bdan 12.03.2012 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 czyli to nie problem samej fugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 12.03.2012 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Witam, czy ktoś z Was jest posiadaczem wanny z Poolspa i może wypoiwedzieć się na temat jej jakości? Interesuje mnie zwłaszcza, czy akryl , z którego wykonane są wanny z Poolspa jest w miarę solidny, tzn nie rysuje się i dobrze wygląda po latach. Pozdrawiam! mam rogową, w oryginalnej obudowie ciężko ustawić ją tak żeby nie było szpar i zeby nie skrzypiała poza tym - dzieciaki umazały mi ją ....hmmm...dziobem kaczki gumowej, czerwonym, zostały takie ślady ze nie wiem czym je wyczyszczę ale ogólnie polecam, uwielbiam bąbelkowe kąpiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 12.03.2012 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 co do fug - w jednej łazience białe, ale łazienka gościnna uważana sporadycznie wiec biała podłoga ciągle biała i wygląda idealniew drugiej mam jaśminowe fugi do kremowych płytek - i tam w ciągu komunikacyjnym...wyglądają źleprzymierzam się do octu albo sody oczyszczonej - podobno działa, ale u mnie jest też problem taki ze fugi są za płytkie i brud w nich osiada, nie dopilnowałam tego i teraz wiem jak wielkim błędem to było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Viga 12.03.2012 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 co do fug - w jednej łazience białe, ale łazienka gościnna uważana sporadycznie wiec biała podłoga ciągle biała i wygląda idealnie w drugiej mam jaśminowe fugi do kremowych płytek - i tam w ciągu komunikacyjnym...wyglądają źle przymierzam się do octu albo sody oczyszczonej - podobno działa, ale u mnie jest też problem taki ze fugi są za płytkie i brud w nich osiada, nie dopilnowałam tego i teraz wiem jak wielkim błędem to było No właśnie - mam ten sam problem. Czy dałoby się jakoś dołożyć fugi? Mąż twierdzi, że chyba się nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 12.03.2012 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 no w zasadzie to fugi, bo to z jej zmyciem był problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 12.03.2012 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Poradźcie w trybie pilnym która opcja lepsza. W tym tygodniu muszę zamówić płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 12.03.2012 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Poradźcie w trybie pilnym która opcja lepsza. W tym tygodniu muszę zamówić płytki [ATTACH=CONFIG]105918[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]105919[/ATTACH] Druga. "Drewienko" na podłodze tworzy ładny kontrast i ociepla łazienkę. Lepiej podkreśla ładne płytki na ścianie. Druga sprawa - łatwiejsze w utrzymaniu w czystości i płytki i fugi. Dla mnie - zdecydowanie druga wersja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 12.03.2012 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Tez jestem za drugim projektem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 12.03.2012 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Poradźcie w trybie pilnym która opcja lepsza. W tym tygodniu muszę zamówić płytki [ATTACH=CONFIG]105918[/ATTACH] a gdyby tak pierwsza opcja tylko z pelnym pasem drewnianym na srodku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 12.03.2012 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 nr 2. queene ślady na wannie zmyjesz bez problemu terpentyną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jana9 12.03.2012 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Fajne zestawienie płytek. Też myślę o podobnym w swojej łazience. Ja oddaje głos na pierwszą wersją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 13.03.2012 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Dziękuję wszystkim którzy się odezwali w odpowiedzi na mój apel płytkowy. AnnNS2 - opcja z pasem drewna właśnie się robi na wizualizacji. Też ją brałam pod uwagę. Jak będzie gotowa to wkleję do oceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 13.03.2012 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Dziękuję wszystkim którzy się odezwali w odpowiedzi na mój apel płytkowy. AnnNS2 - opcja z pasem drewna właśnie się robi na wizualizacji. Też ją brałam pod uwagę. Jak będzie gotowa to wkleję do oceny wobec tego czekam(y)!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 13.03.2012 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 koza dwa dwa dwa!! zobaczysz jaka praktyczna taka podłoga!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
STEFANY 13.03.2012 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Koza ja zrobiłabym tylko "drewno" na podłodze Latem robię dolną i też strzelę sobie płyteczki a'la drewno. Piękne i baaaaaaardzo praktyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 13.03.2012 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 A to wersje z "molo" do prysznica No więc teraz która wersja? A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vouga 13.03.2012 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 (edytowane) edit: fail;) Edytowane 13 Marca 2012 przez vouga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuzia17 13.03.2012 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Stefany Jakie płytki drewnopodobne chcesz położyć? Ja cały czas szukam i się miotam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniula_bl 13.03.2012 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 mam rogową, w oryginalnej obudowie ciężko ustawić ją tak żeby nie było szpar i zeby nie skrzypiała poza tym - dzieciaki umazały mi ją ....hmmm...dziobem kaczki gumowej, czerwonym, zostały takie ślady ze nie wiem czym je wyczyszczę ale ogólnie polecam, uwielbiam bąbelkowe kąpiele queene skrzypienie na pewno jest spowodowane tym, że nie ma stałej obudowy na zasadzie ścianki i na niej płytek, tylko jest akrylowy, chybotliwy panel my na ekspozycji i w magazynie wanny, które mają tego typu powierzchowne rysy, czyścimy mokrą szmatką i delikatnie pastą polerską okrężnymi ruchami (taką jak do lakieru samochodowego) schodzi absolutnie wszystko BEZ ŚLADU, nawet pod słońce patrząc i nie ma po tym rys na akrylu a zarysowania wyczuwalne polerujemy papierkiem ściernym "1000" na mokro - też takim jak do lakierki samochodowej no i to samo się tyczy asortymentu jak WC i umywalki, bo czasem się lekko przesunie ceramiczną umywalką po drugiej i się robi powierzchowna lekka, czarna rysa to ją też tą pastą polerską i śladu nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniula_bl 13.03.2012 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 aha... i nie chciałabym odpowiadać za polerowanie papierem na wodę wanien z supermarketu, kupionych dodatkowo "w promocji" za parę groszy. to często nie są wanny akrylowe, tylko akrylowane, czyli główny składnik wanny to żelkot pokryty cieniutko akrylem i można się dopolerować przez warstewkę akrylu do szarego żelkotu i jest klops taka w miarę dobra wanna powinna mieć około 4mm akrylu, więc nie ma obaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts