Lylka 06.03.2012 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 do pfafara Ja nie kupowałam w markecie, jednak trafiły mi się krzywe (wybrzuszone). nie wiem może to wina ceny jaką za nie zapłaciłam. Była dużo niższa niż w innych sklepach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 06.03.2012 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 kurde podobaja mi sie bardzo ale mąz nie chce słyszec o białych . ale nie odpuszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 06.03.2012 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 O co chodzi z tym wyprofilowaniem koło style? Ja mam i nie narzekam,deska opada faktycznie bardzo wolno,ale czyści się dobrze i innych wad nie zauważyłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 06.03.2012 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Ładne są, bardzo eleganckie, piękne te inserty i mozaika, ale z białą podłogą bym nie zaryzykowała, chyba że miałabym kilka łazienek i ta by była tylko od święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 07.03.2012 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Ładne są, bardzo eleganckie, piękne te inserty i mozaika, ale z białą podłogą bym nie zaryzykowała, chyba że miałabym kilka łazienek i ta by była tylko od święta A no właśnie , więc ciekawe czy pasowały by do nich jakieś ciemniejsze płytki z innej kolekcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tymi 07.03.2012 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Witam, czy ktoś z Was jest posiadaczem wanny z Poolspa i może wypoiwedzieć się na temat jej jakości? Interesuje mnie zwłaszcza, czy akryl , z którego wykonane są wanny z Poolspa jest w miarę solidny, tzn nie rysuje się i dobrze wygląda po latach. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 07.03.2012 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Witam, czy ktoś z Was jest posiadaczem wanny z Poolspa i może wypoiwedzieć się na temat jej jakości? Interesuje mnie zwłaszcza, czy akryl , z którego wykonane są wanny z Poolspa jest w miarę solidny, tzn nie rysuje się i dobrze wygląda po latach. Pozdrawiam! Ja użytkuję poolspa wolnostojącą , mieszkam co prawda od kilku miesięcy i nie wiem co będzie za kilka lat, ale na tą chwilę szczerze polecam tą firmę. Nic się nie rysuje, nie zachodzi szybko osadem, praktycznie w ogóle( korzystam codziennie) Mycie to sama przyjemność- rach ciach:rolleyes: edit, a kąpiel w takiej wannie - bajka:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.03.2012 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Słuchajcie tak a pro po tej białej podłogi Ja mam pod sedesem i bidetem część na podłodze w beżowych matowych płytkach. Owszem na początku było super, ale rok od zamieszkania i zmywania podłogi na mokro fugi (jaśminowe) mocno się przyciemniły, od brudu. Myślałam, że nic nie pomoże i glazurnik polecił mi środek firmy Mapei (mam też z tej firmy fugi), silnie żrący z kwasami, obowiązkowo do pracy z nim rękawiczki gumowe to jak wyczyścił fugi nie do poznania. Co do wybrzuszeń, to może to były płytki w II gatunku? chociaż z Amandą i Alex paradyża kiedyś też były takie kwiatki. Płytki wówczas po 220 zł /m2 i powyginane w łuk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 07.03.2012 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 u rodziców poolspa od kilkunastu lat i na się swietnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniula_bl 07.03.2012 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Witam, czy ktoś z Was jest posiadaczem wanny z Poolspa i może wypoiwedzieć się na temat jej jakości? Interesuje mnie zwłaszcza, czy akryl , z którego wykonane są wanny z Poolspa jest w miarę solidny, tzn nie rysuje się i dobrze wygląda po latach. Pozdrawiam! Poolspa to bardzo porządna marka i naprawdę godna polecenia jakość wyrobu jak dla mnie jeden z najlepszych producentów wanien, akryl gruby, wanny ciężkie i solidne zresztą Poolspa od wielu lat specjalizuje się w produkcji profesjonalnego hydromasażu, jakuzzi, saun itp ja polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 07.03.2012 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Słuchajcie tak a pro po tej białej podłogi ............ . Właśnie ja sie boje tej białej podłogi. bo to bedzie na razie jedyna łazienka u nas, wiec bedzie mocno używana ... kurde no. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.03.2012 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Właśnie ja sie boje tej białej podłogi. bo to bedzie na razie jedyna łazienka u nas, wiec bedzie mocno używana ... kurde no. Decyzja należy do Ciebie. Staram się tylko podpowiedzieć, że biała podłoga i białe fugi nie muszą być koszmarem, ale utrzymanie ich w czystości może kosztować nieco więcej pracy niż utrzymanie wizualnej czystości fug ciemnych Ja mimo wszystko cieszę się, że nieduży kawałek mam jasnej podłogi a reszta ciemnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 08.03.2012 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Właśnie ja sie boje tej białej podłogi. bo to bedzie na razie jedyna łazienka u nas, wiec bedzie mocno używana ... kurde no. ja zaryzykowałam i mam białe fugi. Ciemne do białych kafli dałyby już zupełnie inny efekt. Będziemy je impregnować i pilnować z czyszczeniem. Na pewno taka podłoga, będzie wymagać większego wkładu pracy. Możecie podać dokładną nazwę tego produktu do fug Mapei? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.03.2012 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Spirea jak wrócę do domu to oczywiście z tego co pamiętam to jest to środek Mapei usuwający pozostałości cementu i fug. Co ciekawe nie odbarwia fugi kolorowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 08.03.2012 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Venus, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mimona 08.03.2012 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 ja mam białą podłogę w łazience na dole, a teraz tworzy się łazienka na górze również z białą podłogą. Uważam że nie ma się czego bać. Do lazienki raczej w butach z błotem się nie chodzi:). Oczywiście z czasem fugi się przybrudzą ale jak wspomniala venus zawsze można je wyczyścić. Także moim zdaniem jeśli ci się podoba takie rozwiązanie - nic tylko robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lylka 08.03.2012 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Ja mam białe płytki na podłodze w łazience i srebrną fugę- MAPEI Fuga Ultracolor Plus - manhattan . Do płytek paradyż secret wygląda doskonale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 08.03.2012 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Mam kolejną wannę pool - spa i jestem bardzo zadowolona. Fugi i podłogi mam wszędzie jaśniuteńkie, takież fugi, jednak co jakiś czas muszę je ostro czyścić, mimo że jestem wyjątkową pedantką i odkurzam codziennie, a potem jeszcze lecę z mopem ( wiem, wiem, przesada, wszyscy mi mówią, że u mnie można jeść z podłóg, ale tak już mam i nie mogę się oduczyć). Moje płytki są jednak leciutko cieniowane, półmatowe i w sumie to tych zabrudzeń nie widać. Fugi preparowane po położeniu środkiem impregnującym. Ostrzegam, że przyciemnia! Przy bieli bardzo by to raziło, bo fuga na pewno nie będzie już biała. Chyba że znacie preparaty, które na 100% nie przyciemniają, fachowcy by się musieli wypowiedzieć. Moje ściemniały o ton-dwa Preparaty na bazie kwasów niszczą fugi, lepiej z tym ostrożnie. Owszem, od wielkiego dzwonu, po położeniu, ale na pewno nie regularnie. Jeśli chodzi o białe gładkie płytki to dla mnie osobiście to byłby kłopot nie tylko ze względu na fugi, ale dlatego, ze znać na nich każdy pyłek, włosek itd. Przy moim pedantyzmie, czarnym kocie, 3 długowłosych kobietach w domu nie do przyjęcia Jasna, srebrna fuga wydaje mi się dobrym pomysłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 08.03.2012 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Ja mam białe płytki na podłodze w łazience i srebrną fugę- MAPEI Fuga Ultracolor Plus - manhattan . Do płytek paradyż secret wygląda doskonale. zapisuje sobie i przy najbliższej okazji zobacze w paradyżu. macie racje wsyzstko trzeba sprzątac : dzięki dziewczyny za opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.03.2012 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Piu dokładnie nie polecam tego środka do czyszczenia np co tydzień fug, tylko od wielkiego dzwonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts