Basia_KRK 04.03.2012 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Ja dałam bordowe meble i dodatki, moim zdaniem wystarczy koloru: http://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/vi/kg/qp4n/KWNT4THxpaJ4sHK8MB.jpg monikaa13, jak Ci się sprawują te mebelki łazienkowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 04.03.2012 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Basia jak na razie, a mamy je prawie 2 lata, sprawują się świetnie. Nic się z nimi nie dzieje. Czyści się łatwo. Są pojemne. A co najważniejsze ciągle nam się podobają, co u mnie nie jest takie oczywiste W sumie chyba niczym nie różnią się od nowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lylka 04.03.2012 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 (edytowane) [ATTACH=CONFIG]104631 [/ATTACH][ATTACH=CONFIG]104632 [/ATTACH][ATTACH=CONFIG]104633 [/ATTACH] A oto moja łazienka http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ce342028d0e2b327.html Edytowane 6 Marca 2012 przez Lylka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lylka 04.03.2012 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 i śliczne WC...http://www.fotosik.pl/u/lidiazlotnik/zdjecie/1/album/1120666 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milady 04.03.2012 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Lylka, co to za płytki ??? ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lylka 04.03.2012 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 W łazience mam Paradyż - secret, a w WC z Pilcha - etna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaBy 04.03.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Witam, mam pytanie, czy ktoś z Was ma kafle z Tubądzina z serii natura di terra LIDO????????Pochwalcie się zdjęciami!!!Muszę się wreszcie na coś zdecydować, ale już mam straszne zamieszanie.Do tej pory obstawałam przy Nowej Gali signum, później NG concept...Lido mi się super podobają, choć są trochę droższe, tylko nie widziałam ich na żadnej ekspozycji... I jak tu się zdecydowac na podstawie jednego kafla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArturPoniatowski 04.03.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Narożniki powstały w wyniku szlifowania płytek pod kątem 45 stopni na szlifierce i milimetrową fugą wygładzone po ich zamontowaniu oczywiście- pracochłonna praca ale efektowny wygląd. Listwy wyglądają troszkę gorzej ale to rzecz gustu. Też myślałem nad takim zakończeniem narożników, czy gresy tak się da dociąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasylwek 04.03.2012 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Witam Nie wiem, czy nie za póżno sie tu odzywam, ale moze jednak trafię na kogos kto.. będzie mógł powiedzec choc słowko o płytkach z Opoczna kolekcja FUSION ? Jak sie sprawdzaja jesli chodzi o utrzymanie czystości? Byłoby super, gdyby jakies foto udało sie zobaczyc. Ta kolekcja jest juz kilka miesięcy na rynku, a strasznie malo o niej w necie, wlaściwie nic. (w sensie, zdjęć z rzeczywistych realizacji itp). Pozdrawiam i liczę na odrobinę szczęscia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 05.03.2012 02:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Witam, mam pytanie, czy ktoś z Was ma kafle z Tubądzina z serii natura di terra LIDO???????? Pochwalcie się zdjęciami!!! Muszę się wreszcie na coś zdecydować, ale już mam straszne zamieszanie. Do tej pory obstawałam przy Nowej Gali signum, później NG concept... Lido mi się super podobają, choć są trochę droższe, tylko nie widziałam ich na żadnej ekspozycji... I jak tu się zdecydowac na podstawie jednego kafla? Ja zamawiałam swoje z Włoch widząc 2 płytki i jestem mega zadowolona I chyba nikt innych u nas takich nie ma. Warto zaryzykować, jeśli wybiera się dobrą markę. Obejrzałam Twoje wybrane wstępnie kolekcje: NG concept są do dużych powierzchni Lido jak dla mnie dużo ciekawsze od signum ( choć obie nie w moim stylu) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 05.03.2012 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Witam, mam pytanie, czy ktoś z Was ma kafle z Tubądzina z serii natura di terra LIDO???????? Pochwalcie się zdjęciami!!! Muszę się wreszcie na coś zdecydować, ale już mam straszne zamieszanie. Do tej pory obstawałam przy Nowej Gali signum, później NG concept... Lido mi się super podobają, choć są trochę droższe, tylko nie widziałam ich na żadnej ekspozycji... I jak tu się zdecydowac na podstawie jednego kafla? Póki co mogę napisać, że Signum na ścianach wyglądają na jasniejsze niż są w rzeczywistości Dla mnie to dobra wiadomość. Też myślałem nad takim zakończeniem narożników, czy gresy tak się da dociąć? Oczywiście, ze się da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 05.03.2012 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Też myślałem nad takim zakończeniem narożników, czy gresy tak się da dociąć? tak , tylko za zeszlifowanie liczą sobie dodatkową kasę. Ja sie o tym dowiedziałam przy płaceniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 05.03.2012 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 tak , tylko za zeszlifowanie liczą sobie dodatkową kasę. Ja sie o tym dowiedziałam przy płaceniu. szanujący się kafelkarz o takich pracach i kwotach za 1mb mówi od razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 05.03.2012 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 widocznie mój nie był szanujący sie, bo ostatecznie został pożegnany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 05.03.2012 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 widocznie mój nie był szanujący sie, bo ostatecznie został pożegnany. ale Inwestor też powinien miec świadomośc czy tego typu robota jest w standardzie wykończenia czy nie. bo nie kazdy kafelkarz potrafi to robić, a takich co robią to "artystycznie" to ze świecą trzeba szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrew_zg 05.03.2012 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 ale Inwestor też powinien miec świadomośc czy tego typu robota jest w standardzie wykończenia czy nie. bo nie kazdy kafelkarz potrafi to robić, a takich co robią to "artystycznie" to ze świecą trzeba szukać Dobra maszyna, a przede wszystkim "firmowa" tarcza, do tego fachowiec, który lubi to co robi, a nie robi bo musi i efekt jest piorunujący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 05.03.2012 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Dobra maszyna, a przede wszystkim "firmowa" tarcza, do tego fachowiec, który lubi to co robi, a nie robi bo musi i efekt jest piorunujący. wszystko się zgadza - tylko dobra maszyna i firmowa tarcza swoje kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrew_zg 05.03.2012 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 wszystko się zgadza - tylko dobra maszyna i firmowa tarcza swoje kosztuje Dlatego później nie można wymagać ceny 5 zł za metr bieżący fazowania. Swoją drogą ostatnio w modzie są listwy aluminiowe, ale wg mnie to bardziej zależy na położeniu ich fachowcom niż inwestorom, mi ni jak nie pasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 05.03.2012 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 ale Inwestor też powinien miec świadomośc czy tego typu robota jest w standardzie wykończenia czy nie. bo nie kazdy kafelkarz potrafi to robić, a takich co robią to "artystycznie" to ze świecą trzeba szukać inwestor zleca pracę, ma jakąś wizje, chce osiągnąć jakiś efekt. Nie obchodzi mnie jakimi metodami to zrobi kafelkarz, ma to zrobić dobrze. Dla mnie logicznym było, że jeśli nie liczy sobie za docinanie płytki, czy układanie listwy (jak ktoś chce )to szlifowania też jest w opcji całościowej. Najwyżej niech wołają więcej z metra za ułożenie a nie zaskakują niespodziankami. Jeśli robi coś na gotowo to normalne, że zeszlifowaniem brzegów, chyba, ze wyraźnie sobie tego nie życzę. Ale tak to bywa, najpierw fachowcy zaniżają ceny, aby zrobić wrażenie taniego=opłacalnego a potem doliczają każdą pierdołę. Zlecam wykonanie łazienki i interesuje mnie cena za całość a nie obudowa wanny osobno, obudowa geberitów osobno, szlifowanie osobno , jakieś półki z k-g osobno i wychodzi drugie tyle co płytki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniula_bl 05.03.2012 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 [ATTACH=CONFIG]104631 [/ATTACH][ATTACH=CONFIG]104632 [/ATTACH][ATTACH=CONFIG]104633 [/ATTACH] http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ce342028d0e2b327.html Ta duża łazienka zapowiada się świetnie:D Niby tylko biel i czerń, a efekt piorunujący! w małej łazience trochę mi się gryzie układ i łączenie płytek na ściance z kibelkiem wiszącym ja mam psychozę na punkcie symetrii i ten przycisk spłukujący do Geberita powinien być jakoś wypośrodkowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts