, że 1,2 m na 1,8 m, a ta wnęka, to na głębokość zabudowy stelaża WC. Z góry dzięki. Bardziej niż na głebokości zależy mi na szerokości wnęki (tzn. ile jest między zabudową geberitu a ścianą) ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mati i Maja 16.01.2012 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 AVA strona 421. To moje wc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kajka.Z 16.01.2012 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Witam ja z innej beczki... ktoś z forumowiczów pokazywał łazieneczkę z ceglaną ścianą. Pomożecie mi ja odnaleźć, bo mnie już palec od kręcenia boli:) aneta s? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AVA 17.01.2012 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Dziękuję. Tak to Aneta s. Co bym bez Was zrobiła:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_kk 17.01.2012 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 też tak myślałam -że chodzi Ci o Anete s. zapada w pamięć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 18.01.2012 00:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 hairdresser - bardzo fajna lazieneczka. czekam na zdjecia z lustrami. a czy rowazyliscie wymiane/pomalowanie kratki - bo razi taka biala na czarnej farbie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teryarium 18.01.2012 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Dzień dobry, WItam się na forum z wszyskimi - jestem tu pierwszy raz i podziwiam wytrwałość bubujących i smak wykończeń wnętrz...Pozdrawiam ! Nigdzie na forum nie mogę odszukać odpowiedzi więc zapytam : na jakiej wysokości powinien być blat w łazience ? Chcemy postawić blat gipsowo-kartonowy i obłożyć go płytkami a na brzegu mozaiką ale niesety nie wiem jaką powinien mieć maksymalnie wysokość ? Chcemy postawić pod nim pralkę a na wierzchu umocować umywalkę nablatową - jak to można rozwiązać żeby nie było za wysoko ale w sam raz ? Może doradzicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts