wojgoc 31.01.2012 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 proponuje podjechac do sklepu i sprawdzić, czy kafle w tym formacie są prosto czy też łukowate - tych tak ładnie jak na wizualce nie ułożysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 31.01.2012 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 dmomot jesteś zdecydowany na te właśnie płytki? Masz je już zakupione, czy dopiero myślisz nad rozplanowaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 31.01.2012 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Witam,Moja łazienka mała... Dokupię kiedyś jakiś dozownik na mydełko fajny i gniazdka na szare zmienię, bo zupełnie nieprzemyślany był to wybór;) na razie tak wyglądahttp://i42.tinypic.com/2afk2t4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 31.01.2012 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 strasznie dużo się dzieje na małej powierzchni - nie rozumiem po co ta tapeta i czemu takie duże kinkiety a'la latarnie uliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 31.01.2012 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 (edytowane) ...i jeszcze czemu ich tam tak dużo?! dmomotmi się te pionowe bardziej podobają. tylko na wizualkach nie widać tak fug, a na ścianie może ich być dużo. choć skoro płytka ma 30+ cm... a jak wychodzi ci. docinaniem? bo przy takich dużych płytkach warto unikać Edytowane 31 Stycznia 2012 przez duś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 01.02.2012 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Dużo? 2 kinkiety przy lustrze to chyba normalnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 01.02.2012 00:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 (edytowane) Dużo? 2 kinkiety przy lustrze to chyba normalnie... a ja mam wrażenie, ze 3 - w górnym lewym rogu zdjęcia widać kształt świecącego się kinkietu. mozna powiedzieć, że 2 kinkiety to standard - ale wielkość jak i światło ich musi być dostosowane do powierzchni. wg mnie, te kinkiety nie nadają sie w ogóle do jakiejkolwiek łazienki, łazieneczki czy toalety - to sa kinkiety na zewnątrz budynku. ale oczywiście są gusta i guściki. Edytowane 1 Lutego 2012 przez wojgoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 01.02.2012 00:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 W górnym lewym rogu jest lampa sufitowa, nie kinkiet (jest na środku sufitu). Fakt, z tej samej serii. Masz rację, są to lampy na zewnątrz, nie miałam pomyslu na to oświetlenie i pomyślałam, ze mogłyby nawiązywać do lamp na tapecie, stąd taki wybór... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 01.02.2012 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Mnie się ta tapeta nie widzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.02.2012 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Yuka a mi się i podoba i nie Na plus zasługuję tapeta i nawiązanie do niej oswietleniem Na minus: Nieproporcjonalna umywalka względem lustra oraz nieproporcjonalne oświetlenie wchodzące w lustro:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jana9 01.02.2012 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Podobnie jak Venus_m i podoba mi się i nie.Pomysła na łazienkę ciekawy. Tapeta jak najbardziej na tak, umywalka i lustro też, ale oświetlenie dobrane do tego na tapecie już nie. Jest stanowaczo za ciężkie do tej łazienki. Prędzej wymieniłabym kinkiety niż białe gniazdka. A jeszcze kwiatek też na nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 01.02.2012 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 O, proszę Nasza tapeta, nasza umywalka i bateria, podobne kinkiety:) Tylko, że faktycznie ta tapeta daje lepszy efekt, jeśli można na nią spojrzeć z większej perspektywy, a wtedy i kinkiety nie wydają się tak ogromne:) http://desmond.imageshack.us/Himg836/scaled.php?server=836&filename=dsc08381sm.jpg&res=medium Roca Urbi jest piękna, ale do tej łazienki bardziej pasowałaby mi ciemniejsza umywalka. Ta trochę razi swoją bielą, ale to może tylko efekt zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 01.02.2012 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Hmm... dzięki za tyle opini;) Kinkiety... na serio nie miałam innego pomysłu, a jeśli komuś rzuciły się w oczy takie, które by tutaj bardziej pasowały, proszę o propozycję, na szczęście były tanie więc mogę rozważyć zmianę, tym bardziej, że jak pisałam, nic mi tu nie pasiło... Co do umywalki: ciemniejsza, czyli jaka? Obok jest jeszcze kibelek też biały i może dlatego nie razi mnie ta biel (oprócz gniazdek, bo te mi faktycznie nie grają) Normalnie jak wejdzie się do łązienki nie ma tej poświaty od lustra, która wychodzi mi na zdjęciu przy każdym oświetleniu:( Jak widać fotograf ze mnie kiepski... i naprawdę wydaje mi się spokojna ta łazienka;) ..a kwiatek... nazwijmy go kaprys świąteczny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annol 01.02.2012 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 A ja trochę z innej beczki. Nie wiem jak ładnie i ciekawie oświetlić wannę narożna w łazience na poddaszu przy skosnej ścianie. Macie jakieśs fajne pomysły bądź zdjęcia? Przejrzałam całe forum ale nic fajnego nie wpadło mi w oko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 01.02.2012 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Hmm... dzięki za tyle opini;) Kinkiety... na serio nie miałam innego pomysłu, a jeśli komuś rzuciły się w oczy takie, które by tutaj bardziej pasowały, proszę o propozycję, na szczęście były tanie więc mogę rozważyć zmianę, tym bardziej, że jak pisałam, nic mi tu nie pasiło... Mnie się takie proste reflektorki widzą w tej łazience: http://www.rojswiatel.pl/spoty/spoty_massive/55650_48_10,p552982340?PHPSESSID=51053c5b942d32a7f257ad36296da29d http://www.rojswiatel.pl/files/1687957571/556504810p0_xht_413_small.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jana9 01.02.2012 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Yuka Ja znalazłam coś takiego: Kinkiet SOURCE 34030 I jeszcze kinkiety żarówki Fot. Ghelamco Residential Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 01.02.2012 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 skąd te kinkiety żarówki?! cudne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniula_bl 01.02.2012 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 a ja też myślę podobnie jak venus umywalka większa, albo lustro mniejsze tapeta mi tu bardzo pasuje, a lampki jakieś proste trza by tu podmienić tak jak tu wrzuciły jana i asizo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 01.02.2012 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Yuka Ja znalazłam coś takiego: Kinkiet SOURCE 34030 I jeszcze kinkiety żarówki Kinkiety żarówki niekoniecznie ale coś w stylu tych pierwszych miało być w tej łazience:) Ale wydawało mi się, ze nawiązanie do tapety jest lepszym rozwiązaniem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 01.02.2012 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 a ja też myślę podobnie jak venus umywalka większa, albo lustro mniejsze tapeta mi tu bardzo pasuje, a lampki jakieś proste trza by tu podmienić tak jak tu wrzuciły jana i asizo Hehehe, wiecie co, aż poszłam na żywo popatrzeć na proporcje lustro-umywalka, bo nigdy nie wpadłabym na to, że jest za duże (lustro oczywiście, bo wymiana umywalki w grę nie wchodzi;)) i chyba niestety macie rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts