wojgoc 23.01.2012 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 no wieć wystawka perfum jest na razie na szafce, bo nie mam jeszcze półek szklanych we wnęce koło zlewu a gdzieś stać muszą, a szuflady pod zlewem już są zapełnione , zlew? a gdzie Ty masz tu zlew? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 23.01.2012 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Ta firanka jest koszmarna i nijak tu nie pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik_is 23.01.2012 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 zlew? a gdzie Ty masz tu zlew? zlew jest na wiszącej szafce koło prysznica na tym zdjęciu jeszcze bez baterii, ale w sobotę bateria juz została zamontowana, a wneka jest w tym pasie z dekorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 23.01.2012 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 chodzi o umywalkę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 23.01.2012 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Łazienka mik_is to dla mnie przestrzeń z potencjałem bardzo słabo wykorzystanym (wiele rzeczy mi tu nie pasuje i nie chodzi o to, ze wolę inny styl). Ale najważniejsze, ze się właścicielom podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 23.01.2012 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Łazienka mik_is to dla mnie przestrzeń z potencjałem bardzo słabo wykorzystanym (wiele rzeczy mi tu nie pasuje i nie chodzi o to, ze wolę inny styl). Ale najważniejsze, ze się właścicielom podoba. Uważam tak samo. Duża, fajna łazienka, nie wykorzystana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 23.01.2012 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Łazienka mik wygląda na salon kąpielowy,jest duża i ładna.Może i coś tam w niej nie pasuje,ale to już właścicielka sobie pozmienia z czasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 23.01.2012 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Łazienka mik wygląda na salon kąpielowy,jest duża i ładna.Może i coś tam w niej nie pasuje,ale to już właścicielka sobie pozmienia z czasem Moim zdaniem salonem ona może i jest ale tylko ze względu na metraż, a szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniula_bl 23.01.2012 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 mik_is w sumie najprościej by było, gdybym po prostu przytaknęła moim szanownym przedmówcom wspaniały metraż nie jest wykorzystany w należyty sposób kolor szafek nijak się ma do tego, co się dzieje w łazience żeby uratować tą sprawę proponuję lustro w podobnej, ciemnej ramie, gryzącą się firankę zamienić na "lekką" roletę również w brązie (myślę, że rodzina przytaknęła na nią, żeby Ci przykrości nie sprawić, skoro i tak już ją powiesiłaś) no i może jakieś dodatki, typu ręczniki, koszyki, świece...no nie wiem kabina tak jakby z innej bajki, ktoś dobrze zasugerował te luksfery zamiast jednej ze ścian i drzwi przesuwne na front na przykład no i taka skromna wanna... :/ wiem, że duże wanny pomieszczą dużo wody, a ona w dzisiejszych czasach tylko drożeje, ale ja bym na pewno zaszalała z jej kształtem i wielkością. takie wanny jak Ty masz bardziej pasują mi do nowoczesnych wnętrz - minimalistycznych i skromnych powierzchniowo. ale powiem Ci, że najważniejsze jest, że Tobie się podoba i sprawia wielką frajdę jej posiadanie ... tylko zmień tą firankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hairdresser 23.01.2012 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Z góry dzięki. Bardziej niż na głebokości zależy mi na szerokości wnęki (tzn. ile jest między zabudową geberitu a ścianą) ... Anulek, podaję wymiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 24.01.2012 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Zgadzam się - FIRANKA P A S K U D N A! Musi tam być? Nie możesz zamontować,np.rolety rzymskiej ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 24.01.2012 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Anulek, podaję wymiary Pięknie dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 24.01.2012 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 (...) za tą firankę dostałam trochę krytyki od rodzinki, ale jak ja zobaczyli w łazience to już im się odmieniło i stwierdzili że wygląda super skoro Tobie sie podoba to najwazniejsze choc ja bym dała roletę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 24.01.2012 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 taka zaslona/firana to do salonu kąpielowego a nie do takiej ''normalnej'' łazieneczki. ani kolorem, ani stylem tam się nie komponuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.01.2012 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Mi też się akurat ta firanka nie podoba, sam pomysł firanki w dużej łazience ok...ale brakuje mi już wtedy krzesła Generalnie też uważam, że potencjał nie wykorzystany. Co do odżywek itp to wcale nie trzeba ich chować do szafki i utrudniać sobie życia żeby koniecznie uzyskać aplauz na forum. Po1 to ma się podobać właścicielowi i jemu ma być wygodnie. Po2 (ja się tu zaliczam) można kupić dozowniki na szampon i mydło a na odżywkę do włosów zamykane pudełko (ja mam z H&Y i jestem bardzo zadowolona) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coralusek 24.01.2012 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 (edytowane) Witajcie właśnie skończyłem wykańczać (remont) pierwszą z 4 łazienek w naszym domu (skończyłem to dużo powiedziane, bo zostały jeszcze do wymiany drzwi i położenie włochatej, czarnej wykładziny na podłogę - ale to za kilka miesięcy, kiedy ogarniemy remont reszty domu). Wklejam kilka fotek, jak się spodoba to wrzucę więcej + fotki przed, bo łazienka wyglądała zupełnie inaczej. Od wczoraj w remoncie jest kolejna łazienka (ale w innym stylu) - efektami również się podzielę http://img210.imageshack.us/img210/3024/img1858m.jpg Pzdr Edytowane 24 Stycznia 2012 przez coralusek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 24.01.2012 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 niewiele widzę na tych zdjęciach, ale może być fajna a ta włochata wykładzina mam być w łazience? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 24.01.2012 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Jeśli ktoś lubi mieć wszystko na wierzchu ( a przy małym dziecku to na pewno wygoda się liczy na pierwszym miejscu ) , to można kosmetyki poukładać w ładnych koszyczkach albo pudełkach, np. drewnianych i wygląda to wiele lepiej. Tutaj by mogły to być ciemnobrązowe koszyki z materiałem w kolorze firanki, skoro podoba się ona mik_is Albo ładne krzesło z tapicerką w tym kolorze, bo jak na razie firanka kolorystycznie nie bardzo tutaj gra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coralusek 24.01.2012 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 (edytowane) Tak, ma być, ale nie na stałe i nie na całą podłogę (i nie za bardzo włochata - taka jak dywaniki łazienkowe - tylko czarna i na wymiar). Tu powinno otworzyć się troszkę większe zdjęcie (widać jeszcze niewykończone drzwi): https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/406555_365520130141404_100000502610261_1503000_1538861588_n.jpg Poza tym inne (jak otworzycie w nowej karcie to będą większe): http://img515.imageshack.us/img515/2088/zdjcie1u.jpg Edytowane 24 Stycznia 2012 przez coralusek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.01.2012 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Fajnie, mi się podoba Tylko ta szafka jakoś tak dziwnie mało nowocześnie wyszła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts