Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

...i jeszcze czemu ich tam tak dużo?!

dmomot

mi się te pionowe bardziej podobają.

tylko na wizualkach nie widać tak fug, a na ścianie może ich być dużo. choć skoro płytka ma 30+ cm... a jak wychodzi ci. docinaniem? bo przy takich dużych płytkach warto unikać

Edytowane przez duś

Dużo? 2 kinkiety przy lustrze to chyba normalnie...

a ja mam wrażenie, ze 3 - w górnym lewym rogu zdjęcia widać kształt świecącego się kinkietu.

mozna powiedzieć, że 2 kinkiety to standard - ale wielkość jak i światło ich musi być dostosowane do powierzchni.

wg mnie, te kinkiety nie nadają sie w ogóle do jakiejkolwiek łazienki, łazieneczki czy toalety - to sa kinkiety na zewnątrz budynku.

ale oczywiście są gusta i guściki.

Edytowane przez wojgoc

Podobnie jak Venus_m i podoba mi się i nie.

Pomysła na łazienkę ciekawy. Tapeta jak najbardziej na tak, umywalka i lustro też, ale oświetlenie dobrane do tego na tapecie już nie. Jest stanowaczo za ciężkie do tej łazienki. Prędzej wymieniłabym kinkiety niż białe gniazdka. A jeszcze kwiatek też na nie.

O, proszę:) Nasza tapeta, nasza umywalka i bateria, podobne kinkiety:) Tylko, że faktycznie ta tapeta daje lepszy efekt, jeśli można na nią spojrzeć z większej perspektywy, a wtedy i kinkiety nie wydają się tak ogromne:)

http://desmond.imageshack.us/Himg836/scaled.php?server=836&filename=dsc08381sm.jpg&res=medium

Roca Urbi jest piękna, ale do tej łazienki bardziej pasowałaby mi ciemniejsza umywalka. Ta trochę razi swoją bielą, ale to może tylko efekt zdjęcia.

Hmm... dzięki za tyle opini;)

Kinkiety... na serio nie miałam innego pomysłu, a jeśli komuś rzuciły się w oczy takie, które by tutaj bardziej pasowały, proszę o propozycję, na szczęście były tanie więc mogę rozważyć zmianę, tym bardziej, że jak pisałam, nic mi tu nie pasiło...

Co do umywalki: ciemniejsza, czyli jaka? Obok jest jeszcze kibelek też biały i może dlatego nie razi mnie ta biel (oprócz gniazdek, bo te mi faktycznie nie grają;)) Normalnie jak wejdzie się do łązienki nie ma tej poświaty od lustra, która wychodzi mi na zdjęciu przy każdym oświetleniu:( Jak widać fotograf ze mnie kiepski... i naprawdę wydaje mi się spokojna ta łazienka;)

..a kwiatek...;) nazwijmy go kaprys świąteczny;)

Hmm... dzięki za tyle opini;)

Kinkiety... na serio nie miałam innego pomysłu, a jeśli komuś rzuciły się w oczy takie, które by tutaj bardziej pasowały, proszę o propozycję, na szczęście były tanie więc mogę rozważyć zmianę, tym bardziej, że jak pisałam, nic mi tu nie pasiło...

Mnie się takie proste reflektorki widzą w tej łazience:

http://www.rojswiatel.pl/spoty/spoty_massive/55650_48_10,p552982340?PHPSESSID=51053c5b942d32a7f257ad36296da29d

http://www.rojswiatel.pl/files/1687957571/556504810p0_xht_413_small.jpg

a ja też myślę podobnie jak venus

umywalka większa, albo lustro mniejsze

tapeta mi tu bardzo pasuje, a lampki jakieś proste trza by tu podmienić

tak jak tu wrzuciły jana i asizo :-D

Hehehe, wiecie co, aż poszłam na żywo popatrzeć na proporcje lustro-umywalka, bo nigdy nie wpadłabym na to, że jest za duże (lustro oczywiście, bo wymiana umywalki w grę nie wchodzi;)) i chyba niestety macie rację:)